Darken Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Na HIM Mogu Da Se Loze Samo Napaljene Klinke I Pederi.Trebalo Bi Ih Obesiti Za Muda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Pa nemoj tako jesi ti normalan.... Ja i ortaci samo cekamo da Him dodje da idemo na koncert ( ne da ih slusamo, nego da navatavo klnikice... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black cat Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 I'm back!Nedostajao mi je yu metal,chim sam se varatila s puta sela sam za komp.Pa lepo je sredjen.Valjda se sada necje kvariti onoliko...Btw,lestate lepa su ti pink slova .Zna li neko kada ce And love said no da izadje kod nas?Osim obrade Solitary man,bice i josh jedna nova pesma,kao i bonus DVD. Pitanje:da li vas nervira Bam Magera?Chovek je smorio sa kopiranjem Villeovih tatooa,a sad se pojavljuje i u skoro svim intervjuima,vecjina Villeovih slika je sa njim...DOKLE BRE VISHE!!!! Ma...everything effect everything...Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 Na HIM Mogu Da Se Loze Samo Napaljene Klinke I Pederi.Trebalo Bi Ih Obesiti Za Muda. Ahem. Kao ministar za gayness i faggotry i (logicno) naj gay clan ovog foruma, nalazim se strasno uvredjen ovom a priori pretpostavkom da samo zato sto sam gay moram da slusam HIM. Nemam ja nista sa tom patetikom. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 Ahem. Kao ministar za gayness i faggotry i (logicno) naj gay clan ovog foruma, nalazim se strasno uvredjen ovom a priori pretpostavkom da samo zato sto sam gay moram da slusam HIM. Nemam ja nista sa tom patetikom. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...item=3806212420 ono,LOL LOL LOL LOL LOL!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gore-m-milica Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 lool i onda meni neko kaze to nije kommerziala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 qwerty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 HIM ne volim da slusham, ali u poslednje vreme je moj organizam pocheo da ih prihvata ( u poslednje vreme, moj organizam je svashta pocheo da prihvata). Veoma, ali VEOMA mi se svidja pesma Lose You Tonight, do te mere da je slusham svaki dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 kome se svidja HIM, mozda mu/joj se dopadne i "icon and the black roses" (postoji tema), a meni se svidja i "methonia" (i za njih je otvorena tema), narochito jess-ov glas otvorila sam temu i za "venus in tears" ali mi oni, bar za sada (jer nisam pazljivo preslusala sample-ove), nisu nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 HIM ne volim da slusham, ali u poslednje vreme je moj organizam pocheo da ih prihvata ( u poslednje vreme, moj organizam je svashta pocheo da prihvata). Veoma, ali VEOMA mi se svidja pesma Lose You Tonight, do te mere da je slusham svaki dan. Dobra stvar, na singlu pretending ima fenomenalna verzija, ville-ov glas je mnogo dublji...cinilo mi se kao da peva Jyrki 69... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 da, cuvena caravan version. na kraju ide neko arabizovano zavijanje. totalni trip... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 dakle da li je neko nabavio and love said no? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 And gays said yes.... salim se, prica se da ce toga biti po gradu da se kupi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 HIM ne volim da slusham, ali u poslednje vreme je moj organizam pocheo da ih prihvata ( u poslednje vreme, moj organizam je svashta pocheo da prihvata). Veoma, ali VEOMA mi se svidja pesma Lose You Tonight, do te mere da je slusham svaki dan. Moja omiljena pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Dobra stvar, na singlu pretending ima fenomenalna verzija, ville-ov glas je mnogo dublji...cinilo mi se kao da peva Jyrki 69... Jaoooooo to bih volela da chujem! Sad cju da jurim HIMovice iz shkole, njih bar ima koliko hocjete, mozhda neko od njih ima to To michelle: Pa zna se shta valja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 dakle da li je neko nabavio and love said no? kupicu ja, nadam se limited edition u pesti sad za 1. maj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Meni stize tamo za rodjendan iz Svajcarske... ako sve bude kako valja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Neko je pustio buvu da je Ville umro danas od srcanog udara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Verovatno hoce da namlati jos malo para na toj svojoj pateticnoj muzici pa pusta imbecilije u vesti. No, uvek postoji nada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 dakle da li je neko nabavio and love said no? Pre jedno nedelju dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Ispravak: pre malo vise od 2 nedelje,evo sad uzeh da racunam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Neko je pustio buvu da je Ville umro danas od srcanog udara... onaj ganci sa metropolisa. isti onaj koji je rekao da je HIM black metal. ja sam to cuo od pokojnog toze, on od svoje sestre, a ona od neog ortaka koji je gledao metropolis, a nwogi je bio na TV-u kad je ganci to izrekao. odetao sam se do site-a just in case i zakljucak: ziv je. ali bas me zanima koje su to klinkice zvale metropolis i plakale. courtney, ako je limited edition, kakav je bonus DVD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 lestate jer ne bi bio problem da mi narezes kad dobijes and love said no? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Ne seri Nwoogy bio na TVu u vestima sa HIMom... al cu da ga zezam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts