Dolly Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 konacno da neko misli kao i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Solitary man je odlicna. Ovaj njihov je krsh kao i uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 nije preterano bitno ko ga rezira vec ideja... the sacrament je dosta srecnije izveden jer nije bilo ideje, kao sto je u solitary man prisutna... ali jebeno pogresna... stariji spotovi su mnogo bolji, narocito prastare 4 verzije wicked game i naravno when love and death embrace i spotovi sa prelaza RR i DS&BH perioda. (join me - ice version, pretending). nadam se da ce love said no biti smislen spot, posto je najavljen, kao i da ce izaci (makar live verzija) sweet pandemonium, posto je pesma megahit waiting to happen... Sto je babi milo to joj se snilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Meni je Sweet Andemonium strasno dosadna stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Meni je Sweet Andemonium strasno dosadna stvar da li si je cula manje ili vise od 20 puta? lepo rece heretique na samom pocetku diskusije da se ta stvar bukvalno uvlaci pod kozu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 meni se, ocigledno, uvukla i vise nego samo pod kozu! to je jedina pesma koju slusam skoro svaki dan s njihovog Love Metala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 sa Love metala mi se pod kozu uvukla The path.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 ja ne slusam HIM ama bas svaki dan, ali LM mi je podjednako dobar (=podjednako cesto u playeru) kao i RR, manje nego GLSV666 i dosta vise nego DS&BH. ima dosta finih stvari, ali the path i love's requiem mi se cine nedoradjene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 covjece pa ti ima da znas vec svaku pjesmu napamet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 covjece pa ti ima da znas vec svaku pjesmu napamet! ne bas svaku pesmu, ne bas svaki stih, ali sam upucen u tekstove. 9 godina koliko ih slusam je jako dugacak period. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 svaka cast,to kao ja i sopor aeternus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Ma on je gay, samo ne sme to da prizna.... ( just a joke ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 naravno da nije,pa nemogu bas svi ovdje bit gay pobogu )))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anabella Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Koliko sam primetila, ovaj sajt se sve vise gejizuje. Ljudima svaka druga rec postade gej, gde vam je bogatstvo recnika? Sweet pandemonium je jedna od najboljih sa novog albuma i posebno mi je jaka The Fortress Of Tears, ali oduvek i zauvek, bice mi omiljena Heaven Tonight. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Gay. Totally gay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 ja ne slusam HIM ama bas svaki dan, ali LM mi je podjednako dobar (=podjednako cesto u playeru) kao i RR, manje nego GLSV666 i dosta vise nego DS&BH. ima dosta finih stvari, ali the path i love's requiem mi se cine nedoradjene. E vidis meni su one bas fenomenalne, razlikuju se od koncepta albuma..odusevljavaju me.. mada GLS vol.666 mi je najcesce u playeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 da li si je cula manje ili vise od 20 puta? lepo rece heretique na samom pocetku diskusije da se ta stvar bukvalno uvlaci pod kozu. Sada se slazem, pesma je definitivno prava stvar za spot. Juce sam je odslusala 4 ili 5 puta i ni danas ne mogu da prestanem da je pevam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Inace, za razliku od vecine na forumu meni je DS & BH ubedljivo omiljeni album. Kada je izasao nisam ga vadila iz plejera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 Koliko sam primetila, ovaj sajt se sve vise gejizuje. Ljudima svaka druga rec postade gej, gde vam je bogatstvo recnika? Sweet pandemonium je jedna od najboljih sa novog albuma i posebno mi je jaka The Fortress Of Tears, ali oduvek i zauvek, bice mi omiljena Heaven Tonight. bogatstvo recnika? sta kazes na homoseksualac? videh danas spot za Solitary Man...blagi uzas...Ville je bio najzgodniji i najlepsi tip kojeg sam ikad videla, a sada...sta uradi od sebe...strasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 Sweet pandemonium je jedna od najboljih sa novog albuma i posebno mi je jaka The Fortress Of Tears, ali oduvek i zauvek, bice mi omiljena Heaven Tonight. Inace, za razliku od vecine na forumu meni je DS & BH ubedljivo omiljeni album. Kada je izasao nisam ga vadila iz plejera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 Sada se slazem, pesma je definitivno prava stvar za spot. Juce sam je odslusala 4 ili 5 puta i ni danas ne mogu da prestanem da je pevam pa kazem ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 Inace, za razliku od vecine na forumu meni je DS & BH ubedljivo omiljeni album. Kada je izasao nisam ga vadila iz plejera pazi, nisam ni ja prvih mesec dana. pokusavao sam da ga skapiram jer kad sam ga cuo bio je nesto najcudnije i sa najmanje koncepcije sto sam u zivotu cuo. ne kazem da je album los, vecina bandova nece nikad izdati nista priblizno tom kvalitetu, samo mislim da je odradjen na brzaka i da je zeznut u postprodukciji. alternativne verzije pesama govore da je DS&BH pravljen kao gothic metal album sa primesama starog dooma, medjutim producent ih je kolektivno sve zavrnuo. imam osecaj da je ville reagovao na sve to sa: "What the fuck?!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 DS & BH je prvi album koji sam kupila i iskreno, bila sam odusevljena, i sada ga slusam cetso. Verovatno to ima veze sa tim sto nisam pratila karijeru HIMa i zapravo ga posmatram samo kao album koji mi se jako dopada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 bogatstvo recnika? sta kazes na homoseksualac? videh danas spot za Solitary Man...blagi uzas...Ville je bio najzgodniji i najlepsi tip kojeg sam ikad videla, a sada...sta uradi od sebe...strasno... Da mi je neko rekao ne bi mu verovao... pa zar ti... tako... strasno... stvarno.... Eto ostade Ville bez najvece obozavateljke.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diluvium Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Znam da ce me neki mrzeti,ali moram ovo da kazem.Kad sam cula DS&BH,pomislila sam "sta je ovo"? Nisam mogla da verujem da su toliko odmakli od zvuka sa GLS vol.666 i RR albuma(koji su inace najbolji albumi).Bila sam malo razocarana i uverila sam sebe da ce sledeci album biti bolji.I bila sam upravu,jer je LOve Metal mnogo bolji od prethodnog .Imam osecaj da nikad nece snimiti tako dobre albume kao sto su prva 2 .Verovatno ce zvucati skroz ok,ali samo to. Sto se tice spotova moji favoriti:Gone With The Sin,When Love And Death Embrace i Ice Version of Join me.Ostali prosecni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts