Bata Trokrilni Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Ja sam ih retko slušao u celini. Čim mi se neka pesma ne svidi, a takvih ima dosta, ja je preskačem. Quote
Gabrielle Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Nemojte pogresno (bukvalno) da shvatate,naravno da ima i muskih koji slusaju him ali znatno manje od cura! jer sve one ude za Vileom...dodje im ko neki bog...sta znam Quote
Dragana Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 nema mnogo ljudi koji mogu da izvuku dubinu... mozda ti se ne svidja, gay, ovo-ono... ali mislim da za glas niko ne moze nista da mu kaze. Quote
.:Thor:. Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ma da odličan. Ćut bre zvuči ko da ga neko siluje dok peva. Quote
ZheX Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 @To® ne brate, njemu dok peva neka napaljena goticarka pushi kurac, pa onda on svrshava,zbog toga valjda stenje onako. Quote
Dragana Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 kakvi ste... pa dobro, covek glasno udise imao je glupih 20 godina kad je pocinjao, sta se moglo ocekivati od njega... ali opet, ima glascinu... a, meni je to bilo bas simpaticno... ne razumem zasto imate potrebu da prozivate coveka stvarno ume da izvuce cistu, punu, dubinu... btw, kad izlazi novi album Quote
niking Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Venus Doom is the sixth studio album by Finnish rock band HIM, scheduled for release on September 14, 2007 (Germany), September 17, 2007 internationally and September 18, 2007 in the US.[1] According to frontman Ville Valo, it will be their heaviest album yet. Valo goes on to explain that he has had a troublesome year and that Venus Doom will also be their darkest material.[citation needed] Venus Doom will still comprise of Valo's allegorical lyrics, comparable to HIM's older albums. Valo has also noted that the music on Venus Doom will be comparable to Metallica and My Bloody Valentine.[citation needed] The album was produced by Tim Palmer (Ozzy Osbourne, Dredg).[2] Quote
Dragana Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 u, ovo je bilo brzo, hvala bas me zanima kako ce zvucati... dobro, jos par meseci... Quote
将軍 Bleskimon Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 I mene zanima kako ce Heavy Ville zvuchati. Quote
Sirius Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 nikako, rekao je on svoje na prva 2 albuma, imala je posle i poneka dobra pesma, ali nije to vise to....a ima dubok glas..... Quote
Sinstrel Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ako je heavy kao ova nova stvar "Passion's Killing Floor" onda se pitam kako to zvuci HIM kada nije heavy. Quote
suicide_angel Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 fuck off,hejteri,PSK je fenomenalna pesma i definitivno nije najtvrdja na albumu.po onome sto sam citao u metal hammeru od lika koji je imao prilike da cuje 5 novih pesama kaze da su najtvrdje venus doom i love in cold blood koje zvuce kao kombinacija slayera i ranog slipknota(?!)...a jel neko video album cover?lici na one mensonove uvrnute slike...suocite se sa cinjenicama,ovaj album ne moze biti los i zahvaljujuci njemu HIM ce se uzdici na mesto na kome nije bio zadnjih 7 godina...a izvolte i listu pesama: -Venus doom -Love in cold blood -Passions killing floor -Kiss of dawn (prvi singl) -Sleepwalking past hope -Dead lovers lane -Song or suicide -Bleedwell -Cyanide sun e da,villence je rekao da se u jednoj od pesama moze cuti jasno "zvuk" zenskog orgazma obozavam te type o negative fore... Quote
Bata Trokrilni Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ja se samo nadam da su pesme više heavy nego doom, ali me brine njihov mali broj i verovatno dužina koja ide uz to. Quote
Sirius Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 kombinacija slayera i slipknota?!? hm, zanimljivo....iskreno, mislim da lazu.... Quote
Killing Floor Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ja necu da pricam jos na osnovu ove bede koje sam cuo ali evo vam linkovi za par pesmica... http://media.thesacrament.net/cgi-bin/Shot...gi?ammo=kodnpkf http://media.thesacrament.net/cgi-bin/ShotGun.cgi?ammo=dll Quote
suicide_angel Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Love in Cold Blood: http://www.youtube.com/watch?v=pYIGRaHo-ek djavolski dobra pesma,samo steta sto ne mozemo da je cujemo celu...a sto se duzine pesama tice,koliko sam obavesten nijedna pesma netraje ispod 5 min.,najduza (Sleepwalking past hope) traje 10 min.,a najkraca (Song or Suicide) traje 1 min. i 30 sek. sto je najverovatnije dezinformacija,ali videcemo. Quote
Shamandalie Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Kiss Of Dawn To vam je link za novi spot. Svidja mi se kako je uradjeno, sve deluje jako goth, a sama pesma...pa mislim da je dobra. Nadam se da nastavljaju ono sto su poceli Love Metal albumom...jer prethodni je bio za zaborav. Quote
Nightwing Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 (edited) HIM - The Kiss Of Dawn single http://www.megaupload.com/?d=ZAT5JH09 Edited July 24, 2007 by .hack//FANTA Quote
suicide_angel Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 jos jedna nova pesma,u pitanju je Venus Doom: http://www.h-i-m666.com/heartless666/venusdoom.htm# pesma je fenomenalna,zvuci kao prava eksplozija metal rifova...to morate da cujete! a kiss of dawn mnogo bolje zvuci live,sto se mene tice...spot je dobar,dosta podseca na wicked game i prilicno je u goth fazonu...drago mi je sto su konacno krenuli u dobrom pravcu. Quote
suicide_angel Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 http://www.youtube.com/user/him i kao sto mozete videti na postavljenom linku,novi singl ce biti bleedwell.kada sam cuo ovaj klip pomislio sam: wtf?! to nije HIM!previse je "happy" da bi bila HIM pesma!no,kada sam cuo nesto duzi deo pesme promenio sam misljenje...prava r'n'r pesma u velvet revolver fazonu...a nosferatu spot je dosta drugaciji od onoga na sta smo navikli,ali valjda malo promene nece skoditi... Quote
Recommended Posts