Jump to content

Recommended Posts

Posted

Shta mislite koliko godina cje ziveti Ville s'obzirom na forsiranje krdze i alkohola?Ja mu dajem josh 10,u najvishe 15god.Dileja.

Pitanje je da li je sve to istina ili samo jos jedan od traceva... :roll:

Kolko sam ja cula,alkohol ne koristi mnogo,ali zato cigare....60 dnevno! 8O

Ako je tako...Onda ko zna.... :? sad.gif

I tata bi sine!

Posted
ma him je ok u nekim tackama ali malo preteruju izneverio me je ville cuo sam da je ozenio klavijaturistu gey jedan sram ga bilo
dezinformacija. isto je bilo i za basistu i za bubnjara. ville je sam rekao da BI VOLEO DA JE GAY, zbog toga koliko im turneje traju i koliko ne vidja svoju verenicu.
Posted

nesto malo odgovora:

1. solitary man spot je reziran glavom i sk8-om gospodina margere, vec pominjanog na ovoj temi, zato lici na tupavu LM fazu spotova, kao sto je mega tupav BABL, a blizu njega i sacrament. este obrada, original je neil diamond, cak sam se istripovao da skinem, ali me mrzi da trazim.

2. deathroll, kiitos!

3. black cat, pogledaj prvih 60-ak strana teme.

4. dokle vise o ville-ovom izgledu? nekome je on strasan frajer, nekome je ruzan, a po mojim estetskim kriterijumima, ja bih samo pozeleo da tako izgledam. dobro je dok sam jednako mrsav.

5. 3 pakle? znaci, smanjio je? bilo je 4. inace, dosta pije otkako susana ne zivi vise s njim, a od letos se efektivno nije otreznio.

6. COF ne dolazi u martu, kao ni narednih godina, a HIM ne dolazi u oktobru, bar ne za sada. maksimalno izbegavaju odgovore na pitanja tipa "da li cete doci tu-i-tu?" inace, za takve stvari se pita samo seppo, njihov menadzer.

7. mor+icia, kod vas je bio, a bice ponovo. pazi kad ne sumnjam, i pazi kad ces videti mene i ortaka iz siska u prvom redu. kod nas jos nije, a kad ce - ne znamo.

8. da li sam vam nedostajao?

Posted

1. solitary man spot je reziran glavom i sk8-om gospodina margere, vec pominjanog na ovoj temi, zato lici na tupavu LM fazu spotova, kao sto je mega tupav BABL, a blizu njega i sacrament. este obrada, original je neil diamond, cak sam se istripovao da skinem, ali me mrzi da trazim.

Pretpostavio sam da je obrada.

Posted

I opet ja moram da saljem post da bi citao sta ste pisali jer mi se ne pojavljuje poslednja stranaaaa  :?

jedan od bagova php foruma. brisao sam spam koji se nakupio na poslednje dve strane (po 10 poruka identicnih postova od black cat na primer), i kada obrises dovoljno postova sa pretposlednje strane da bi ono sa poslednje strane preslo na prethodnu, forum ga zajebe i odsece, tako da se vidi tek kada se napuni nova strana.

Posted

Ako niste do sada skontali, sve vreme pokusavam da kazem kako je ova tema glupa, i da bi sve ukupno trebalo da se izdvoje samo 2-3 strane koje su smislene. Sve se vrti u krug, i bas zato na jednoj strani iz ciste zezancije pljujem HIM, a onda ih na sledecoj zdusno branim... laugh.gif Inace, moje misljenje o njima je da su fina komercijala za pustanje u kaficima na otvorenom...Pojedine pesme su iznad proseka i na tome im svaka cast, ali ovo ostalo "nit' smrdi, nit' mirise"... biggrin.gifa: Toliko. smile.gif