tovar Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 najbolja varijanta za HIM je sollo varijanta. ne moz' da omane. Quote
Helly ~snowidija~ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Treba mi društvo, ne muška pratnja... We all suffer for him... ja bih rado ishla s' tobom al'...necem budem tam' pishi kako je bilo aaaaaaaaa....buuuuuuuuu....shmrc... Quote
Dragana Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 mozda je namerno tako rezirano il' lose glumi.... pa vidi face koje pravi, idiotski teatralno.... ja kapiram da je namerno... :smileykojislezeramenima: Quote
rock_rock Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 A kakav je to love metal; tako je Vile Valo krstio njihov pravac????? Quote
JD Seven Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 E ljudi sta mislite da svi koji idemo na Him-a da se tamo nadjemo...naravno sa foruma... Quote
deer hunter Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 MISLIM DA NE BIH PREZHIVEO,PROSTO BI ME EMOCIJE PREPLAVILE... Quote
JD Seven Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 MISLIM DA NE BIH PREZHIVEO,PROSTO BI ME EMOCIJE PREPLAVILE... Quote
Helly ~snowidija~ Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 A kakav je to love metal; tako je Vile Valo krstio njihov pravac????? we love love, and we love him Quote
tovar Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ima veze sa EP-em sentenced koji se zove love & death. iz korena svedskog death metala finci pruzaju novu perspektivu. kovanica love metal, kao i ceo taj sound je delo producenta hiili-a hilesmaa-e Quote
JD Seven Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 zar niko nece da se nadjemo na exitu tj him-u daj te ljudi zivnite Quote
rock_rock Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ma svi hoce, ali - realno - jos je rano za pricu o tome. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 lesi, tisina, jebem te u pramen, lazes ljude.... Quote
tovar Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 kenjatoru moj, ja sam sad plavusa skoro kao ti, a bicu i veca od tebe. Quote
Leona Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 kenjatoru moj, ja sam sad plavusa skoro kao ti, a bicu i veca od tebe. Verujem da ti lepo stoji... Mislim, tako mi je receno... Quote
Black~Cat Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 BSVD je plavusha??? Btw, meeeeden avatar Quote
tovar Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Verujem da ti lepo stoji... Mislim, tako mi je receno... pa ko me to ogovara Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Btw, meeeeden avatar A sta ti vidis???? Ozbiljno! Onaj "stop that" ili macu??? Jer avatar sa macom nece da mi uploaduje.. barem ja ne vidim, nije valjda da ga ti vidis Quote
Black~Cat Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 A sta ti vidis???? Ozbiljno! Onaj "stop that" ili macu??? Jer avatar sa macom nece da mi uploaduje.. barem ja ne vidim, nije valjda da ga ti vidis Vidim maciku Quote
Recommended Posts