Jump to content

Recommended Posts

Posted

...jer prave vrednosti su hevi-metal-hej-hard-n-heavy-ho-znoj-metAAAAAAl-griva iz praistorije..

Nastup ce biti defintivno poseceniji i od FF-ovog .. i bilo cijeg (ako ne racunamo dance arene i blah gde ce biti svako i koga zanima i kome je dosadno) ove godine a bolje je da tece i 15godisnji vaginalni sekret nego 15godisnji znoj i mast sa kose mladih tr00 black-tash-iron-maiden stvorenja.. pukeface.gif ..ili ne daj boze 30ogodisnji, jos gore..

Posted
bolje je da tece i 15godisnji vaginalni sekret nego 15godisnji znoj i mast sa kose mladih tr00 black-tash-iron-maiden stvorenja.. pukeface.gif ..ili ne daj boze 30ogodisnji, jos gore..

ejmin tu det 2

Posted (edited)

...jer prave vrednosti su hevi-metal-hej-hard-n-heavy-ho-znoj-metAAAAAAl-griva iz praistorije..

icon_rolleyes.gif

Ajd idi malo na terasu, izduvaj se.

Edited by Metal_Heart
Posted

joj, upravo si mi zgadila kolac ali ajde. uloske spremite obavezno icon_smile.gif

evo ja nisam zli opasni metalac, ali opet ne volim vegu, jebi ga. tako da, lijepo se provedite u svakom slucaju.

Posted

Nastup ce biti defintivno poseceniji i od FF-ovog .. i bilo cijeg (ako ne racunamo dance arene i blah gde ce biti svako i koga zanima i kome je dosadno) ove godine a bolje je da tece i 15godisnji vaginalni sekret nego 15godisnji znoj i mast sa kose mladih tr00 black-tash-iron-maiden stvorenja.. pukeface.gif ..ili ne daj boze 30ogodisnji, jos gore..

Jebote,sto se primas...Da se nisi prepoznala u mom postu?Nemam nista protiv sekreta,stavise vrlo je koristan mhihi.gif Zato - lep provod i obilni sokovi svima! pivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

oj da da da oj da da da daaaaaaaa laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Posted

Ma, ok..kontam ... poshtujem ukuse, svakako, ali....zasluzhuje po meni poshtovanje Vega icon_da.gif.....

Pa da postujes ukuse ne bi mi rekla da skocim sa mosta... Jos mi kaze da se ne vratim, da li to znaci da moram dasku da skocim? A i to sto PO TEBI vredi ne znaci da i PO NAMA mora da vredi.

Posted

@Metalno srce { ovo je tako iskreno icon_smile.gif }Poshtujem ukuse, ali nisam rekla zbog toga....

Mozhesh da birash nachin skakanja icon_wink.gif To ostavljam tebi icon_smile.gif

Da....ja npr ne volim ....hm.. ne znam lupicu sada shta god da kazhem.

Neshto prosto ne ovlim da slusham, ali smatrram da vredi i da poshtuje respect.

Ali ovo je vec 5i put da se odjavljujem.

sa

Zdravo!

icon_smile.gif

Posted
Mozda tebi... meni ne vredi ni 500 jer ne slusam to.

ali vidim dao si pare...

ne znam u cemu je problem???

ja cu ici samo onaj dan kad HIM nastupa

da vidim i to cudo uzivo

Posted

Nisam u toku...

HIM je bend koji povezuje na najizlizaniji nacin dve skoro nespojive stvari - ljubav(kao finta) i metal. Love metal? WTF!?!?! Kakve su to gluposti, to je muzika za nalozene klinke.

Posted
ali vidim dao si pare...

ne znam u cemu je problem???

ja cu ici samo onaj dan kad HIM nastupa

da vidim i to cudo uzivo

Pa samo komentarishem... dao sam pare ali ne zbog njih. Nadam se bar da ce bar na Metal Hammer stage-u da bude dobro... Prosle godine sam se na Ritmu Nereda skoro bolje proveo nego na Slayeru... Podsetio sam se starih dana icon_wink.gif

Posted
Nisam u toku...

HIM je bend koji povezuje na najizlizaniji nacin dve skoro nespojive stvari - ljubav(kao finta) i metal. Love metal? WTF!?!?! Kakve su to gluposti, to je muzika za nalozene klinke.

Iskreno ti i nije bas tako jednostavno kao sto mislis, a generalno ni tako kao sto si rekao. Mrzi me da se ponavljam. icon_biggrin.gif

A to da je za nalozena klinke, apsolutno se slazem, jer zaista i jeste tako. Par malo emotivnijih tekstova, malo tematike o smrti i ljubavi i ajde klinkice secite vene. Pateticno. Ima toliko boljih bendova od Hima na tu foru, pa opet nikad nece steci popularnos na mtv-ju.