Captain Spaulding Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 (edited) Da fak? Edited February 24, 2013 by Captain Spaulding Quote
Talvi Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 koliko je dobar duks pederčina sam, znam Quote
Captain Spaulding Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 Barenje emotivnih pičoka Himovim pesmama Quote
Talvi Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FQYX990Mgfs Quote
Captain Spaulding Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Nja.....i dalje se trude...ali ...nja.... Quote
Killing Floor Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 bas sranje, dobro bi dosla kao bonus pesma. Quote
Talvi Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 http://www.mediaboom.org/387719-him-tears-on-tape-2013.html Quote
Talvi Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 onako, ima jednu baš dobru stvar (W.L.S.T.D.), ostalo je i dalje preveselo za moj ukus. No, i dalje je (meni bar) značajno bolje od prošlog, konkretnije je nekako, ali mora se još dosta potreuditi da se dostignu matori kultovi Quote
ZheX Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Matori kultovi nema sanse da se stignu vise, ali i ovo je sasvim zadovoljavajuce. Ovi lajvovi su takodje odlicni, sve u svemu sasvim dobro izdanje. Quote
Captain Spaulding Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Meni jesu, bolje da sam odrastao uz stari HIM nego uz nove albume Linkin Parka, Bullet for my Valentine i ostalih smeca. Mladje generacije ne razumeju, niti treba. 2 1 Quote
Demon Seed Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Ne znam koliko si mator (), ali nisam ni ja dovoljno mlad da se ne secam paljevine na "stari" HIM. Moze da se kaze i samo paljevina na HIM, jer se sad vise klinci (i klinceze) ni ne pale na njih. 1 Quote
Talvi Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 cuj kultovi prva 3 HIM albuma su apsolutni kult, svaki muškarac uveren u svoju heteroseksualnost nema problem da to prizna Quote
Captain Spaulding Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 To Miki! Mene su devojke worshipovale sto sam slusao HIM Quote
ZheX Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Meni jesu, bolje da sam odrastao uz stari HIM nego uz nove albume Linkin Parka, Bullet for my Valentine i ostalih smeca. Mladje generacije ne razumeju, niti treba. TOETO! Sto se mene tice, nikad mi nije smetalo to sto HIM slusa, tj. "slusa" zenska populacija zbog Villea i kao ljubav i te fore. HIM je mnogo vise od toga, a kao sto Lelek rece, prva tri albuma su kultnost, a i ostali su sasvim dobri. Slusam Him ko zna koliko godina vec, i apsolutno kupujem tu pricu. Jedan odlican live: http://www.youtube.com/watch?v=qNPFZIw3DKg&list=LLk7w1uIf_MelPIGec6AZoDA 1 Quote
Buddha Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 meni su vise prva dva albuma kultna, treci je vec dosta pop i bas ono amerikanizovana produkcija totalno, bon jovi stajl secam se krajem 1998. i pocetkom 1999. kad je david vartabedijan pustao wicked game i your sweet six six six u svojoj emisiji na radiju politika, ja ga pitao, sta ne svidja ti se him, on kaze nekako su mi mnogo pop. posle drugog albuma i planetarnog hajpa promenio je misljenje inace profurao sam greatest lovesongs kod mene u gimnaziji, slusalo se dosta. pola ekipe je vec odustalo kad su culi razorblade romance, mnogo im mlako bilo, mada je recimo jeki gotivio drugi album mnogo vise. bury me deep i heaven tonight ftw. otisla sa sinom dobra isto od hitova. treci album dobar, posle su vec otisli dibidus u bljuzgu. venus doom je imao par gotivnih doom momenata, ona sleepwalking je dobra. ville inace bas prati doom scenu, zvali su cathedral i anathemu par puta bili da im budu predgrupe. kad sam radio intervju sa lee dorianom za butcherian vibe odavno, pitam ja doriana, i, kako vas je prihvatila him publika, a on kaze nesto u fazonu they absolutely hated us. they threw rings and shit at us all the time. it was fun. Quote
feel my cock of steel Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 (edited) Ic konfeshns tajm meni je ovo bio omiljeni bend kad sam imao 13 godina, tad je izasao Love Metal, i dan danas mi je simpatican album. Pre bih klincu preporucio taj album nego bilo koji metak za valentinovo i tome slicno, uostalom da Valo nije opsednut sa EW, Sabbathom i ekipom verovatno bih danas slusao dabstep. Edited April 19, 2013 by feel my cock of steel 3 Quote
Talvi Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Valo je iskren čovek, na Exitu je nosio Carcass majicu Quote
Buddha Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 ok je album, nista spec. valjaju i will be the end of you i when love starts to die Quote
Dead Man Walking Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 Znam lika koji zna Ville Valoa, može da se desi da ga upoznam. Pokazao mi je gde živi, neka kula, odudara od svega ostalog u kraju. Kaže da ima teških problema sa alkoholizmom (opet). Quote
BLAGOJE Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 pitaj ga ima li novi thorns 1 1 Quote
Recommended Posts