DevouredSoul Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Bicju ti zahvalna do groba! [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 a kako vam se svidja in joy and sorrow (string version) i salt in our wounds (thulsa doom version)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 a kako vam se svidja in joy and sorrow (string version) i salt in our wounds (thulsa doom version)? string verzija nije losa, meni su uvek te akusticne i "string" verzije bile bas primamljive... mada ova druga verzija Salt in our wounds mi se mnnnoooggoo dopala zato sto ona verzija sa albuma ne lici na nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 thulsa doom, ili kako li vec je odlicna! i albumska verzija nije losa, mada mi se vise na albumu svidja. no dobro. stvar ukusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Bicju ti zahvalna do groba! [email protected] nisam uspeo, preveika je... dacu ti katalog na mail, pa cu ti narezati cd, a ti izaberi 690 MB dobrog zvuka. i donesi mi prazan disk, ili mi posalji katalog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 a kako vam se svidja in joy and sorrow (string version) i salt in our wounds (thulsa doom version)? thulsa doom razvaljuje, a strings verzija je repriza slicne stvari sa gone with the sin (feat. apocalyptica), anyways jako dobro zvuci... DS&BH bi bio ubedljivo najbolji album da su malo bolje uradili produkciju i pustili alter verzije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Treba mi samo Lose You Tonight. Ne volim ja HIM neshto preterano, ali u tu pesmu sam se naprosto zaljubila. Hocju sveeeeeeee mogucje verzije Ne znam zasto svi vole tu pesmu kad je uzasna... Vrhunac gluposti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 pesma je fantasticna, meni malo morbidna, bas osvezenje od koncetpa sa DS&BH.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Ne znam zasto svi vole tu pesmu kad je uzasna... Vrhunac gluposti. Nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Nije Ali, ali... Najgoru pesmu vazdizete... Odustajem. Otpozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Pametno Lose You Tonight je najlepsha pesma HIMa ever! To lestate: Posh'lji ti meni taj katalog, ja cju tebi spisak pesama, a za ostalo cjemo se dogovoriti. Btw. mp3 format je u pitanju, ili? Inache, donosim ti prazan CD, ne verujem da bi se pronashao u muzici koju imam, a ono shto bi te interesovalo verovatno vecj posedujesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Pametno Lose You Tonight je najlepsha pesma HIMa ever! jedna od najboljih...good girl! (e a kako pa ti ih ono pljuvala nesto!) ili se varam, mozda sam pomesala likove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Pametno Lose You Tonight je najlepsha pesma HIMa ever! To lestate: Posh'lji ti meni taj katalog, ja cju tebi spisak pesama, a za ostalo cjemo se dogovoriti. Btw. mp3 format je u pitanju, ili? Inache, donosim ti prazan CD, ne verujem da bi se pronashao u muzici koju imam, a ono shto bi te interesovalo verovatno vecj posedujesh ne znas stasve ja slusam... saljem ti mail.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Ako je HIM gotik, ja odoh sad da se ubijem...mozda ima primese gotika, al gotik ne dominira HIM uopshte...oni jesu Love Metal, brate meke, slatke, "ljubavne", zenske pesme u metalu...shla Nisu loshi al su totalni shabani.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 pa ne mogu da otvaraju novu sekciju zbog jednog benda..u ostalom koja je to opterecenost definisanja ...ko ga j*** gdes pada dok god moze da se slusa i ako jos i pri tom uzivas, to je pun pogodak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 pa ne mogu da otvaraju novu sekciju zbog jednog benda..u ostalom koja je to opterecenost definisanja ...ko ga j*** gdes pada dok god moze da se slusa i ako jos i pri tom uzivas, to je pun pogodak ocigledno da ga je mrzelo da cita sve one prethodne stranice na kojima se ista stvar vrtela po hiljadu puta... smara me v ise ova prepirka. dobro si rekla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 staso welcome u klan himovaca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 lestate dolazis li na gavru da ti uvalim cd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 (edited) to mene neko welcomenuje? Edited April 16, 2004 by Join Me In Death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Jok, mene. Moni, nisam ja upala u klan!!!!! Da se razumemo, ja ne volim HIM. Mislim, nije da ih mrzim, dopada mi se par pesama, Ville mi je odvratan, odvratne su mi one devojchice koje se loshe na him samo jer je on 'sexy' i da ne smaram dalje... E sada, nisam ja kriva shto su oni napravili tako dobru pesmu, da sam ja odlepila A da, nikada nisam rekla, pored ove svidjaju mi se i Gone With The Sin, Right Here In My Arms, The Beginning Of The End, Bury me Deep In You Heart, One last Time, i narafski, Wicked Game. Ostale pesme su mi, vishe-manje, nezanimljive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 ocigledno da ga je mrzelo da cita sve one prethodne stranice na kojima se ista stvar vrtela po hiljadu puta... smara me v ise ova prepirka. dobro si rekla. pa mi razumni se kapiramo... Devoured--> relax... pa ko kaze da je ovo klan... i meni se mnoge stvari dopadaju, ali ima i nesto nezanimljivih stvari kao sto ti rece... u ostalomdrago mi je da ti se nesto od HIM-a dopalo posto znam kako si bila skepticna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 gone with the sin obozavam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 lestate dolazis li na gavru da ti uvalim cd? tesko. imam u planu probu od 6 do 8, a posle toga se nadam mirnoj veceri sa zenom, ali ako vidis tozu, uvali disk njemu slobodno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Gone with the wind... pardon ovaj sin... ma otisla je nekudekaj, koj ce ga zna gdi je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 tesko. imam u planu probu od 6 do 8, a posle toga se nadam mirnoj veceri sa zenom, ali ako vidis tozu, uvali disk njemu slobodno. ne idem ni ja na gavru.dogovoricemo se ondak za neki other time.oki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts