solicitor Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 Nisam pazljivo preslusao album, ali meni se svidja. Sto rece ovaj gore ne zanima me koji je pravac i da li se prodao. Oduvek je bio nasminkan i ljigav....al od svih ljigavih HIM mi je najbolji.... Quote
Ninoslav Posted June 14, 2003 Report Posted June 14, 2003 Meni nisu losi, ali ne svaki dan, samo ponekad, moram da sam u raspolozenju. Najbolja stvar po meni na novom albumu je "Circle Of Fear" Jel ima neko od njih spotove ili DivX, da se razmenimo? :? ja imam samo Pretending, sve ostalo mi treba! Quote
Rob Swire Posted June 14, 2003 Report Posted June 14, 2003 Ako jos ima, uzmi ruski mp3. Koliko se secam, svi spotovi su na tom disku... Quote
Ninoslav Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Ne znam gde mogu to da nadjem! :? Jel mozes ti da mi snimis ili neko drugi? :? Hvala unapred!!! Quote
Jackie Brown Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 meni se HIM svidja.Vil je jako simpatican.sve moje ortakinje i ja smo lude za njim,ali smo cule da je u vezi sa basistom Quote
Kakashi Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Pricalo se i da on umire od raka :roll: kao i stosta gluposti :roll:. Quote
Nazzgul Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 him NEMA NIKAKVE VEZE SA METALOM!!!!PREMESTITE TEMU!!! Quote
solicitor Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 Pa decko imas vec 18 godina...bilo bi vreme da malo oladis sa tim podelama sta je metal, a sta ne i koga treba proterivati. Nije bas kao Cannibal Corpse ali definitivno se slusa medju metalcima i pusta se u svim metal emisijama. Ako ljudi koji ga slusaju hoce da postuju na ovom forumu sta fali? Ne znam zasto ti to smeta. Ako ga ne podnosis ispljuj lepo ili ne moras ni da postujes....oladite malo s tim DAJ DA UNISTIMO SVE STO PO NASEM MISLJENJU NIJE METAL... Quote
Rob Swire Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 Ne znam gde mogu to da nadjem! :? Jel mozes ti da mi snimis ili neko drugi? :? Hvala unapred!!! Verovatno ima na berzi diskova ispred SKC-a nedeljom. Ako te ne mrzi da skoknes do Beograda... Druga varijanta bi bila da ja uzmem taj disk (jer ga i ja zelim a: ) pa da ti ga onda narezem ili tako nesto...poslacu ti PP pa cemo se nesto dogovoriti. Quote
Rob Swire Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 Pa decko imas vec 18 godina...bilo bi vreme da malo oladis sa tim podelama sta je metal, a sta ne i koga treba proterivati. Nije bas kao Cannibal Corpse ali definitivno se slusa medju metalcima i pusta se u svim metal emisijama. Ako ljudi koji ga slusaju hoce da postuju na ovom forumu sta fali? Ne znam zasto ti to smeta. Ako ga ne podnosis ispljuj lepo ili ne moras ni da postujes....oladite malo s tim DAJ DA UNISTIMO SVE STO PO NASEM MISLJENJU NIJE METAL... Upravo tako. Nisu mi jasni ljudi koji razmisljaju po sistemu "sta ne razumesne volis, unisti!" Quote
Council A Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 meni se HIM svidja.Vil je jako simpatican.sve moje ortakinje i ja smo lude za njim,ali smo cule da je u vezi sa basistom A ja sam cula da mu je novi imidz (kapa) obojen raskidom sa devojkom cije je ime istetovirao hahahahahahaha...o, moj boze, koliko je to nebitno, deco... Ali, htela bih i ja te spotove koje pominjete a: . Kazes, nedelja? Ok... Quote
Nightingale Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Od HIM-a jedino sto iole vredi je prvi album...pesme The beginning of the end, It's all tears, Don't fear the reaper (obrada) Bila sam njihov fan jedno vreme, a sad kad ih pogledam vidim da su teski foliranti...iako je Valo, hmm..., zanimljiv Quote
PanzerGoth Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 jos jednom na temu videos: ja imam: gone wtih the sin(nemacka verzije) buried alive by love sacrament i funeral of hearts a sto sam dobila na cd-u to je in joy and sorrrow i pretending. Quote
Azizam Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Ja imam dosta njihovih spotova recimo Wicked game *dve verzije Join me *tri ili 4 verzije i Gone with the sin i josh neki Quote
Baal Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 him NEMA NIKAKVE VEZE SA METALOM!!!!PREMESTITE TEMU!!! Evo ponovo se slazhemo ja i ti!!!Ja sam otvorio temu na Gothic(rock) forumu i tamo se svi slazhemo da HIM nije metal!!! 8) Quote
Branislav Stankovic Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 HIM itekako ima veze sa metalom, i DEFINITIVNO OSTAJE NA OVOM FORUMU!!! I ako nastavite da smarate o tome, pocecu da vam brisem postove....uf.... Quote
solicitor Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 Cinjenica je da je prvi album mnnoooogo jak, drugi sasvim OK , treci nesto slabiji....a ovaj nije los. Kad sam vido spot za Funeral Of Hearts zivot mi se smucio... delovalo mi je tako tipski ...i muzicki i textualno...ali ceo album je u okvirima standarda.... ko voli HIM moze biti zadovoljan. On se manje iskvario od mnogih drugih i vecih zvezda... Quote
Grifon Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 HIM je cool a: a: a: evo sad se ponavljam:kad se cuju uzivo,bez ikakvog preterivanja se moze reci da su metal... Quote
... Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Слажем се са тим уживо, а не смета ми ни овако. Quote
Pagan Saviour Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Ja HIM ne podnosim samo zbog onog rascepanog pedera Vile Valoa(izvinjam se fanovima) ovi ostali su ljudi super muzicari rekle mi neke drugarice da su cak svirali i u nekim Death Metal bandovima. Ja neznam nijednog metalca koji slusa HIM svi se slazu da je to zesce muzika za ribe. Quote
_CenTeR_ Posted July 5, 2003 Report Posted July 5, 2003 uh...idealna podloga kada si u nekom bedaku,ali veoma mali deo pesama.....ipak him je tipicni produkt za napaljene tinejdzerke ....i ne spada uzalud u muzicki pravac love metal Quote
... Posted July 5, 2003 Report Posted July 5, 2003 Ja HIM ne podnosim samo zbog onog rascepanog pedera Vile Valoa(izvinjam se fanovima) ovi ostali su ljudi super muzicari rekle mi neke drugarice da su cak svirali i u nekim Death Metal bandovima. Ja neznam nijednog metalca koji slusa HIM svi se slazu da je to zesce muzika za ribe. Ниси упознао мене. Quote
Recommended Posts