Buba :) Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 ville je i osisan jebach mnogo volim HIM Quote
Dragana Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 ville valo nije vrhunski pevac.... niko nije ni rekao da jeste, nego da mu je glas savrsen (ponovicu, to je moje misljenje... da prestanemo da se vrtimo u krug) Quote
Buba :) Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 niko nije ni rekao da jeste, nego da mu je glas savrsen ne mozes tako da kazes, previse je kontradiktorno. jer ako u jednom delu recenice izrazavas svoje misljenje, uradi to i u drugom, ili ranije naglasi. i 'savrseno' je zajeban izraz. shvatam sta zelis da kazes, ali ovo je takav forum da ce te ljudi smarati oko stvari koje i nisi zelela da kazes, samo si se lose izrazila ma glas mu je keva, ali pre je bolje zvucao. vise se trudio da izvuce duboke tonove, pa je bio 'originalniji', ako tako moze da se kaze... mnogo zelim da odem na njihov koncert Quote
Dragana Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 'ocu i ja.... stvarno bi mogli malo i da dodju killing loneliness PS moj post nije kontradiktoran, ali nema veze, necemo vise o tome Quote
Gospa na Sivcu Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Svi ste shatro troo fanovi a niko juche da pomene da je Valou rodjendan !!! Quote
Some_girl Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Svi ste shatro troo fanovi a niko juche da pomene da je Valou rodjendan !!! Shta me bole uvce kad je mojoj sestri bio juche rodjus Ko da je on sad tu neki bitni faktor Quote
Buba :) Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Svi ste shatro troo fanovi a niko juche da pomene da je Valou rodjendan !!! a vidi jeste stvarno, totalno sam zaboravila... nisam vise tr00 fan ko sto sam nekad bila Quote
Gospa na Sivcu Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 a vidi jeste stvarno, totalno sam zaboravila... nisam vise tr00 fan ko sto sam nekad bila Sram te bilo... Quote
tovar Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 trash decenije: meni je juce stigla poruka u kojoj mi neko cestita rodjendan, nigde ne naglasavajuci da je u pitanju VILLE-ov rodjendan... zivo me interesuje ko bi to mogao biti i da li ima vise od 15, i odakle me zna... inace, sinoc je bila proslava u HOF-u, ja sam umro pa nisam mogao da odem... bio neko? Quote
Buba :) Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Sram te bilo... ma bruka, ne spominji Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 e, lesi, ko je prvi cestitao.... Quote
angela287 Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 trash decenije: meni je juce stigla poruka u kojoj mi neko cestita rodjendan, nigde ne naglasavajuci da je u pitanju VILLE-ov rodjendan... zivo me interesuje ko bi to mogao biti i da li ima vise od 15, i odakle me zna... inace, sinoc je bila proslava u HOF-u, ja sam umro pa nisam mogao da odem... bio neko? U jeeee....Koji trash... Quote
angela287 Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 (edited) HIM, cemu, kome zasto? Odvratno, sve se vrti oko onog nasminkanog derpera i to je cela prica. Inace HIM je za debele goticarke. Toliko. PS: sad ce da me lincuju, ali ja tako mislim. Edited November 24, 2005 by angela287 Quote
Tatyannahhh Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 trash decenije: meni je juce stigla poruka u kojoj mi neko cestita rodjendan, nigde ne naglasavajuci da je u pitanju VILLE-ov rodjendan... zivo me interesuje ko bi to mogao biti i da li ima vise od 15, i odakle me zna... bwahahaha Quote
Nightwing Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Killing Loneliness SPOT 36MBa... kome treba... Quote
Nightwing Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 da...ima covek novu frizuricu odlicno je obucen Quote
Tatyannahhh Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 ima siskeeeeee hocu ja spot Quote
Sinstrel Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Yebo moo dog mater, ja se shisham sa akcentom na shiske. Sad ce da ispadne da njega kopiram! Quote
tovar Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 sta je tu frka, ville je bog. love under ville Quote
Council A Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Danas sam gledala neke "matore" spotove.. Da, Ville je zvanicno bezobrazno lep. Quote
Nightwing Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ima siskeeeeee hocu ja spot dacu ti sJutra kad dodjes... @ lestate - /meni link i dalje radi/ narezacu ti spot na disk sa onim Nu metalom pa cu uvaliti Dusanu... Quote
tovar Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ok. stavi na taj disk poslednji roach, njega sigurno nemam, a tripujem da ti imas. Quote
Recommended Posts