Blacksunray Verb Delikvent Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 (edited) Sramotno losa svirka. Bledo, jedno i bedno, glupavi pedercici a nisu bili pederchici do koncerta.... Edited July 10, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Peti.Maj Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 I sada je pitanje, da li ce ljudi zaista uvidjeti koliko losu muziku slusaju. Bilo je dovoljno vidjeti kako se klinke (najvjerniji him fanovi) smaraju - mehanicki pjevajuci slatkorjecive pjesme. No, da me ne bi ponovo optuzili za 'pljuvanje' po eminentnom bendu, zavrsicu ovu muzicku digresiju koju zovemo HIM. Quote
Mr. Jack Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Mozda je bilo dosadno jer je Ville pustio brcice Quote
Dragana Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Basically, same here... Al' bitno da sam "isterala zelju" E, da Mozda je bilo dosadno jer je Ville pustio brcice Nije bilo dosadno... bilo je super.... samo je billy imao bolji nastup... sto je i normalno za coveka koji je na bini toliko dugo... naucio je kako da animira publiku znaci, da nije bilo billy-a, ne bih imala zamerke za HIM Quote
macabre_girl Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 smorili su samo tako, znachi od one naprzene mase koja nije mogla da docheka da ih vidi do kraja koncerta nije ostalo nish` zvuk je bio ochajan, a kako su pobegli sa bine...... bash je bilo ipak je chika billy popravio utisak, a i oni death stars pre HIMa su bash bili onako.....hm...neobichni shljokitze roolaju Quote
mai Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 konachno sam pobedila baksuz i videla him .. jeee ..znala sam da mi ovde uopshte nece biti dozivljaj da ih vidim..plus, voz nam je kasnio, dok smo se nashli, stigla sam tachno kad je pochelo i bila negde na sredini sledeci put - u nemachku, sa drugom i u prvi red za billy-ja sam uspela da se provuchem vishe napred i bilo je josh me boli grlo od vikanja i pevanja ... nego, zar nije trebalo da njih dvojica zajedno otpevaju nekoliko pesama Quote
Dragana Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 znam da him svira neke njegove pesme na koncertima, ali ne znam da je trebalo da sviraju zajedno.... ionako se ne bi uklopili... ville nije bio u fazonu animiranja dok je billy bio hiperaktivan.... secam se da je him imao isto ovako hladan nastup u hrvatskoj (bio je negde snimak)... ili im je slava udarila u glavu ili ih zanima samo nemacka (od skoro i americka) publika... Quote
mai Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 phh.. ne bih rekla da im je slava udarila u glavu... nisu bash ni toliko slavni... a i gledao ih je moj brat u atini marta i kaze da je tamo bilo super Quote
Vincent Hess Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Ocajni su bili na exitu !!! Koliko sam se samo razocarao !!! Onaj vili je jedno uobrazeno govedo, koga tako zabole kurac za publiku. Zao mi je sebe i mnogih drugih ljudi koji su dosli na koncert nadajuci se necemu dobrom, a da ne pominjem zagorele goticarke koje svrsavaju na vilija godinama i kojima je ovo trebao biti jedan od lepsih dana u zivotu. Zasluzile su da ih ispostuju Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 ap jorz, fanovi, koliko prosecnom fanu hima treba da skapira prevaru koja je jasna od prvog i povrsnog pogleda na bend.... Quote
Dragana Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 zato imamo tebe da nam to malo bolje objasnis Quote
DJ_raBo Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Pljujte me koliko hocete,necu da se pravim pametan, necu da se svadjam ni sa kim ali ovo moram da kazem: Him je govno. Ovo je moj prvi i poslednji post na HIM temi Quote
niking Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 bilo je ocajno... lose se culo, bilo je tiho... i onaj teatralni odlazak sa bacanjem mikrofona na kraju... a i mi sto smo se posle polomili da ih dovedemo na bis ali, eto... kao sto rekoste: isterao sam svoju decacku fantaziju... Quote
Buddha Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 jasna od prvog i povrsnog pogleda na bend.... nemoj tako, prvi album je bio dobar.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 zezao se il' ne, verovatno si nabo da budes u pravu, imajuci ostatak u vidu.... Quote
