Dolly Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 da slabi, ali meni emotivnije sve blizi... zato ih gotivim a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 ville je zestok i mnogo sexy i privlacan ima naj oci na svetu...prema tome ljubomorne osobe mogu da mu ga...a njihova muzika slabi slabi ali i dalje ih volim zbog onoga sto su Pa da,svi su oni ljubomorni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 ma da... :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 nova informacija: HIM 99% svira na sledecem szigetu. predgrupa im je naravno the rasmus. mogli su i bolje da nadju, ali sta sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black cat Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Lestate...ako spot nije tebi po volji ne znachi da je ''mega tupav''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Super to znaci dvafinish gay benda po ceni jednog... ( ionako idem na sziget, tako da cu i to da vidim ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 :ne: :ne: ne mogu da verujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Sta da su i rasmus gay? Ne ozbiljno verovatno cu ici na sziget pa cu da odem i himov koncert ( da navatam klinke ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss_Infernal Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 pa da, ko sto je rekao jedan nemam pojma ko TOLIKO PRICE O JEDNOM PROSJECNOM BENDU?samo prica govori koliko je ``prosjecan``,neko ga voli neko ne,pa sta?svako ima svoj ukus?isto je ko da raspravljas o tome vole li muskarci crnke ili plavuse.svako ce reci drugacije........ JA BITI ZLAA samo da telcontar tako nekako ne kaze posto se ja ``mnogooooooo lozim`` na hima hahahaha da sam se istripovala.....ma ko ih sisa svi oni slusaju him kuci inace ne bi znali toliko pjesama od njih,zar ne???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 sta god vi pricali him je grupa za 100000000000000000000000000000000000000,posljedni album love metal je ok,i njihova muzika nimalo ne slabi ja bih prije kritikovao metallicu i korn,him nije obična grupa,svi se mi znamo derat kao manson,pantera slip knot i ............................................................................................................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 E a kako si ti clan #-1 ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 pa da, ko sto je rekao jedan nemam pojma ko TOLIKO PRICE O JEDNOM PROSJECNOM BENDU?samo prica govori koliko je ``prosjecan``,neko ga voli neko ne,pa sta?svako ima svoj ukus?isto je ko da raspravljas o tome vole li muskarci crnke ili plavuse.svako ce reci drugacije........ JA BITI ZLAA samo da telcontar tako nekako ne kaze posto se ja ``mnogooooooo lozim`` na hima hahahaha da sam se istripovala.....ma ko ih sisa svi oni slusaju him kuci inace ne bi znali toliko pjesama od njih,zar ne???? Opushteno , salio sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss_Infernal Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtuEd Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Ahm... koncerta nece biti Bice svega u ovom gradu, budite strpljivi. Sledece godine mozda... 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Mozda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 tome se ne bih mnogo nadala...ali mozda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Mrzim tu rec-Mozda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 22, 2004 Report Share Posted March 22, 2004 A sta to bi sa \"And love said no\" -jel to kao best of...ili novi album??? best of, i to jako dobar... uz limited dobijas bonus dvd sa nekoliko live stvari. cool... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Princess of Darkness Posted March 22, 2004 Report Share Posted March 22, 2004 Dugo me nije bilo ovde...a metarijala za citanje i vise nego sto treba...vidim, komentarisete poslednji spot HIMa, "Solitary Man". Meni je spot tako glup, da nisam mogla da verujem da su onako nesto ljigavo mogli da izbace. A sto se interpretcije obrade tice...ma nista posebno, da ne kazem: bez veze. A ako ce opet svirati na Sziget festivalu...super! Opet cu da ih gledam! I veliki pozdrav za Lestate-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 Ma, sta se ocekuje kad ga rezira tupavi Bam Margera, o.k. sav njegov trud da ih promovise u Americi, ali to ne radi sa stilom dosadan je i spot je kao reklama za skiny underwear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 nije preterano bitno ko ga rezira vec ideja... the sacrament je dosta srecnije izveden jer nije bilo ideje, kao sto je u solitary man prisutna... ali jebeno pogresna... stariji spotovi su mnogo bolji, narocito prastare 4 verzije wicked game i naravno when love and death embrace i spotovi sa prelaza RR i DS&BH perioda. (join me - ice version, pretending). nadam se da ce love said no biti smislen spot, posto je najavljen, kao i da ce izaci (makar live verzija) sweet pandemonium, posto je pesma megahit waiting to happen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 nesumnjivo, pogotovo Ice verzija Join me i When love and death embrace, uvek su mi se dopadali... e to su bili fenomenalni spotovi... Ali maksimalno me izludjuje neprestana prisutnost nekakvih kitnjastih zlatnih dekoracija svuda po spotovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 Није лоша та нова песма. Бенд је фино слушати, али не и гледати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 nemoj tako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 ja se vratila iz mrtvih! dakle, iznenadilo me je kako obrada ql zvuci...probudili me jedno jutro. ali je zato omot CD ruzan. izgleda kao da je na drogama visio poslednjih 10 godina onaj Ville! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts