Mikkah_Pickkah Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ne dirajte spot, videh ga malopre, stvarno je dobar A pesma mi je omiljena sa novog albuma NEGO, ljudi, zasto je text za Borellus onako bolesno komplikovan, tj neuskladjen sa ritmom Ni rec nisam razumela dok nisam pogledala text a i jedva mi se uklapa i kad istovremeno slusam pesmu i gledam text Quote
Mr. Smarty Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 ja mislim da bi ti jeb'o al'.... ipak necu, loshe je.... Prostacino Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 po cemu je to nesto specijalno bolji sport od drugih (ne samo drugih njihovih)....a i pesma je takva pacerijana prosecna, da je to kabru.... @marty - izvini.... Quote
Nightwing Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 po cemu je to nesto specijalno bolji sport od drugih (ne samo drugih njihovih).... u ovom spotu (donekle) izgledaju kao rock bend Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 offtopic: Covece, nadje li ti Velvet Goldmine na Dvixu????????????????? Quote
Black~Cat Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 njegovom ugojenom Facom Ugojio se iz depresije jer nije sa mnom... Quote
Nightwing Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 offtopic: Covece, nadje li ti Velvet Goldmine na Dvixu????????????????? a....ne..ali sam poceo da skidam sa neta Velvet_Goldmine_XviD_Mp3_192.avi - ima 1.3 gba... mada ide sporo posto nema sourceova.... pa kad buce gotov javljam...imam OST iz filma... Quote
Mjaua Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 a....ne..ali sam poceo da skidam sa neta Velvet_Goldmine_XviD_Mp3_192.avi - ima 1.3 gba... mada ide sporo posto nema sourceova.... pa kad buce gotov javljam...imam OST iz filma... imam ja, ali sad sam gledala CB i videla kako je slika xtra, stoga, eto i mene u redu za goldmine... ah ! aren't we all? ou maj gad... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Ugojio se iz depresije jer nije sa mnom... i ja mislim....tripujem da je sa tobom jerbo je slajtli mrsaviji u killing lonelines....kakav slajm od pesme..... Quote
tovar Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Ne dirajte spot, videh ga malopre, stvarno je dobar A pesma mi je omiljena sa novog albuma NEGO, ljudi, zasto je text za Borellus onako bolesno komplikovan, tj neuskladjen sa ritmom Ni rec nisam razumela dok nisam pogledala text a i jedva mi se uklapa i kad istovremeno slusam pesmu i gledam text zato sto je borellus avantguardia. Quote
Ω Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 dopada mi se ova pesma wings of a butterfly Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 dopada mi se ova pesma wings of a butterfly icon_da.gif odlichna pesma, i spot je dobar ali moram reci...Ville je bio mnogooo lepshi...sad mi neshto poruznio...valjda zbog kose...shta mu je trebalo da se oshisha... Quote
tovar Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 mislim da smo to apsolvirali. kosa mu je bila toliko prsla da je morao da se osisa. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 branka black rose? losh fazon, al' zicer, jebi ga.... Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 mislim da smo to apsolvirali. kosa mu je bila toliko prsla da je morao da se osisa. znam, ali ipak branka black rose? losh fazon, al' zicer, jebi ga.... shta ti mumlash?! Quote
Nightwing Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 imam ja, ali sad sam gledala CB i videla kako je slika xtra, stoga, eto i mene u redu za goldmine... ah ! dakLem... skinuo sam VG (mada ja nemam DVD rezac ) i `prosireni` Soundtrack u 256kbps od 26 pesmama... znaci svaka jebena pesma koja se cuje u filmu je tu ajm so praud Somebody called me Sebastian Love me sublime, mangle my mind, do it in style, So we all know, oh yeah! Somebody called me Sebastian Dance on my heart, laugh, swoop and dart, la-di-di-da Now we all know you, yeah! sory za offtopic..nece se pojaviti... Quote
Shamandalie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Trazim neke vesti na netu, pa pronadjoh i ovo: Vocalista do HIM pode ter sido estuprado Ville Valo, frontman da banda finlandesa HIM, não sabe se foi estuprado após ter sido drogado e assaltado em um bar em Minneapolis em outubro do ano passado. O vocalista insiste que não teria resistido à pessoa que fez isso se tivesse sofrido alguma espécie de assédio sexual - porque ele estava sofrendo de uma condição desconfortável naquele momento. Valo explica: "Naquele momento eu estava tendo um caso horrível de hemorróidas - algo que acontece frequentemente em turnê - então eu não teria resistido àquela festa em particular se eles tivessem usado sua maldade comigo." "Hemorróidas e todas as coisas más que acontecem na região anal. Essa teria sido minha vingança." Dakle, Ville ne zna da li je oktobra prosle godine bio silovan ili ne kada je bio napadnut, u jednom baru u Mineapolisu, posto je bio drogiran. A posto je u tom periodu imao jedan zdravstveni problem- hemoroide- koji mu se cesto desava dok je na turneji, ni sam ne zna da li je bilo i nekog seksualnog napada. To je prevod u kratkim crtama. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 zacharana, nemoj kenjati.... pa da poseduje hemoroide bash bi trebalo da iMa povecanu 'analnu senzitivnost', prosto ne mogu da verujem, a najbolje je da mu se hemoroidi desavaju na turnejama.... Quote
Nightwing Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 pa da poseduje hemoroide bash bi trebalo da iMa povecanu 'analnu senzitivnost' vidim razumes se u materiju... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 ucio saM od najboljeg....od tebe.... Quote
Nightwing Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 (edited) tek sad mi je jasno zasto ovo drzis u potpisu Edited January 17, 2006 by estranged Quote
tovar Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 ajd' malo medicine, narode. hemoroidi se javljaju kao posledica jako dugog sedenja. a zivot u busu mi je nekako asocijacija za sedenje, tako da je moguce gajiti hemoroide na turneji. btw, mislim da je vest kompletni trash. imao je on akcije da prica gluposti i ne zna sta prica. Quote
Tatyannahhh Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 odgledah spot....dobra ideja ali moglo je to bolje da se izvede Quote
Gospa na Sivcu Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 (edited) Dodjavola na sta lici ovaj covek !!! FUJ ! Edited January 18, 2006 by michelle Quote
Recommended Posts