Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja chuo pre neki dan na mtv-u duet Valoa i neke jebozovne pevaljke- pesma se zove "Summer Wine" i mogu vam reci da sam se prijatno iznenadio, izgleda da je Vile krenuo u solo vodice (poshto u potpisu nije HIM)...

Posted

nije,samo se svi takmice ko ce vise na napravi dueta sa njim...cak je Anathema uradila duet...nego,jel cuo neko one dve nove pesme na finskom?ne razumem ni jednu jedinu rec,ali one pesme su tako j*beno dobre...ne secam se kad mu je glas bio tako dobar...

• 2 weeks later...
Posted

ma HIM ima samo dobre pesme nemaju pojma ni da sviraju ni da pevaju

a to je sto se mene tice dovoljno da ih slabo slusam ili skoro ne slusam, a ne da jurim 1000-tu verziju jedene stvari koju svi znaju napamet i koju kad je sviraju uzivo niko ne ume da je prepozna

• 1 month later...
Posted

Bice dobro ako je Summer Wine znak Villeovog vracanja u pevacku formu...ovo govorim prvenstvenokao fan njegovog glasa (pomalo i stasa, sto je nebitno)...valjda ga vise nece traciti kao ranije...

Him slusam jos odavno, sada malo manje nego pre, ali dobro dodju u "kriznim trenucima"...

generalno, gotivim ih, ako izuzmem onaj nesrecni Dark Light...

• 2 weeks later...
Posted

Kaze Vlaja buraz da su Bebe maznule neku njihovu pesmu, ne pratim ovaj bend bas puno pa Vas molim da mi - vremenom - to protumacite. Unapred hvala. I bez zurbe, opusteno.

• 3 weeks later...
Posted

JA MISLIM DA HIM SLUSAJU SAMO CURE I TO SAMO ZBOG ONOG PEDERA-MOJE LICNO MISLJENJE...necu nikog da vredjam ko voli neka slusa,bend je napravljen tipicno za zensku publiku sa ljubavnim textovima i pevacem koji svrsava dok peva...bez uvrede za one koji slusaju,ja ne slusam i to je to...

Posted
JA MISLIM DA HIM SLUSAJU SAMO CURE I TO SAMO ZBOG ONOG PEDERA-MOJE LICNO MISLJENJE...necu nikog da vredjam ko voli neka slusa,bend je napravljen tipicno za zensku publiku sa ljubavnim textovima i pevacem koji svrsava dok peva...bez uvrede za one koji slusaju,ja ne slusam i to je to...

eee, opovrgavanjeee...ok, postujem tudje misljenje, ali se ne bih slozila s tobom... npr. je ne slusam him samo zbog Villea, bitnija mi je sama muzika... a i koliko znam ne slusaju ih samo devojke!