Dragana Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Idiotizam je preterano zastupljen medju ljudima koji postuju na ovom forumu ( a posebno medju moderatorima koji misle da su face ako vredjaju jednog lika na koga se lozi 90 posto riba koje slusaju metal ). sta sad, covek nema pravo da ne voli ville-a zato sto ga vecina voli Quote
Anarki StarScream Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Ne, nego je sada sledeci trip:"Ako dizes dimebag-a u nebo, i pljujes vile-a, onda si faca. i bas si macho". Quote
Anarki StarScream Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Ja ne znam da li je to trip i kod tebe, ali kod vecine kromanjinaca jeste. "Vile je gay, i zbog toga ga treba mrzeti" stav je ocrtava svima na licima. Pazi ja nemam pojma sa kim on provodi noci, niti me zanima, ne volim njegovu muziku, ali ga kao osobu postujem. Halford je gay, pa sta?? Ja halford-a obozvam, i on moze da jebe koga hoce, mene interesuje samo njegova muzika. Quote
Sinstrel Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Ja sam bio ubedjen da je on gay dok nisam video jedan intervju sa njim gde se ponasao skrozn normalno za razliku od ponasanja u spotovima. Od tada mi je ok, dotle mi je bio odvratan. Inace lik je, ruku na srce, ruzan. Inace ima devojku sa kojom zivi o tome su pisali na ovoj temi jos davno. Quote
Anarki StarScream Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Za lepotu, pa svako ima svoj ukus. Onda smo se ja i ti pogresno razumeli. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 (edited) ti si sad kao duhovit ne znam sta si hteo da kazes svim ovim... ali ville ima jako lep dubok glas, a devojke se loze na glas kao npr vi na.... a,zasto bi bilo bilo kakve racionalizacije u slucaju lozenja... ono je po definiciji iracionalno nope.... tj. ne mora da bude.... stvari mogu da budu racionalno bazirane veoma cesto, al' mogu da budu i pitanje cistog senzibiliteta poput muzickog ukusa.... mozes da volis nesto i da mozes da objasnis shta ti se svidja (i onda je u pitanju senzibilitet, naravno), a moze da bude i skroz neobjasnjivo, tj. pitanje pukog senzibiliteta il' u slucaju vecine poznatih likova senzdebiliteta.... inace me bash zanima kako je zbrckan ostatak albuma.... Edited October 15, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 (edited) da....setih se.... dosta puta chuh pesmu i stekoh utisak da se u wings....radi o nekoj satanistickoj sekti koja zrtvuje leptire.... u suprotnom je totalni narodnjak.... Edited October 15, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Ivan_Creed Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Nemoj dzabe da vredjas HIM, uradili su vise za metal nego pantera i slicne budale koje su dovele do NU simbioze. Tesko si se nalupo. Quote
angela287 Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 HIM URADILI NESTO ZA METAL!?!? Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Blah.. Tek sam sad preslusala novi album i : smejte se vi koliko hocete ali HIM su nam rekli - CAO, debili, vidite nam produkciju! Znaci, wow. Pesme su ok, onakve kakve sam ocekivala.. Definitivni favotit - Killing Loneliness Quote
Mr. Smarty Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Tesko si se nalupo. Kum je na nekim teskim opojnim sredstvima u poslednje vreme ...ili se samo opet zaljubio Quote
mai Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 dosta puta chuh pesmu i stekoh utisak da se u wings....radi o nekoj satanistickoj sekti koja zrtvuje leptire.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 ....show'em your love.... stvaaaarno..... Quote
Anarki StarScream Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Kum je na nekim teskim opojnim sredstvima u poslednje vreme ...ili se samo opet zaljubio Alkohol. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 decko, nisi apdejtovan.... Quote
Gothic Angel Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 kapiram. dakle, moze li neko dati jedno normalno objasnjenje? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 videh premestanje pre nekoliko nedelja.... pa i nisu gothic, al' ni hard rock.... Quote
Tatyannahhh Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 kapiram. dakle, moze li neko dati jedno normalno objasnjenje? azza je skapirao da su oni ustvari gothic gay ROCK pa su premestili ovde i kao oni se izdaju za rock bend i eto ih ovde Quote
Dani Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Definitivni favotit - Killing Loneliness I nije neka pesma... ponavljaju se. Quote
Recommended Posts