michelle Posted July 6, 2003 Report Posted July 6, 2003 'Ajde, 'ajde, dosta prepirki. Evo, izasao je novi spot. Kako vam se svidja? Meni se jedino dopada sto devojka u spotu deluje sasvim normalno. Pesma je .... Pa, meni se ceo album ne dopada, ali usvakom slucaju mi je bolja od Funeral of Hearts Quote
Chlan 787 Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 HIM je cool a: Cim su Finci,moraju biti cool... 8) Quote
Dinko Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 Prvi album je vrlo dobar, drugi solidan, treci totalno sranje...ovaj novi onako. Definitvno ne moj tipp muzike :roll: Quote
PanzerGoth Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 Spot za koju pesmu? :? za The Sacrament meni se ne svidja spot.najmanje devojka. Quote
Rob Swire Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 Sweet Pandemonium i dalje ostaje moj favorit sa ovog albuma... Quote
Cypher Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 Spot za koju pesmu? :? za The Sacrament meni se ne svidja spot.najmanje devojka. Ali moras priznati da je bar odabir donjeg vesa fenomenalan Duboke bele gace su me odusevile Koja fora 8) Quote
michelle Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 Spot za koju pesmu? :? za The Sacrament meni se ne svidja spot.najmanje devojka. Pa meni je bas to sto je riba bezveze najbolje Ko da su je pokupili s ulice Quote
Sinstrel Posted July 9, 2003 Report Posted July 9, 2003 Spot je prosecan... nekako mi je bled, bez neke atmosfere. I ako je recimo spot od The 69 Eyes - Chair mnogo jednostavniji opet mi je atmosfera u tom spotu bolja i meni bliza Usput jel ste videli koju majcu bubnjar u Sacrament-u nosi?! VENOM majcu, koji lik Quote
PanzerGoth Posted July 9, 2003 Report Posted July 9, 2003 bubnjar uvek ima strava majice! a: a: Quote
vudun Posted July 13, 2003 Report Posted July 13, 2003 HIM je definitivno namenjen zenskoj populaciji. Muskarci ne bi trebalo da ih slushaju. Inache muzika i nije losha :oops: Quote
Kakashi Posted July 13, 2003 Report Posted July 13, 2003 Kad ne gledam spot, The Sacrament ni ne zvuci tako lose! Quote
lunja Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Kad ne gledam spot, The Sacrament ni ne zvuci tako lose! chim se setim spota, menjam pesmu ne, menjam grupu ako je na tvu, onda ga gasim i idem da jedem Quote
PanzerGoth Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Kad ne gledam spot, The Sacrament ni ne zvuci tako lose! tu se slazem s tobom. ville je nekako bolje izgledao ranije.sad mi izgleda kao ocerupano pile-bled, mrsav...jedino ima dobre tetovaze. sacrament mi je naj pesma sa novog albuma, mada ni sweet pandemonium nije losa.za tu pesmu su trebali uraditi spot-bio bi mracan i ql, kao i pesma! Quote
Kakashi Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Ma ceo spot je zlocin protiv covecnosti! (znam, znam, preterujem...) Quote
Mariyeta Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 mnogo spot podseca na ovaj prvi sa poslednjeg albuma...i oba su bzvz :roll: Quote
solicitor Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Oduvek je bio ljigavko jedan al kod mene se jedino muzika racuna... spot je beda ziva ... pa cak i da je tetovaza strava ljakse je stalno istice...ko klinja kad se istetovira pa zavrne rukave i i de gradom da svi vide...ali jos uvek HIM rade solidnu muziku za ovako romanticne dushice kao sto sam ja Quote
Nergal88 Posted July 20, 2003 Report Posted July 20, 2003 ovaj novi album ima neke dobre pesme a neke su shit npr bolje su: fortress of tears, sacrament i furneal of hearts a: a: a: Quote
fiction Posted July 25, 2003 Report Posted July 25, 2003 HIM je precenjen po meni.Nisu losi ali opet ni toliko dobri koliko se prica. Quote
PanzerGoth Posted July 25, 2003 Report Posted July 25, 2003 za mene su uvek supepr, ma kakvu god muziku da svirali.sa njima sam pocela a: 8) Quote
Council A Posted July 26, 2003 Report Posted July 26, 2003 Hm...ja sam izgleda jedina koja nije videla taj famozni spot za Sacrament..by the way, pesma je blagi ocaj... Quote
michelle Posted July 26, 2003 Report Posted July 26, 2003 Meni se najvise dopada Burried alive by Love. Juce sam dobila singl Sacrament i taman da se pobunim kako mi se ne dopada i kako ga ne zelim, kad vidim- druga strana (koji socijalni izraz i vreme vinila) Burried Alive By Love i remix 8) Inace, predivan omot za Limited Edition. Quote
Chlan 787 Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 Boys band gde samo 2 od 5 clanova dobro izgledaju... Quote
michelle Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 A ako mene pitas, i to je vrrrrlo diskutabilno a: :ne: Quote
Recommended Posts