SelfHandOfGod Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 ali to su GNR.....postoji razlika.... Razlika u malom delu mozga kod ovih sto vole guns'e ... veci deo nedostaje.... jeeee ja sam amerikanac imam dugu kosu i skroz sam u rock fazonu.aaaaa ajde besnite sad svi debilno vise su izlizani.... slusam ja njih ali, HIM Quote
Nightwing Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Razlika u malom delu mozga kod ovih sto vole guns'e ... veci deo nedostaje.... jeeee ja sam amerikanac imam dugu kosu i skroz sam u rock fazonu.aaaaa ajde besnite sad svi debilno vise su izlizani.... slusam ja njih ali, HIM znaci ne verujem.... Quote
Dragana Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Razlika u malom delu mozga kod ovih sto vole guns'e ... veci deo nedostaje.... jeeee ja sam amerikanac imam dugu kosu i skroz sam u rock fazonu.aaaaa ajde besnite sad svi debilno vise su izlizani.... slusam ja njih ali, HIM daaaaaaaaaj ja volim i jedne i druge... i ne mogu da odlucim koji bend vise volim... gunsi su bili.... i negu se ponoviti... ali nas to ne sprecava da ih volimo.... a sto se pozeraja tice..... uvek je postojao, uvek ce postojati.. razlikuje se samo nacin na koji se ispoljava.... Quote
Helly ~snowidija~ Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 daj, bre.... necemo da uporedjujemo pravi bend i pravog frontmena kao sto su gunsi i Axl sa trenutnim hiticem kao sto je HIM i frontmenom koji ima slavu na osnovu toga sto se curice loze na njega (Ville) dacu ti ja pravi bend Quote
Nightwing Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 a sto se pozeraja tice..... uvek je postojao, uvek ce postojati.. razlikuje se samo nacin na koji se ispoljava.... znas kako ja na to gledam - moze im se Quote
Dragana Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 dacu ti ja pravi bend veruj mi da volim HIM isto koliko i ti, ako ne i vise.... mozda ce i oni biti pravi bend kad porastu Quote
Nightwing Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 pa..imaju 5 albuma...kad je planirano to odrastanje Quote
Dragana Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 odrastanje je relativno.... nema veze sa brojem albuma Quote
draganjv Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Definitivno moja omiljena grupa.Imam dosta njihovih pesama i moram da kazem da zvuce fantasticno.Ipak ima pesama koje nisam imao priike da cujem kao sto su Dark secret love ,Borelius,Oceans of wine.Molio bih nekoga ko ima te pesme da mi posalje na e-mail ili postom. Takodje zeleo bih da pitam da li neko slucajno ima pesme sa albuma Dark light kao sto su Poison heart,The Cage ili Venus in our blood? [email protected] Quote
Helly ~snowidija~ Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 veruj mi da volim HIM isto koliko i ti, ako ne i vise.... mozda ce i oni biti pravi bend kad porastu ne voJish :bebasmajlikojiseduri: reci cu te maaamiii oni su veJiki! jesu mama mi je Jekla Quote
Lady Of Midnight Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 ja ih vojim najvise na svetu Quote
Azizam Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Lepo. divno, nemam jedini album koji sam preslušala petstohiljadaputa, njihov. (razorblade romance) Taman sam se htela podsetiti šta to beše pogubljena srednjoškolka (lepo vreme). Drago mi je što dolaze, možda i odem. Quote
Dragana Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 ne voJish :bebasmajlikojiseduri: reci cu te maaamiii oni su veJiki! jesu mama mi je Jekla Lepo. divno, nemam jedini album koji sam preslušala petstohiljadaputa, njihov. (razorblade romance) Taman sam se htela podsetiti šta to beše pogubljena srednjoškolka (lepo vreme). Drago mi je što dolaze, možda i odem. znam kako ti je..... kod mene isti slucaj sa GLSV666 kupovala sam ga 2 puta, jednom mi dala drugarica.... jednom sam narezivala.... i sad ga nemam Quote
mai Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Definitivno moja omiljena grupa.Imam dosta njihovih pesama i moram da kazem da zvuce fantasticno.Ipak ima pesama koje nisam imao priike da cujem kao sto su Dark secret love ,Borelius,Oceans of wine.Molio bih nekoga ko ima te pesme da mi posalje na e-mail ili postom. Takodje zeleo bih da pitam da li neko slucajno ima pesme sa albuma Dark light kao sto su Poison heart,The Cage ili Venus in our blood? [email protected] eh .. imam sve , ali te stare pesme su mi ko zna gde (nikako da sredim diskove), a the cage i venus in our blood imam, ali na onom special edition, tako da sumnjam da moze da se skine najbolje da se obratish don lestate-u a za prvu pomoc - za poison heart imash link nekoliko strana unazad Quote
Dragana Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 taj link vise ne vazi.... evo novih poison heart venus (in our blood) the cage 1000. post kao dobro delo Quote
Helly ~snowidija~ Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 i onda kazhu da him slushaju samo klinke Quote
Minerva Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Super su ne znam zasto ih neko ne podnosi samo ne shvatam zasto se osisao i da li je istina da se nikad ne kupa i ne pere kosu Quote
macabre_girl Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Super su ne znam zasto ih neko ne podnosi samo ne shvatam zasto se osisao i da li je istina da se nikad ne kupa i ne pere kosu ma daj, najbolje da se ne qpa a to za kosu, ni ja ne kapiram zashto se oshishao kad je onako bio bash sweet, a sad mi je bljax , pogotovo shto je poceo onako gayasto da se oblachi(u spotu killing loneliness) Quote
Helly ~snowidija~ Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 "ne kupa se i ne pere kosu" da je tako shetali bi mu pauci po glavi, a to se, kao shto vidimo, ne deshava... pogledajte nazad, pisano je vec o tome zashto se oshishao, i ne, nije sada "bljax". "gayasto se oblachi"...tebi nije dobro Quote
mai Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 ne panichite - vec sheta staru frizuru (kad mu pre poraste kosa ) 1. maja na mtv-u novi spot za killing loneliness Quote
Nightwing Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 cemu drugi spot???? za Americko trziste mozda ??? Quote
Recommended Posts