SelfHandOfGod Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 pa eto tako cisto da se vesele Quote
suicide_angel Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 (edited) novi KL: http://www.youtube.com/watch?v=z-DBC2BdqKY...ng%20loneliness meni se svidja,u poredjenju sa USA verzijom originalna verzija izgleda kao gej parada...inace,HIM mi je jedan od omiljenijih bendova Edited April 29, 2006 by suicide_angel Quote
Dragana Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 spot izgleda kao subota u kstu salim se..... bas mi se svidja.... oba spota predstavljaju pesmu na pravi nacin Quote
suicide_angel Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Kat Von D je... :mmm: meni je super spot,podseca me na tainted love od MM i have a nice day od Bon Jovia Quote
mai Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 samo se nadam da nije stvarno istetovirao i ono oko, tj. pretpostavljam - ochi Quote
macabre_girl Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 sad sam videla spot, bolji je od prvog. a znachi sad ima trece oko, pa ql Quote
Nightwing Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 spot izgleda kao subota u kstu kao da je snimam u SKCu... slatko..prvi mi se vise svidja... Quote
Helly ~snowidija~ Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Kat Von D je... :mmm: meni je super spot,podseca me na tainted love od MM ufff...kako vojim tainted love spot a ta oko tatoo...to onako...samo u spotu valjda Quote
suicide_angel Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 (edited) koliko znam to su oci nekog poznatog pisca...kakav streber Edited April 30, 2006 by suicide_angel Quote
Lucio Holocausto Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Jel imas ti neku povezanost sa Brankom? :mihihi: Quote
Guest Raven156 Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Da li bi neko mogao da mi kaze sta dodjavola ova tema trazi na Rock & Hard Rock... Zar to nije neki Gothic Love (Homo, Otpozadicarski) Metal... Imam samo jednu recenicu utehe za sve te napaljenje, napacene, "sa nedostatkom ljubavi i paznje od okoline u detinjstvu" devojke: TO STO NEKI KAZU DA JE VILLE VALO GAY, TO NIJE ISTINA... NJEGOV MUZ BASISTA JE GAY... Quote
niking Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 zasto uopte otvaras ovu temu, ako imas potrebu samo da se ovako iseres? Quote
Helly ~snowidija~ Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Jel imas ti neku povezanost sa Brankom? :mihihi: ocesh ti da imash neku povezanost sa leshevima? :mihihi: jebena Branka... koliko to postova imash Quote
Helly ~snowidija~ Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Da li bi neko mogao da mi kaze sta dodjavola ova tema trazi na Rock & Hard Rock... Zar to nije neki Gothic Love (Homo, Otpozadicarski) Metal... Imam samo jednu recenicu utehe za sve te napaljenje, napacene, "sa nedostatkom ljubavi i paznje od okoline u detinjstvu" devojke: TO STO NEKI KAZU DA JE VILLE VALO GAY, TO NIJE ISTINA... NJEGOV MUZ BASISTA JE GAY... ajde, iskreno, koliko dugo si to smishljao? priznaj da ti je mamica malo pomogla... Quote
tovar Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Da li bi neko mogao da mi kaze sta dodjavola ova tema trazi na Rock & Hard Rock... Zar to nije neki Gothic Love (Homo, Otpozadicarski) Metal... Imam samo jednu recenicu utehe za sve te napaljenje, napacene, "sa nedostatkom ljubavi i paznje od okoline u detinjstvu" devojke: TO STO NEKI KAZU DA JE VILLE VALO GAY, TO NIJE ISTINA... NJEGOV MUZ BASISTA JE GAY... po milioniti put, mige, basista, ima verenicu vedranu, hrvaticu, manekenku, koja sasvim dobro i zenstveno izgleda. ville ima verenicu jonnu, koja je novinarka na finskoj televiziji. toliko o gayness-u. Quote
Dragana Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 kao da je snimam u SKCu... slatko..prvi mi se vise svidja... pa, tako neki fazon.... zato mi se bas svidja a, ako uporedjujemo sa prvom verzijom... hm.... razliciti su.... ne mogu se uporedjivati... samo se nadam da nije stvarno istetovirao i ono oko, tj. pretpostavljam - ochi e, da... grozno izgleda... po milioniti put, mige, basista, ima verenicu vedranu, hrvaticu, manekenku, koja sasvim dobro i zenstveno izgleda. ville ima verenicu jonnu, koja je novinarka na finskoj televiziji. ma, sta se potresas... ko ne voli him nikada ga nece ni voleti, a ko ga voli zna ove stvari... koje uostalom nisu ni bitne.... bili oni gay ili ne (a nisu), vazna je muzika.... opusti se Quote
Tatyannahhh Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 ko ga voli zna ove stvari... crap!ja nisam znala Quote
Dragana Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 sta nisi znala.... da su mige i ville imaju verenice? imas negde ovde na temi i sliku ville-ove verenice.... Quote
tovar Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 ne, pun mi je kurac komentara koji nisu ni za svet plus. Quote
Мајор Гашпар Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Kakve to veze ima? Pa, imas pedere koji imaju i zenu i decu..pa, ono..daju se Quote
Dragana Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Kakve to veze ima? Pa, imas pedere koji imaju i zenu i decu..pa, ono..daju se khm... i to je od velike vaznosti za neki bend Quote
Recommended Posts