Herr_Wolf Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 lepo je znati da ja mogu da nestanem na par dana i da neko moze da se svadja umesto mene. ni ja ne osporavam da je HIM komercijalan band, zar to nisu bili i doorsi jos od samog pocetka? E pa i oni su bili isto sranje, nadri-filozofija drogiranog hipika zamotana u prostu muziku predvodjena markantnim frontmenom... Zaista mnogo slicnosti... I sad sam ja u dilemi... Da li bi bilo bolje da se Ville ubije ili ne...? Ako se ubije, nece vise biti HIMa, ali ce postati besmrtan, a ovako dok zivi i dalje ce praviti bljutave ljubavne pesme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Da citiram izjavu clanova " My Dying bride"-a.. HIM - to je GIRLS GAY BAND ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightingale Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 i dalje ce praviti bljutave ljubavne pesme... Da, zaista su pesme bljutave... Imam utisak da su pravljene u stilu: "E, mogao bih da napisem koju pesmicu? Da...vidim...vidim... ljubav posle smrti, mi gorimo,da ,da, nasa srca su mrtva,da , tvrdjava suza, hobit u njoj (oops, wrong story), da, dalje, misli Ville, hajde, vidim krug, krug vatre, ne, suza, ne, vec radjeno, hmm...dobro, dalje...e da, together in eternity, to je uvek cool...TO! Imam pesmu!" A ja sam njih volela :roll: Pa dobro ni sad ih ne mrzim... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 lepo je znati da ja mogu da nestanem na par dana i da neko moze da se svadja umesto mene. ni ja ne osporavam da je HIM komercijalan band, zar to nisu bili i doorsi jos od samog pocetka? ali idalje ne volim pljuvanje po inerciji to je ovde tradicija... i sta se tu moze, ja ne mogu vise da se bakcem sa masom ljudi koji samo strasno vole da pljuju, da vise i ne gledaju koga, i svaki negativan komentar lici na prethodni... smorilo me je a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Jel to insinuacija da ima nesto sto nije glupo u vezi toga? forget it. :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Da, zaista su pesme bljutave... Imam utisak da su pravljene u stilu: \"E, mogao bih da napisem koju pesmicu? Da...vidim...vidim... ljubav posle smrti, mi gorimo,da ,da, nasa srca su mrtva,da , tvrdjava suza, hobit u njoj (oops, wrong story), da, dalje, misli Ville, hajde, vidim krug, krug vatre, ne, suza, ne, vec radjeno, hmm...dobro, dalje...e da, together in eternity, to je uvek cool...TO! Imam pesmu!\" A ja sam njih volela :roll: Pa dobro ni sad ih ne mrzim... :| a ovamo lupetash kao da znash Villea i kako on pishe pesme. Jako bedno...josh kazesh da ne mrzish HIM. priznajem da textovi nisu za Nobelovu nagradu, ali da li mozesh stvarno da mi navedesh neki text(tj. neku pesmu)nekog danjasnjeg benda a text stvarno ima nekog smisla? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightingale Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 A ne, ja sam samo rekla da imam utisak da pise pesme na taj nacin...i dodacu: "sada", jer nisu im sve pesme lose, naprotiv...ali pesme sa poslednja dva albuma jednostavno ne zvuce iskreno... Naravno da ih ne mrzim, jer sam ih ranije zaista mnogo gotivila... Jednostavno izlazem svoje misljenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 HIM SUCKS!!! TO JE SAMO GOMILA PEDERA NA KOJE SE PALE KLINKE Ma nije, to su samo skup umetnickih dusa koji su naucili da kanalisu strast kroz romanticne stihove koji kao heruvimske strele pogadjaju u esenciju nase duse... ovo mi se svidja, elegantno ironicno i duhovito receno. btw. i ja mrzim him. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 lepo je znati da ja mogu da nestanem na par dana i da neko moze da se svadja umesto mene. ni ja ne osporavam da je HIM komercijalan band, zar to nisu bili i doorsi jos od samog pocetka? ali idalje ne volim pljuvanje po inercijividis mi avatar. nikad ne odustajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSE666 Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Iskulirajte. Nemojte da se lozite na njihove komentare. Vazno ja da vi znate sta vam se svidja i to i radite. Zasto bi vas boleo k**** sto tamo neki iskompleksirani tip misli da je Ville Valo peder na koga se pale klinke ili da je patetican ili bilo sta drugo.... ?Pustite lozane da pljuju i dalje...kada nemaju pametna posla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 nije "circle of FIRE" nego "circle of FEAR" ako si mislila na krug straha a ne vatre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Iskulirajte. Nemojte da se lozite na njihove komentare. Vazno ja da vi znate sta vam se svidja i to i radite. Zasto bi vas boleo k**** sto tamo neki iskompleksirani tip misli da je Ville Valo peder na koga se pale klinke ili da je patetican ili bilo sta drugo.... ?Pustite lozane da pljuju i dalje...kada nemaju pametna posla. jedino tako inace odlepicu od svih tih silnih pljuvaca, nije da to uzimam k' srcu vec me nervira u globalu, branila bih i panteru (i ako mi se ne dopada preterano) zato sto obicno "pljuvaci" ih nikad nisu ni slusali vec misle da ih to cini okrutnim i sl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSE666 Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Ma, kazem ti.... Sto se budes vise nervirala to ce vise da te nadr**vaju...Samim tim, iskuliraj ih.. Znam da nerviraju. Mene su izveli iz takta par puta ali nisam htela da budem kreten kao oni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anabella Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Tako i treba, ja ne znam da li postoji neki bend koga vise vole da pljuju i omalovazavaju. :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSE666 Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Kao sto rekoh... iskuliraj ih. Jedva cekaju nekog ko ce da se primi na prozivke. Hvala bogu nasli su nas koji smo se stvarno nalozili pa sada prozivaju. Ne vredi raspravljati se sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 bas ste ... :roll: ja kao iz pristojnosti ne trasharim temu od onog Azzinog crvenog ispizdelog posta(kad je obrisao onaj trash milenijuma :ne: ), a svi se opet skupili na trash-partiju, a mene ne zovete... :x sada moram da nadoknadim propusteno gradivo... 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Kao sto rekoh... iskuliraj ih. Jedva cekaju nekog ko ce da se primi na prozivke. Hvala bogu nasli su nas koji smo se stvarno nalozili pa sada prozivaju. Ne vredi raspravljati se sa njima. tako je, ajde o cemu cemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSE666 Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 jedino sto mi sada trenutno pada na pamet je sex..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 imas temu najeroticniji... u sve i svasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSE666 Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Nije to to! SEX i HIM su prava stvar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Kad ste pomenuli sex prvo sto mi je palo na pamet su clanovi HIM-a kako se svlace na bini.... jojjjjj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSE666 Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Kad ste pomenuli sex prvo sto mi je palo na pamet su clanovi HIM-a kako se svlace na bini.... jojjjjj STRAVA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 HIM SUCKS!!! TO JE SAMO GOMILA PEDERA NA KOJE SE PALE KLINKE Ma nije, to su samo skup umetnickih dusa koji su naucili da kanalisu strast kroz romanticne stihove koji kao heruvimske strele pogadjaju u esenciju nase duse... Zato tebi neko kaze kako se lozi na tvoj avatar, pa posle toga ne skidas tog idiota Vina Dizela 6 meseci. Ko je tu stvarno jadan,a majmune? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Uuuuu,kaznena expedicija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts