Gospa na Sivcu Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 I ja ih pratim od pocetka i mislim da je cool sto su se uzdigli na nivo MTV zvezda. Ako decu odvikavaju od tr00 muzike - jos bolje... bice manje debelih goticara... Textovi su uvek bili krsh nego si ti verovatno malo odrastao pa to tek sad kapiras, a za ranije albume si emotivno vezan pa ne zelis sebi to da priznas.. Svaki bend treba da ima vr` produkciju..pa i narodnjaci... ~ To nije uzdizanje vec komercijala ~ Ne lupetaj. Raniji albumi su bili dobri, za razliku od ovog djubreta. ~ Za razliku od nalozenih klinki koje gaje nadu da ce HIM doci u BG i da ce se izvristati iz publike, kao i jadnika koji Him koriste za muvanje istih; znash postoje ljudi koji imaju svoj zivot i svoje misljenje. Btw ako mi se svida rad nekog benda slusacu ga, pa shta i ako sam emotivno vezana za neku pesmu? ~ Slazem se da je za bend korisna dobra produkcija, ali ako je to sve sto je dobro onda nisu uradili nista korisno. 31.12.2004. u tavastia clubu ~ Dobrodosli u 2006. Imao je vremena da upropasti glas. Quote
tovar Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 recimo da sam ih poslednji od ljudi odavde cuo uzivo. kad ih budem sledeci put cuo, reci cu ti kako su zvucali. ok? inace na live snimku vampire heart zvuce vise nego dobro. mnogo gotivni happy nu momenti. Quote
Nightwing Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 ~ To nije uzdizanje vec komercijala ~ Ne lupetaj. Raniji albumi su bili dobri, za razliku od ovog djubreta. ~ Za razliku od nalozenih klinki koje gaje nadu da ce HIM doci u BG i da ce se izvristati iz publike, kao i jadnika koji Him koriste za muvanje istih; znash postoje ljudi koji imaju svoj zivot i svoje misljenje. Btw ako mi se svida rad nekog benda slusacu ga, pa shta i ako sam emotivno vezana za neku pesmu? ~ Slazem se da je za bend korisna dobra produkcija, ali ako je to sve sto je dobro onda nisu uradili nista korisno. -Ha,ha..komercijala..moj omiljeni izraz... cim se nesto proda ne valja..grow up... to sto se vas mali bend iz zadnjeg dzepa izdigaoi sad svi znaju za njega ne znaci da su se sami muzicari promenili.. jer nisu... -Novi albumi su dobri samo nisu jos `svareni` za DSABH su svi pricali da ne valja kad je izasao..sad se svi kunu u njega...a pljuju DL..stvar mode... - da dodju u Bgd ja bi ih gledao...a nisam klinka - Uostalom HIM je uvek bio tralala bend koji je osnovan da bi clanovi dosli do riba/tipova... ne znam cemu toliko filozofiranje o tako malom bendu??? Quote
Nightwing Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 inace na live snimku vampire heart zvuce vise nego dobro. mnogo gotivni happy nu momenti. i Butterfly..odlicno zvuci... Quote
tovar Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 ubaci mi i taj singlic na onaj mp3 koji nikako da mi posaljes po burazeru. a mozes i sam da se dovuces na neki ponedeljak u voodoo. Quote
Nightwing Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 ee..to je single Killing Lonliness... narezacu ti sa onim NU stvarima pa mu dajem na ispitu (u cetvrtak) Quote
Pecora Nera Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Volim HIM,ali mi se poslednji album preterano ne dopada...Malo su me razocarali...Bolji su bili predhodni...Nadam se da ce sledeci biti bolji od ovoga. Budi neke uspomene na pocetak gimnazije Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Volim HIM,ali mi se poslednji album preterano ne dopada...Malo su me razocarali...Bolji su bili predhodni...Nadam se da ce sledeci biti bolji od ovoga. Budi neke uspomene na pocetak gimnazije zashto ne volish Dark Light???? zashto niko ne voli Dark Light???? e ja volim Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Imam neki live i prilicno gadno i tuzno zvuce,a jos im koncerti traju po cuku vremena......Ne vise...... Inace su tipican tralala..... Quote
tovar Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 po cuku i po, na oba na koja sam bio. u hellu za novaka mozda i jace, jos su imali i veoma specijalnog gosta... Quote
tovar Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 eeee... recimo da je s njima svirao war pigs, gitarista si, pa skontaj. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) ijao, rekao si mi to.... za utehu je kada imamo u vidu pageovo delovanje sa puff dedijem.... Edited January 29, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
AlexiMyGod Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Dodjavola na sta lici ovaj covek !!! FUJ ! Kako je taj chovjek nekad bio zgodan... Bozhe,bozhe... Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) grrrrrrr!!!!!! zashto si morala opet da pokazujesh tu sliku...taman smo je zaboravili... Edited January 29, 2006 by Black Rose Quote
AlexiMyGod Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Gledaj to sa vedrije strane...Mogla sam je staviti u signature... Quote
Black~Cat Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 grrrrrrr!!!!!! zashto si morala opet da pokazujesh tu sliku...taman smo je zaboravili... Ala ste netolerantni...vratiće se on na staro...mada je meni svejedno Quote
Courtney Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Ala ste netolerantni...vratiće se on na staro...mada je meni svejedno upravo Quote
Jackie Brown Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Aj,HIM..... Nekada davno sam se potajno lozila na njega... Join me in death ice spot je doprineo tome... Obozavala sam da sa jednom drugaricom slusam muziku i bedacim se uz mnoge pesmice sa razorblade-a Kako mi sve to sada deluje daleko... Sada dugo nisam slusala HIM,a nisam cak videla ni jedan spot za pesme sa novog albuma.Poslednji spot koji sam videla je bio ''Funeral of hearts'' Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 jebo te onda je Bio satro mnogo bolji frajer, ma nije vama dobro.... Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Ala ste netolerantni...vratiće se on na staro...mada je meni svejedno vojim tvoj potpis Quote
Gospa na Sivcu Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ~Vi ste pozamashna kolonija foka~ Nego da vas podsetim na ostale clanove grupe:) Quote
Recommended Posts