Jump to content

Recommended Posts

Posted

peva k'o isfeminizirani city records poluPop-polunarodnjak....gore peva nego ikada....mada nikad nije biO briljantan....

novi album je najobicniji bezlicni, neautenticni isti-ko-bilo-koji poP-rock....ista atmosfera i emocija u svakoj pesmi, poneka deonica je pristojna, u celini jedva Few pristojnih pesama, a i One su genericke....

opushteno....

Posted
peva k'o isfeminizirani city records poluPop-polunarodnjak....gore peva nego ikada....mada nikad nije biO briljantan....

novi album je najobicniji bezlicni, neautenticni isti-ko-bilo-koji poP-rock....ista atmosfera i emocija u svakoj pesmi, poneka deonica je pristojna, u celini jedva Few pristojnih pesama, a i One su genericke....

opushteno....

grrrr violent.gif

tenk.gif

ono "polunarodnjak" icon_mad.gif

Ccc...necu ti ovo zaboraviti no.gif

Posted (edited)

grrrr  violent.gif

tenk.gif

ono "polunarodnjak"  icon_mad.gif

Ccc...necu ti ovo zaboraviti  no.gif

shto te je toliko briga shta on misli o him-u? ja se uopshte ne uzbudjujem.. moze i on i bilo ko da kaze shta god hoce, jer njihovo mishljenje nishta ne menja.. jedino me *povremeno* blago iznervira kad neko zapne da dolazi na temu (bilo koju) samo da bi rekao sve najgore o tom bendu/pevachu kao da mora to da dokaze po 100 hiljada puta... otvori sebi temu "mrzim *ime benda/pevacha" i uzivaj.. i pusti druge da uzivaju..

ima svako pravo na svoje mishljenje.. i ne mislim da na jednoj temi treba da budu sve sami hvalospevi, ali chista mrznja i stalno insistiranje na njoj ne vidim da donosi ishta konstruktivno..uostalom, takvo ponashanje mnogo vishe govori o onima koji "seju mrznju" nego o onome o chemu "prichaju"..

(isto vazi i van foruma)

izvinjavam se za "oftopikovanje" icon_wink.gif

Edited by mai
Posted
shto te je toliko briga shta on misli o him-u? ja se uopshte ne uzbudjujem.. moze i on i bilo ko da kaze shta god hoce, jer njihovo mishljenje nishta ne menja.. jedino me *povremeno* blago iznervira kad neko zapne da dolazi na temu (bilo koju) samo da bi rekao sve najgore o tom bendu/pevachu kao da mora to da dokaze po 100 hiljada puta... otvori sebi temu "mrzim *ime benda/pevacha" i uzivaj.. i pusti druge da uzivaju..

ima svako pravo na svoje mishljenje.. i ne mislim da na jednoj temi treba da budu sve sami hvalospevi, ali chista mrznja i stalno insistiranje na njoj ne vidim da donosi ishta konstruktivno..uostalom, takvo ponashanje mnogo vishe govori o onima koji "seju mrznju" nego o onome o chemu "prichaju"..

(isto vazi i van foruma)

icon_da.gifpivopije.gificon_wink.gif

Posted

(isto vazi i van foruma)

seresh stanislave....

na javnoj temi jeste poenta da sere svako shta hoce....ja saM tu da vaS 'nerviram', a btw. ne branim nikom da slusa shta hoce tako da ne vidim problem....

mogu i ja da svarim to, samo mislim da svakom ko je chuo 2 Pop pesme u zivotu se popne na kurac posle nekoliko preslusavanja....mislimda bi sikreno bilo da city records licencno objavi album, posto s esenzibilitet novog albuma hima ne razlikuje sustinski od novog albuma natashe bekvalac....