Peti.Maj Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Objektivnost jel se tako zove?... Treba samo zdravorazumski rezonovati stvari, nego to se ne moze ocekivati od neodraslih osoba. Dok god budemo bili takva publika, takva - pa da je dovoljno da se izvodjac pojavi i mi vec padamo u trans. I bez obzira koliko svirka bila losa mi cemo o tom koncertu pricati mjesecima, mozda godinama u superlativu. Dok god bude tako, strani bendovi ce dolaziti ovdje da sablonski odrade posao znajuci da je to za nas divljake sa Balkana vise nego dovljno. Isto to je uradio i HIM. Iz svega ovoga naravno izuzimam sebe jer da Maideni dodju i naprave onakav koncert kakav je Him imao bacio bih im bombu na binu... Quote
Pecora Nera Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 znam da him svira neke njegove pesme na koncertima, ali ne znam da je trebalo da sviraju zajedno.... ionako se ne bi uklopili... ville nije bio u fazonu animiranja dok je billy bio hiperaktivan.... I ja sam cula tako nesto...Mi smo se cak i radovale toj kombinaciji,ali kada sam videla HIM i kolicinu ''pozitivne'' energije kojom zrace, bilo mi je jasno da od toga nema nista....Sada mi je i drago sto nisu svirali zajedno..Ozracili bi Billy-a Quote
Buddha Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) ne brini se, Maideni su uradili milijarde koncerata vise od Njega i imaju mnogo vernije i zahtevnije fanove.. ne bi oni nikad uradili tezgu, jer su predugo vec u tom poslu i znaju da nema otaljavanja. edit: upuceno @Byk Edited July 12, 2006 by slowdiver Quote
Buddha Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 zezao se il' ne, verovatno si nabo da budes u pravu, imajuci ostatak u vidu.... pa ne znam, meni su For You i It's All Tears vrh pesme, mozda njihove najbolje.. distovi, dzitre, bass i ceo bend mi je super tu, a ni on se nije toliko femkao tada jos.. cak i When Love & Death Embrace ima neki smek koji kasnije balade, vec na Razorblade Romance, nisu ni upola imale.. (a na Deep Shadows jos manje.. i tako redom) Quote
Sinstrel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 It's All Tears O da... Bash sam se nadao da cu je cuti kad ono nista... Quote
niking Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 mislio sam da sam jedini koji ga baca na tu pesmu... a ne bi ni mogli da je otpevaju... Endless Dark Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 pa ne znam, meni su For You i It's All Tears vrh pesme, mozda njihove najbolje.. distovi, dzitre, bass i ceo bend mi je super tu, a ni on se nije toliko femkao tada jos.. cak i When Love & Death Embrace ima neki smek koji kasnije balade, vec na Razorblade Romance, nisu ni upola imale.. (a na Deep Shadows jos manje.. i tako redom) pa, jebi ga, nije postojala ocigledno od starta jasna vizija Pop koncepta, verovatno nije toliko razmisljano o tome koliko ljudi ce ih slusati, al' su se na vreme predomislili.... objektivno, nije samo to pitanje, dosta je jasno da su skromni muzicari, video si verovatno gitaristu uzivo kako svira sola, deluje li ko neko ko preko 10 godina svira.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 ne brini se, Maideni su uradili milijarde koncerata vise od Njega i imaju mnogo vernije i zahtevnije fanove.. ne bi oni nikad uradili tezgu, jer su predugo vec u tom poslu i znaju da nema otaljavanja. edit: upuceno @Byk tako nekako, a to Zna i cika satch.... Quote
Sinstrel Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 mislio sam da sam jedini koji ga baca na tu pesmu... a ne bi ni mogli da je otpevaju... Endless Dark Mi smo samo rekli da nam se dopada pesma. I dalje si jedini koji ga baca na tu pesmu. Quote
tovar Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Ne mogu da prezalim sto nisam bila.. (na Morriseyu) HIM? Ja sam se sinoc osecala kao osnovka kako je bilo cooooooool i kako sam matora breeee ... Prvi red, zna se I Villeova aqua viva kod mene na kraju I bas lepo sto su svirali malo "srecnije" pesme, a ne "ja te volim ti mene ne, aj' se poubijamo" jer sam se ja tako kezila kao kreten sve vreme da bi bilo neprimereno I Ville je video kako se kezim & kreveljim okruzena uplakanim & polumrtvim ribama pa mi se kezio in return (jeste, samo meni, hahaha *looneyteenfan* ) Mnogo se riba poonesvescivalo bre, ja sam ipak procenjivala na jednu-dve, ono DESET (or more) jbt! Zakljucak - bese cool, al' Billy ih je preshishao za barem 10 klasa "i hve some wonderfull friends in serbia", pa onda vampire heart. ville je faca. Quote
Recommended Posts