Dragana Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 link radi, ali skida milion godina... (brzina mi je 256) Yebo moo dog mater, ja se shisham sa akcentom na shiske. Sad ce da ispadne da njega kopiram! zasto odejdnom svi hoce da se shishaju??? nemojte, ljudi Quote
Nightwing Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 link radi, ali skida milion godina... (brzina mi je 256) meni je skidao 15 kb/s i bilo je gotovo za 20ak min. dobra mu je majca u spotu.. a i sam spot ne lici na predhodne sto je za pohvalu.. Quote
Dragana Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 skinuo je posle sat vremena, ne znam zasto je bio tako spor mene spot malo podseca na right here in my arms (samo zbog toga sto su zatvoreni).... a bas je dobar.... pravi za najbolju pesmu s albuma Quote
Dragana Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Ma shishajte se swi! daaaaj bre... koliko si ozbiljan u vezi tog shishanja (u prevodu "da li nas samo tripujes") Quote
Sinstrel Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Ozbiljan 100% samo je pitanje vremena! Quote
Dragana Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 onda se bar skroz oshishaj, budi "celav u pokusaju"... kakve bre shishke??? to samo ville moze da uradi (ne u pozitivnom smislu) ustvari, nemoj da se shishash... seti se kako si se mucio da pustis kosu (i svih prolaza pored prodavnica s ogledalima ) Quote
Sinstrel Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Da mucio sam se... pustio sam je da raste. Covece koje mucenje... Ma salim se, znam na sta mislis. Ali hocu, cvrsto sam odlucio pa sta bude nek' bude! Quote
tovar Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 samo nemoj da izgledas sa tim siskama kao neko ko svira u manowaru, maidenima i cinderelli sa jedne, ili u neko gay emo brit bandu sa druge strane. kad smo vec kod idiotizama, mislim da cu se vrlo uskoro ofarbati u plavo. THE TAMPERE DREAM Quote
Sinstrel Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Emo nego sta... Plavo... do jaja bices pravi Finski gay love metalac! Just Do It! Quote
Shamandalie Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Pa i nisu tako losi ti gejevi. Quote
Arch Enemy Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Pa i nisu tako losi ti gejevi. poremeceni! sve gejeve smatram poremecenim! Quote
Nightwing Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 prpa, a..? SJAJNO siske su sad u modi..pitajte Maju Marijanu ili Dodjavolu.... Quote
Helle Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 A to, brate-hvala od srca sHto si dig'o temu iz mrtvih! No, samo da najavim da dolazi HIM u ausfic pa ye8o majku am jea, valjda ce da se ide nije nesHto za bacanje para mi-al' opet to je Vile Valo-how more gay can u get! Aj! Quote
Tatyannahhh Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 siske su sad u modi..pitajte Maju Marijanu ili Dodjavolu.... ne znam o cemu pricas Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 samo nemoj da izgledas sa tim siskama kao neko ko svira u manowaru, maidenima i cinderelli sa jedne, ili u neko gay emo brit bandu sa druge strane. kad smo vec kod idiotizama, mislim da cu se vrlo uskoro ofarbati u plavo. THE TAMPERE DREAM dovoljan si idiot sa pramenovima nemoj da remetis savrsenu ravnotezu idiotizma.... hevi metalci sa siskama imaju dugu kosu.... mogao bi poput majkla dzeksona da zveknes shot da izbledis posto si gancijevski garav..... Quote
Nightwing Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 ne znam o cemu pricas a sad ne znas...a malopre... Quote
Tatyannahhh Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 a sad ne znas...a malopre... 1000 sa pilecom Quote
Dragana Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 siske su sad u modi..pitajte Maju Marijanu a mi smo poznati po tome sto pratimo modne trendove s pinka burton je divan mada je malo cudan kad veze kosu to je Vile Valo-how more gay can u get! videcemo kad Sinstrel i Lestate promene frizure formatirala sam disk, i sad opet moram da skidam spot Quote
Nightwing Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 1000 sa pilecom ne znam na sta se odnosi ta pileca... ja sam za 1000 trbusnjaka... Quote
negative creep Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Upravo videh spot za Killing loneliness. Ville mi je smesan. Ali zato Burton... Quote
Buba :) Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 nisam jos videla spot ali ville na slichici sto je fanta stavio... pile lepo Quote
Recommended Posts