tovar Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 Kako to mozes da pitas?Pa Lestate sve zna o Him-u!!! 8) a: cekaj, zar Lestate ne peva u HIM-u? jeste. hiljadu. svrati u voodoo sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 ej! tu si! ajde da se pravim da je ovo pp pa da neobavezno caskam... sutra (danas) cu morati to da propustim... u predispitnom sam ludilu(sto se i vidi po mojim postovima )... tako da se vidimo ako se zdravo sa ispita vratim, ako ne, eto jos jednog lesha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Kako to mozes da pitas?Pa Lestate sve zna o Him-u!!! 8) a: Imam ja sve Him-ove koncerte i tekstove,sve...Nisi ti valjda jedna od onih koja se lozi samo na Villa,ili volis uopste Him kao grupu? Poz NEEEEE, volim HIM kao grupu, malo sam OLD da bih slusala nesto zbog clanova benda, zar ne :? Inace imam i ja sve tekstove u glavi, i sve muzicke numere po diskovima, i nesto video zapisa, ali ne dovoljno za moj ukus :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Ok,sory... Onda,eto,pitaj Lestata a: Lestate rula 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Sto sory :? Nisam htela da zvucim drsko, zao mi je ako jesam Obicno me ljudi malo MNOGO ozbiljno shvataju :ne: Hvala na savetu, pitala sam ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 61. strana... To je sve sto imam da kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Ti drska?Nisi,sta ti je?!Ti si meni ozbiljno shvatila a: Sve opusteno.... a: Him forever! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 61. strana... To je sve sto imam da kazem. Sta se bunis, ima ljudi koji gotive HIM, pa sta :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Tako je!Treba postovati svaciji ukus! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Ti drska?Nisi,sta ti je?!Ti si meni ozbiljno shvatila a: Sve opusteno.... a: Him forever! a: Tako je!Treba postovati svaciji ukus! a: HIM RULZ 8) a: a: 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Ok, ok, ne ujedajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Ljudi, dobio sam dojavu da se ovde neko prepucava i spamuje. Kad ja tamo, a ono medjutim, sve izgleda u redu...neko (taj neko zna ko je) previse ozbiljno shvata temu o svom omiljenom bendu i izgleda da je uvredjen sto ih i vi ne shvatate isto toliko ozbiljno, vec malo chatkujete o svemu i svacemu ovde. Da li je to spam ili nije, nisam vise siguran (obzirom da je onda 99% Yumetal-a spam), meni je vazno da se ne vredjate medjusobno, i to ne zato sto vas volim i zelim da se lepo slazete (nije ovo vrtic, a ja vaspitacica tetka-Lepa), vec sto onda meni s*ru da ne obavljam posao kako treba. Kad bi se obrisali svi postovi koji konkretno nemaju veze sa bendom, ovde bi bilo ukupno 2 strane i to nepovezanih postova, a poptuno bi se izgubili draz i sarm online druzenja, tako da sve ostaje kako jeste. Ako dobijem zvanican zahtev od odgovornih lica ovde (Azza ili godovi) da se tema srkrati, tako ce biti i ucinjeno. Vreme u Beogradu umereno oblacno, dnevna temperatura u blagom padu, vetar severoistocni duva brzinom od 2m u sekundi.... Hvala na paznji i dovidjenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Ma ovde je sve ok,za sada... 8) HIM RULA! A sto se tice spamovanja,idi na sve i svasta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 ma, daj, ovde niko ne spamuje... kakav spam? pobogu! ovde sve sami ljubitelji HIMa !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Naravno! MI VOLIMO MIRU SHKORIC!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 uf,tek se registriram na foum i vidim ovoliko stranica posvecenih HIM-u,pa oni su dost popularni tu kod vas il se meni to samo cini? i jel u pitanju i starija ili samo mladja populacija? ovdje u zagrebu medju mojom generacijom bas hm nisu toliko omiljeni... ali tko zna,mozda je to samo ono sto se kaze dok je kod kuce situacija drukcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 HIM je nesto naj naj naj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Jeste,jeste!!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Da nema HIMa, ja ne bih uopste dolazio na ovu temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Mo's misliti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Da nema HIMa, ja ne bih uopste dolazio na ovu temu... Ni ja bogme. Anarchy, super ti je taj mis, pas ili sta je vec 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 Aha,jeste! a: Ali neznam ni ja sta je,lici mi na neku hijenu A mene ta riba na tvom avataru podseca na Britney Spirs i uopste mi se ne svidja! :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 samo da prenesem neke vesti ( oni koje vec ovo znaju .. sorry :oops: ) -snimili su spot za solitary man u kome bi trebalo da se pojavila rose mcgowan -1. marta izlazi taj single -15.marta izlazi kompilacija "and love said no - the greatest hits 1997-2004" i tu ce se naci ove pesme: 1. And Love Said No 2. Join Me 3. Buried Alive By Love 4. Heartache Every Moment 5. Solitary Man 6. Right Here In My Arms 7. Funeral of Hearts 8. In Joy & Sorrow 9. Your Sweet 666 10. Gone With The Sin 11. Wicked Game 12. The Sacrament 13. Close to the Flame 14. Poison Girl 15. Pretending 16. When Love & Death Embrace (izaci ce i ograniceno izdanje s dvd-em sa svirkama iz 2003) -i ovo me mrzi da prevodim, a i nema potrebe : :? :? 8O 8O :? guys from HIM and Amorphis got a new band called “To Separate The Flesh From The Bones”. The line-up is Herr Archstein – vocals and guital Rot Wailer – bass-guitar Pus Sypope – drums It’s hard to say who is who, but it looks like Pus is Gas:) Now the band works on debut album. It’s name is “For Those About To Rot”. The songs on the album are quite impressive: 1. Infected Rectum 0.49 2. Breast-Fed By Blood 0.54 3. Rotten Vagina 0.29 4. Filthy Cunt 0.52 5. Genital Massacre 0.43 6. Chainsaw Fuck 0.56 7. Die Like A Wimp 0.53 8. Flesh That Lies Beneath 1.38 9. Fistfucked 'Til Death 1.05 10. Spermjerker 1.02 :? :? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 ma kakva britney .. vishe lichi na courtney love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 opa, HIM i Amorphis prave grind bend Ville ce biti zaduzen za jecece i stenjuce vokale jel' ovo istina?? Morate me obavestiti kad nabavite, vodim na pice onog ko mi pozajmi disk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts