Dragana Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Sta mislis mali da ces se extra provesti, ima da bude hrla napaljenih klinki i neces moci ni da vidis bend od njih... AAAA aAAAaAA volimo te ville dodji i pojebi nas Ja cu da idem, ali ne ocekujem nesto extra ma daaaaaaaj.... ne verujem da ih ima bas toliko... a, tebi (ili bilo kom muskom coveku ) ce kao biti lose pored njih ne, stvarno, cemu toliki prezir HIM fanova Quote
Helly ~snowidija~ Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 ne, stvarno, cemu toliki prezir HIM fanova nije prezir nego ljubomora Quote
Helly ~snowidija~ Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 AAAA aAAAaAA volimo te ville dodji i pojebi nas AAAA aAAAaAA volimo te JD Seven dodji i pojebi nas Quote
blondie Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 ja ne prezirem, ovdje svratih malo na zezanje i pricu o slagerima. ni manje ni vise. poz. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 ma upravo.... al' opet kako ozbiljno da shvatim fanove koji su devojchice u proseku Bez namere da uvredim nekog.... Quote
JD Seven Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 AAAA aAAAaAA volimo te JD Seven dodji i pojebi nas Quote
Dragana Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 nije prezir nego ljubomora ljubomora?! na sta Quote
JD Seven Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 a nije ljubomora ljudi nego ono kao samo klinke vole him-a... Quote
Dragana Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 a nije ljubomora ljudi nego ono kao samo klinke vole him-a... znam ja sta vi hocete da kazete, ni meni nije jasno kakva ljubomora bi mogla da bude u pitanju a ipak sam fan HIM-a (nekih 5 godina, cini mi se) tako da, nemojte sve da trpate u istu korpu... + ima i muskih fanova uostalom, sta ima lose u tome sto se curice loze na ville-a... kad ce ako ne sad? Quote
PlanetHell Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 e svidja mi se ovo killing loneliness with you ili kako vecj,,, samo spot je bbrrrrrrrrrr uvek stavim teletext pa samo odslusham pesmu Quote
Dragana Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 meno je spot bas dobar... osim onog dlakavog lika.... uuuuuufffff.... dodje mi da bacim peglu sta fali onoj plavusi iz spota, mozes nju da gledas Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 lose glumi, to fali.... Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Slatka je A spot je Negative ripoff al' samo bolje uradjen Samo da polozim jebene prijemne i da ih vishe vidim live Quote
Black~Cat Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 (edited) My luck has turned... Idem na exit Hoće neko sa mnom? Edited April 1, 2006 by Angel of Sorrow Quote
GEORGE_SOAD Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 My luck has turned... Idem na exit Hoće neko sa mnom? posalji sliku pa cu da razmislim! Quote
Dragana Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 lose glumi, to fali.... ali je slatka.... a kad to kaze devojka... jos kad to kazem ja... tebi nije? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 iako posedujem nihilisticko-homoseksualne predispozicije i meni je.... al' to nema veze sa losom glumom u spotu.... Quote
Dragana Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 a otkud vam to da toliko lose glumi.... Quote
rock_rock Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Na ovaj ''Exit'' idem iskljucivo zbog njih... A bejah na svima. I prvi je bio najbolji, valjda zbog energije! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 a otkud vam to da toliko lose glumi.... mozda je namerno tako rezirano il' lose glumi.... pa vidi face koje pravi, idiotski teatralno.... Quote
Black~Cat Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 posalji sliku pa cu da razmislim! Treba mi društvo, ne muška pratnja... We all suffer for him... Quote
Recommended Posts