PanzerGoth Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 moram da ucim 24h. svakog dana pocev od sledece nedelje jer mi je na kraju ove godine glavni zavrsni ispit. elem, ako budem isla, onda cu ici samo na HIMov koncert.ionako im svaki traje samo 75 minuta(po ugovoru tako, kako je Ville rekao). nego, anarchy, da li si i ti clan nekog HIM foruma? Quote
Fatal Eror Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 @ Fatal Error & Dawngreeter Ne zovem se Ana...a da Lestate ima devojcicu to znam, jer smo se upoznali i eto...propade vam zajebancija! HIM RULES! a: Jej, ona se oglasila... Znachi Dawnthingy ce da bere kozhu na shiljak! Fatal Error Please, if it's not to difficult to spell my name with one R - Fatal Eror! THX! Quote
Dawngreeter Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 @ Fatal Error & Dawngreeter Ne zovem se Ana...a da Lestate ima devojcicu to znam, jer smo se upoznali i eto...propade vam zajebancija! HIM RULES! a: Zajebancija? Ja sam samo hteo da pojasnim situaciju a: Quote
Telcontar Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 ma dobar je him, samo malo gay Quote
tovar Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 sine, jesi ti cuo placebo? e, to je gay! Quote
ANARCHY FOREVER Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 moram da ucim 24h. svakog dana pocev od sledece nedelje jer mi je na kraju ove godine glavni zavrsni ispit.elem, ako budem isla, onda cu ici samo na HIMov koncert.ionako im svaki traje samo 75 minuta(po ugovoru tako, kako je Ville rekao). nego, anarchy, da li si i ti clan nekog HIM foruma? Dobro,ako budes isla videcemo se a: A sto se tice Him foruma,bila sam uclanjena na jedan,ali ga nisam davno posecivala,tako da nemam pojma!Inace cesto obilazim njihove sajtove i bas sam skinula neke nove slicice! KISS ANARCHY P.S.Placebo je stvarno,ali stvarno gay!!! Quote
tovar Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 na sta lice nove slike? da nemas slucajno neke starije (iz glsv666 faze) Quote
PanzerGoth Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 ja imam jednu ludu iz glsv666 faze...zezancija na cover slicicu za istoimeni album. a: HIMova prva turneja ce biti tek negde tamo u 3/4 msecu 2004... Quote
Fatal Eror Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 @ Fatal Error & Dawngreeter Ne zovem se Ana...a da Lestate ima devojcicu to znam, jer smo se upoznali i eto...propade vam zajebancija! HIM RULES! a: Zajebancija? Ja sam samo hteo da pojasnim situaciju a: Ovaj, da... Ne znam da li si to do sad shvatila, ali Dawnthingy se nikada, ali nikada, ne zajebava ... Problem sa njim je shto je on jedan od najozbiljnijih likova koje znam - pa on se chak nije smejao ni kada je gledao BB-show! :ne: To ga chini velikim smarachem, ali moram da ga trpim, jer ne mogu sam u borbi protiv biciklista! a: Quote
Dawngreeter Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 sine, jesi ti cuo placebo? e, to je gay! Hm, bez ulazenja u raspravu oko toga sta je gay a sta nije (mada ja i nemam nista protiv gayness-a i gay-ova), logicka doslednost u zakljucivanju govori da to sto je nesto gay ne znaci da nesto drugo zbog toga nije gay... 8) Quote
tovar Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 ja imam jednu ludu iz glsv666 faze...zezancija na cover slicicu za istoimeni album. a: HIMova prva turneja ce biti tek negde tamo u 3/4 msecu 2004... eto mene ako dodju do budimpeste. posalji mi sliku nekako. treba mi za novi avatar. @greeter vazno je koliko je nesto gay ako se uzima za primer. a placebo je mega gay. HIM, recimo, nije ni priblizno toliko i ne moze biti ma koliko se trudili Quote
Dawngreeter Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Tja. Za razliku od HIM-a, Placebo je gay po imidzu, ne po muzici i tekstovima. Quote
tovar Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 muskarac koji peva "my prince charming" i muskarac koji peva "(she'll be) right here in my arms"? kviz pitanje ko je vise gay? Quote
tovar Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 kao sto bi wolf rekao, danke herzen! Quote
Cypher Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Yoohoo! Sad spamujemo tvoju omiljenu temu Quote
tovar Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 inace, zivo me interesuje da li postoji makar jedna band tema koja ima priblizno ovoliko strana. Quote
Cypher Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Pa nismo se mi dovoljno pojavljivali na tim temama.Logicno je da nema Quote
tovar Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 ok, sta cemo sledece da spamujemo? koliko sutra uvece... Quote
Cypher Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Hoces neprimetno da me oteras na neku drugu temu,a? Nece moci..... Ovde mi je bas fino Quote
Dawngreeter Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 muskarac koji peva "my prince charming" i muskarac koji peva "(she'll be) right here in my arms"? kviz pitanje ko je vise gay? A mi pricamo o gayness-u kao seksualnom izboru? Ok onda. Samo, ja sam mislio da govorimo o karakternim crtama... Quote
tovar Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 ne, mislio sam da visimo na so goth mestima kao sto su ajvaresence i najtvis... sta je gay kao karakterna crta. ljigavost? i tu placebo ubedljivo vodi. sta podrazumevas kad kazes nekom "ne budi peder"? Quote
Dawngreeter Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Pa kad kazem "ne budi peder" sigurno ne mislim "ajde prestani da se muvas sa muskarcima". Mislim, bezveze. Gay kao karakterna crta se koristi u smislu da se muskarac ponasa kao zensko, in all the wrong ways. Ni ja nisam bas reprezentativno musko (rekao bih), ali Ville (kao i Leonardo DiCaprio i slicni) se ponasa direktno kao devojcica. E to bi bilo karakterno gay. Valjda. Quote
PanzerGoth Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 lestate, posalji mi tvoj mail na pp pa ti saljem sliku. Quote
tovar Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Pa kad kazem "ne budi peder" sigurno ne mislim "ajde prestani da se muvas sa muskarcima". Mislim, bezveze. Gay kao karakterna crta se koristi u smislu da se muskarac ponasa kao zensko, in all the wrong ways. Ni ja nisam bas reprezentativno musko (rekao bih), ali Ville (kao i Leonardo DiCaprio i slicni) se ponasa direktno kao devojcica. E to bi bilo karakterno gay. Valjda. ok. peder kao karakterna osobina nema veze sa ponasanjem kao zensko nego sa ljigavoscu i slihtanjem koliko ja znam. ville se ponasa kao devojcica? privatno nije takav, a pred kamerama se ponasa kao maneken, a ne kao manekenka. Quote
Recommended Posts