Blacksunray Verb Delikvent Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 e, himeri, nema jedne dobro otpevane pesme na novom albumu....nekoliko riffova je sasvim ok.... Quote
mai Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 juche mi je konachno stigao paket special edition... posle skoro 5 meseci od porudzbine Quote
Blinded by Tear Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Jos 30 dana do koncerta, nemogu docekati. Samo da sestru nagovorim i njenog frajera da idu s mnom, posto kao nisu nesto jaki ljubitelji HIM-a, a meni je on sasvim super za poslusati. Quote
tovar Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 jel im ovo prvi put u australiji? Quote
Blinded by Tear Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Sve ti pise na datom link-u: http://premier.ticketek.com.au/shows/show....48-49f208f7c85b Ubjedljivo da nisu bili prije... napokon su se sjetili da navrate. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 kapiram da su jedan od najgorih bendova uzivo.... Quote
Dragana Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 i da jesu, volela bih licno da se uverim u to.... Quote
tovar Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 ma sere covek k'o foka. live nastupi im jako variraju, mogu da budu katastrofa, mogu da budu nikad bolji. ja sam bio na dva dobra. Quote
Helly ~snowidija~ Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 ma pustite ga...vidite da je tuzan shto mu ne uspeva da nervira ljude...a tako se trudi... ...nije to poshteno da mu ne uspeva Quote
Sinstrel Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Dajte link ka studijskog verziji obrade "Poison Heart". Imam live ali mi treba studijska verzija. Pre neko jutro sam je cuo na 202 i skroz je kewl. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 ma sere covek k'o foka. live nastupi im jako variraju, mogu da budu katastrofa, mogu da budu nikad bolji. ja sam bio na dva dobra. pa i da ispadaju na desetak sekundi ti ne bi biO u stanju da primetis tako da - ne seri.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 ma pustite ga...vidite da je tuzan shto mu ne uspeva da nervira ljude...a tako se trudi... ...nije to poshteno da mu ne uspeva branka, malo je reci da si plitka.... Quote
TtuEd Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Dajte link ka studijskog verziji obrade "Poison Heart". Imam live ali mi treba studijska verzija. Pre neko jutro sam je cuo na 202 i skroz je kewl. Link?! Tesko... Bolje pitaj nekoga ko ima brz pristup netu ili pristup onim sajtovima sto imaju te stvari, torente ili kako se vec zove to... Quote
Blinded by Tear Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Sto bi to trebalo da znaci, da mu koncerti nisu zadovoljavajuci? ...ne zelim da se razocaram. =( Quote
Lucio Holocausto Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Sto bi to trebalo da znaci, da mu koncerti nisu zadovoljavajuci? ...ne zelim da se razocaram. =( Gledao sam dva koncerta od njega, i nije imao blage da peva... Sad da li je bio pijan ili nadrogiran pa nije mogao da otvori usta, to ne znam... Uglavnom Ville je zvucao kao da sedi na WC solji Quote
tovar Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 i ja sam gledao dva certa i jedan je bio ok, drugi je bio vise nego dobar. dodaj na to jos par snimaka koje sam video, na svakom zvuci razlicito, i par snimaka koje sam cuo, koji variraju od teskog krsa do nikad bolje varijante. za ovu turneju sam cuo da su totalno u formi i da razbijaju. Quote
solicitor Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Poslusajte singl Zeljka Jiximovica "Lud i POnosan" Nisam ovo rekao za dzaba bas, ovu pesmu je HiM mogao ladno da stavi na album, ovako isproduciranu ... nije to nikakvo omalovazavanje HiM-a , nego velika pohvala za Joxu Quote
Helly ~snowidija~ Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 branka, malo je reci da si plitka.... hocesh reci ana... hehehe pogledaj malo sebe Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 pritupa gothicharka.... dalje....lepo ja kazem da je senzibilitet hima i siti rekordsa ipak isti..... Quote
Nightwing Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 pritupa gothicharka.... pleonazam Quote
Dragana Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Dajte link ka studijskog verziji obrade "Poison Heart". Imam live ali mi treba studijska verzija. Pre neko jutro sam je cuo na 202 i skroz je kewl. evo torrent... moze? danas sam skinula i zvuciiiii..... Quote
Ikona Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 kako se zove ona poslednja pesma na dark lightu ? Quote
tovar Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 koja verzija? na evropskoj verziji je poslednja stvar in the nightside of eden. na americkoj verziji ima i 2 bonusa: the cage i venus in our blood Quote
Helly ~snowidija~ Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 kako se zove ona poslednja pesma na dark lightu ? meni je The Cage poslednja.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 pleonazam u, jebo te, pa da.... Quote
Recommended Posts