666 Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 H-I-M jedan i jedini!!!!!!!!! uskoro nov album!!!!!!!!!!! Quote
suicide_angel Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 samo mi nije jasna logika po cemu je 69 eyes vise gothic od HIMa pa su na gothic metal podforumu?al ajde... Quote
Bata Trokrilni Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Po tome što je 69 Eyes isto kao Sisters of Mercy, samo sa jačom distorzijom. A HIM je znatno originalniji i ne može se svrstati ni u jedan pravac. Quote
suicide_angel Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 jeste ali uticaj gothic zanra je vise nego primetan... Quote
MAN O WAR Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ja chuo pre neki dan na mtv-u duet Valoa i neke jebozovne pevaljke- pesma se zove "Summer Wine" i mogu vam reci da sam se prijatno iznenadio, izgleda da je Vile krenuo u solo vodice (poshto u potpisu nije HIM)... Quote
suicide_angel Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 nije,samo se svi takmice ko ce vise na napravi dueta sa njim...cak je Anathema uradila duet...nego,jel cuo neko one dve nove pesme na finskom?ne razumem ni jednu jedinu rec,ali one pesme su tako j*beno dobre...ne secam se kad mu je glas bio tako dobar... Quote
suicide_angel Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 http://www.h-i-m666.com/heartless666/indexf.htm samo udjes u other songs i ostalo ces vec sam naci... nego,cuo sam buried alive by love 616 verziju,i mogu da kazem da pesme jeste demo verzija zvana Rescue,sto znaci da album vredi imati...nazalost nisam cuo ostale,ali ovo sto sam cuo je najbolja HIM pesma ikada! Quote
anelej Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 ma HIM ima samo dobre pesme nemaju pojma ni da sviraju ni da pevaju a to je sto se mene tice dovoljno da ih slabo slusam ili skoro ne slusam, a ne da jurim 1000-tu verziju jedene stvari koju svi znaju napamet i koju kad je sviraju uzivo niko ne ume da je prepozna Quote
tidzana Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Bice dobro ako je Summer Wine znak Villeovog vracanja u pevacku formu...ovo govorim prvenstvenokao fan njegovog glasa (pomalo i stasa, sto je nebitno)...valjda ga vise nece traciti kao ranije... Him slusam jos odavno, sada malo manje nego pre, ali dobro dodju u "kriznim trenucima"... generalno, gotivim ih, ako izuzmem onaj nesrecni Dark Light... Quote
extreme Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Kaze Vlaja buraz da su Bebe maznule neku njihovu pesmu, ne pratim ovaj bend bas puno pa Vas molim da mi - vremenom - to protumacite. Unapred hvala. I bez zurbe, opusteno. Quote
Vlaja Buraz Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Pomoć: HIM - Join Me, Neverne bebe - Bela kola. Nepotpuna krađa je u pitanju, ko bude imao priliku, neka prokomentariše na NB temi. Quote
extreme Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Bas me zanima, napisite iskreno, ovo je samo prijateljska ''rasprava''... Quote
Poison Ivy Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 HIM obozavam!!!Imaju fenomenalne pesme,svidja mi se i muzika,a tek Ville... (OMG,zvucim ako neka od onih pomahnitalih tinejdzerki) Quote
Bata Trokrilni Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Ako ti se muzika toliko sviđa da bi ih slušala i kad bi umesto Ville-a pevao Udo Dirkschneider, onda priznajem da si veliki fan benda. Quote
Gabrielle Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 JA MISLIM DA HIM SLUSAJU SAMO CURE I TO SAMO ZBOG ONOG PEDERA-MOJE LICNO MISLJENJE...necu nikog da vredjam ko voli neka slusa,bend je napravljen tipicno za zensku publiku sa ljubavnim textovima i pevacem koji svrsava dok peva...bez uvrede za one koji slusaju,ja ne slusam i to je to... Quote
niking Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 JA MISLIM DA HIM SLUSAJU SAMO CURE I TO SAMO ZBOG ONOG PEDERA-MOJE LICNO MISLJENJE evo ti ja prvi da opovrgnem Quote
tidzana Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 JA MISLIM DA HIM SLUSAJU SAMO CURE I TO SAMO ZBOG ONOG PEDERA-MOJE LICNO MISLJENJE...necu nikog da vredjam ko voli neka slusa,bend je napravljen tipicno za zensku publiku sa ljubavnim textovima i pevacem koji svrsava dok peva...bez uvrede za one koji slusaju,ja ne slusam i to je to... eee, opovrgavanjeee...ok, postujem tudje misljenje, ali se ne bih slozila s tobom... npr. je ne slusam him samo zbog Villea, bitnija mi je sama muzika... a i koliko znam ne slusaju ih samo devojke! Quote
extreme Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 HIM je sjajan bend, mada - cinjenica - vise lezi mojoj dragoj nego meni! A to opet ne znaci i da meni ne lezi. Kako god - ok su... Quote
Shix Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Neko vreme sam ih slusao bas ono... Ali me nervira ponekad glas. Quote
Killing Floor Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Ja jedva cekam novi album, jel su mi ovi prethodni dosadili koliko sam ih puta preslusao... Quote
Recommended Posts