Posted
seresh stanislave....

na javnoj temi jeste poenta da sere svako shta hoce....ja saM tu da vaS 'nerviram', a btw. ne branim nikom da slusa shta hoce tako da ne vidim problem....

mogu i ja da svarim to, samo mislim da svakom ko je chuo 2 Pop pesme u zivotu se popne na kurac posle nekoliko preslusavanja....mislimda bi sikreno bilo da city records licencno objavi album, posto s esenzibilitet novog albuma hima ne razlikuje sustinski od novog albuma natashe bekvalac....

vidim zivot ti je bash ispunjen...

......................................................

CATCH HIM - LIVE ON MTV.COM

HIM recently performed a handful of songs at the MTV.com studios in New York and they're putting a song up each week. This week, check out a live version of "Wings Of A Butterfly." Keep checking back to the page to see more songs posted.

Posted
seresh stanislave....

e, pa uspeva ti mene da nervirash... icon_smile.gif

stvarno nisi chist...uporedjivati natashu bekvalac i HIM je... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Koja je razlika izmedju HIM-a i Garbage-a??

Interesuje me sad...

HIM je odlichan, a Garbage je...pa garbage

Posted
HIM recently performed a handful of songs at the MTV.com studios in New York and they're putting a song up each week. This week, check out a live version of "Wings Of A Butterfly." Keep checking back to the page to see more songs posted.

Napokon im krenulo... icon_smile.gif

Posted
vidim zivot ti je bash ispunjen...

......................................................

CATCH HIM - LIVE ON MTV.COM

pametnice, po cemu ti znas da li je meni zivot ispunjen, po komentaru?

apsolutno ti pojma nemas.... icon_da.gif

Posted
e, pa uspeva ti mene da nervirash... icon_smile.gif

stvarno nisi chist...uporedjivati natashu bekvalac i HIM je... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

HIM je odlichan, a Garbage je...pa garbage

pa ko moze da razmislja duze od milisekunde shvati da je to suhtinski isti Pop pristup, a vokalne melodije su ne samo Pop, nego polunarodnjacke kada krene nepotrebno da zavija....

nisi odgovorila u chemu je sushtinska razlika....

Posted
pa ko moze da razmislja duze od milisekunde shvati da je to suhtinski isti Pop pristup, a vokalne melodije su ne samo Pop, nego polunarodnjacke kada krene nepotrebno da zavija....

nisi odgovorila u chemu je sushtinska razlika....

shta da ti kazem...malo bolje slushaj pa cesh primetiti ogromnu razliku...o tekstovima da ne govorim...

rekoh, Garbage-garbage...a shta da ja radim shto ti ne uvidjash razliku-tvoj problem...

musik20.gif

Posted
pametnice, po cemu ti znas da li je meni zivot ispunjen, po komentaru?

apsolutno ti pojma nemas.... icon_da.gif

ako te to teshi, vazi icon_razz.gif

a kad me vec pitash - po tome shto troshish tako mnogo vremena na bendove/pevache koje *ne mozesh da smislish*.. to se zove "ispunjen zivot" mhihi.gif

Posted (edited)

shta da ti kazem...malo bolje slushaj pa cesh primetiti ogromnu razliku...o tekstovima da ne govorim...

rekoh, Garbage-garbage...a shta da ja radim shto ti ne uvidjash razliku-tvoj problem...

musik20.gif

kapiram da su sranje i jedni i drugi....Him sigurno....

pa isto je to moderni Pop rock aranzerski fazon 'de imas distorziranu gitaru koja manje-vise jednolicno drka kvinte preko cega je ljigava melodija za pevanje....sustina ista....pravac isti....

ti nikako da argumentujes razliku muzicki, to je zato shto vi i ne umete da slusate muziku....

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
Posted (edited)

sinoc me je zvao drug sa koncerta u nemachkoj da chujem killing loneliness biggrin.gif kako je vrishtao! haha biggrin.gif mislim - ville icon_wink.gif

btw, one nove slike sa maskom su bbbbbbbb icon_mrtav.gif

Edited by mai