Peti.Maj Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Vecina osoba koje znam a slusaji HIM i izjavljuju 'Ma him je metal, hime je rock...' su ili tinejdzerke u fazi muzicke emancipacije ili... hmmm... cudno... ovih drugih se ne sjecam. Quote
Nenja Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Vecina osoba koje znam a slusaji HIM i izjavljuju 'Ma him je metal, hime je rock...' su ili tinejdzerke u fazi muzicke emancipacije ili... hmmm... cudno... ovih drugih se ne sjecam. Deder prosvetli me? Quote
Nenja Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Ma kakva god da je, emancipacija je uvek dobro došla. Quote
Sinstrel Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Vecina osoba koje znam a slusaji HIM i izjavljuju 'Ma him je metal, hime je rock...' su ili tinejdzerke u fazi muzicke emancipacije ili... hmmm... cudno... ovih drugih se ne sjecam. Pa i nisu metal... http://www.google.com/search?q=him&start=0...:en-US:official HIM The official website for the Finnish rock band HIM. www.heartagram.com/ (google.com) Quote
niking Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 HIM is a rock group from Finland formed in 1991 wikipedia je progovorila... dosta sad o tome... @Byk: Quote
Nightwing Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 HIM The official website for the Finnish rock band HIM. www.heartagram.com/ BURN.. bravo Azzo..volim kad covek dokaze drugima da su pogresili... ko da je bitno koji su muzicki zanr.. time se bave iskomplexirana deca... Quote
Peti.Maj Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Deder prosvetli me? Da te prosvetlim? Pa ako si shvatila sta sam rekao onda si odvec prosvecena. Kada sam kazao 'u fazi muzicke emancipacije' mislio sam da jos uvijek ne znaju sta je dobro a sta lose, ne razlikuju avangardu od pukog komercijalizma i slicno. U taj komercijalizam a samim tim i muziku lisenu kvaliteta spada i HIM. Quote
Nenja Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Da te prosvetlim? Pa ako si shvatila sta sam rekao onda si odvec prosvecena. Kada sam kazao 'u fazi muzicke emancipacije' mislio sam da jos uvijek ne znaju sta je dobro a sta lose, ne razlikuju avangardu od pukog komercijalizma i slicno. U taj komercijalizam a samim tim i muziku lisenu kvaliteta spada i HIM. Razumem, ali Quote
tovar Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 jedite kurac. ko ne slusa, neka ne ulazi u rasprave, jer je sve vec raspravljeno. Quote
Nenja Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 jedite kurac. ko ne slusa, neka ne ulazi u rasprave, jer je sve vec raspravljeno. Quote
mai Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) Sa puno ponuda, npr. Da umremo, obesimo se, iskrvarimo zajedno i tako to! Divan jedan bend! morala sam da ovo da quotujem imam hehe .. samo odavno izgleda drugachije.. zabrljano u crno Edited June 22, 2006 by mai Quote
tovar Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 lutko, kad se mi gledamo? mislim, prosla je vecnost... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 ma Him je obicna populisticka tinejdzerska kicherica koja ne smeta ukoliko se Vec nadjes na mestu odrzavanja koncerta, postoji mnoooogo losijih stvari od toga, inace slusam Him, poceo.... Quote
Gospa na Sivcu Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 obicna populisticka tinejdzerska kicherica Vaistinu Quote
Archibald Reiss Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 na exitu ce ribe da bacaju bruseve na him... a cuo sam da ce anti fanovi koji se tu zateknu bacati paradjz i krastavac... al' ubudjao THIS MEANS WAR Quote
tovar Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 ako mi bude isao ortak, bacicemo neke bokserice na stage. Quote
Vincent Hess Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 HIM tema je na 228 strana do sad. Ne smem da zamislim sta ce biti posle exita Quote
Nenja Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 imam hehe .. samo odavno izgleda drugachije.. zabrljano u crno Pazi plan: 1.upoznamo se 08.07. 2.zakljucis kako sam ja o.k. 3.poklonos mi to za uspomenu i dugo secanje Quote
mai Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 lutko, kad se mi gledamo? mislim, prosla je vecnost... ... sad sam manje-vishe slobodna ..samo da nije 30'C u hladu Pazi plan: 1.upoznamo se 08.07. 2.zakljucis kako sam ja o.k. 3.poklonos mi to za uspomenu i dugo secanje cute Quote
Nenja Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 cute Da li si znala da je od malijeh pantalona Ville Valo to jest njegovi roditelji su drzali Sexy Shoop, u kome je Ville radio pre muzicke karijere. ili... ima mladjeg brata, Jesse, koji je 8 god. mladji. Valo, na finskom znaci svetlost Njegov omiljeni film "Tim Burton's The Nightmare Before Christmas". Mama mu je madjarica. Idoli Clint Eastwood, Gene Simmons i Edgar Allan Poe. Bio je u bendovima: Eloveena Boys, Aurora, Charlie Parker, Terapia, Winha, Unga Kaskelottär, Natas, B.L.O.O.D., Kemoterapia, Donits-Osmo Experience svirao je ili bas ili bubnjeve. -------------------------------------------------------------------------------- Personal quotes Love is the funeral of hearts. Falling in love is the best way to kill your heart because then it's not yours anymore. It's laid in a coffin, waiting to be cremated. In almost every interview someone asks what does HIM stand for. I can't even remember our latest lie about that. When Hanson was hot, we said it means Hanson Is Murder. The name doesn't have a particular history. His Infernal Majesty was a totally different band. I think HIM derives from some death metal joke. Quote
Vincent Hess Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Njegov omiljeni film "Tim Burton's The Nightmare Before Christmas". Svaka mu cast Quote
Nightwing Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 oce li neko nesto pametno da napise??? Quote
Grobodan Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Kvadrat nad hipotenuzom jednak je zbiru kvadrata nad obe katete. HIM je sranje. Evo 2 pametne i nadasve tacne aksiome. Quote
Recommended Posts