tovar Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 De onaj moze da peva Heavy. moze taj svasta da otpeva, poceo je sa sabbathima po rock rupama... LM, opasno su nestali iz globalnih medija, nesto mi je tu cudno... Quote
suicide_angel Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 LM, opasno su nestali iz globalnih medija, nesto mi je tu cudno... ja bih to nazvao zatisje pred buru.ville je okupio vrhunsku ekipu iz finske za novi album(doduse,tim palmer je jos uvek tu) kao sto je cuveni producent hilli h.,koji im je uradio glsv.666 i love metal.tako da ocekujem da ce to biti najbolji himov album do sada i konacan povratak korenima.sto se pevanja tice ville je rekao da ce tekst i nacin pevanja biti prilicno patetican i sladunjav,but music will kick you in the ass inace dve od desetak pesama na sledecem albumu ce se zvati Bleed Well i Passion's killing floor... Quote
tovar Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ok, znaci da ipak jos nisu za penziju... neka. naravno, kupicu album cim izadje, i kapiram da ce me oduvati, ali dotle... lagano. Quote
Killing Floor Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ja bih to nazvao zatisje pred buru. upravo tako Quote
suicide_angel Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 inace,svudja mi se novi imiDJ posebno ove krokodilske cizmice Quote
Killing Floor Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Ovo mu je novi imidz?Meni se ne svidja ova bradica mislim da mu ne stoji bas...ali mi nikako nije jasno kad mu je pre porasla kosa, raste brze nego meni ladno. Quote
Bata Trokrilni Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Kao prvo, Tuomas Holopainen nije kreten, već jedan od najboljih metal klavijaturista. Kao drugo, Ville-ov imidž je bolji nego što je bio kad je imao samo brkove. Kao treće, HIM je veliki bend nezavisno od imidža muzičara. Quote
suicide_angel Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 pa meni se bas cini da mu sporo raste kosa...nisam od onih fanova koji bi voleli da je Ville vecito anoreksican,nasminkan i da celu noc peva join me in death...zato mi se dopala promena...bar izgleda malo manje gay Quote
Bride Of Darkness Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Biće dobra stvar, kažu heavy doom. Kakav Doom/Heavy...? Sad im je uzor Candlemas, hahahaha. Živi bili, pa čuli i vidjeli. Quote
suicide_angel Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 tako nekako e moram da stavim jos samo ovu sliku: izgleda ko neki matori pedofil/alkos btw,covek u ovim novinama rece da ce novi album zvucati kao mix poison girl i soul on fire...meni to zvuci jako dobro Quote
DragonHeart Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Zbilja lici na Tuomasa, na zdravlje pomenutom Quote
tovar Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 nesto mi nije simpaticna ova johnny depp wannabe faza... Quote
suicide_angel Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 izasao novi Uneasy Listening vol.2 i kao sto sam ocekivao,ovaj je mnogo interesantniji: mislim da ovaj album vredi imati...616 verzije bi trebale biti jako dobre(sudeci po 616 verziji it's all tears i and love said no),zatim fantasticni remix biginning of the end koji je skroz u M.Manson fazonu i verovatno najkontraverznijom HIM pesmom ikada!u pitanju je buried alive by love 616 verzija za koju se prica da moze biti cuveni demo snimak zvan Rescue(citaj:najbolja HIM pesma u satanic/goth/dark/metal fazonu).ako je ovo istina,tu pesmu morate imati!jedini nagovestaj da ta pesma uopste postoji nalazi se u ovoj arhivi http://www.h-i-m666.com/heartless666/himcddb/ (HIM song list)gde se moze preslusati 30sek. pesme. Quote
Killing Floor Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 To mora da se skine i da se preslusa ako imas neki link ti ga baci ovde slobodno. Quote
Killing Floor Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Pa iskreno da ti kazem nisam ni ja ali ume da uleti poneki put dobar remix/ Quote
suicide_angel Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 pre svega izbor pesama je dobar,a posto neke remixe vec imam mogu reci da album vredi imati... Quote
Bata Trokrilni Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 nesto mi nije simpaticna ova johnny depp wannabe faza... Izgleda da jedino ti i ja kapiramo da i Tuomas i Ville oponašaju Johny Depp-a. Ko je gledao Nightwish - End of an Era, verovatno je obratio pažnju na jednu figuricu iz Pirata sa Kariba kod Tuomasovih klavijatura. Quote
suicide_angel Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 malopre sam odgledao hand of doom(live in turku) na youtube.com...odlicna obrada,odlican koncert... Quote
Bata Trokrilni Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Svi njihovi koncerti su odlični, čak i onaj u Novom Sadu. Stvarno, HIM je bend koji vredi slušati. Quote
Recommended Posts