Jump to content

Recommended Posts

Posted
ne, lestate rece da pozira kao ville, ali da je svakako lepsi, ili u najmanju ruku da ima bolju kosu. problem sa njim (ili to mozda i nije problem) je sto je ozenjen. ne videh jos lika koji lici na burtona (klavijaturistu)

kome god treba sta god od HIM-a neki mi sibne pp, posto imam skoro sve ikad snimljeno. ako ste iz beograda, mozemo i kafu da popijemo.

Kako sad ozenjen? Otkad to?

Zar nije prvi klavijaturista Burton?

Posted
Za to ih vecj treba obesiti na Trgu Republike - chisto za primer!!! icon_da.gif

Ma ne ozbiljno... Ono je stvarno dno... Mislim, razumem da ja ne razumem tu muziku al' gledala je snimak moja starija sestra koja je odrasla na Billyju i bila je blago zgrozhena...

Posted
Kako sad ozenjen? Otkad to?

Zar nije prvi klavijaturista Burton?

samo da pojasnim: LESTATE je ozenjen, a onaj finski pozer uziva u carima poligamije.

burton je negde cetvrti klavijaturista. pre njega su bili oscari, anti i jusska i mozda jos poneko.

Posted (edited)

Ma ne, nego nisam kapirao da li pricas ozbiljno/bukvalno icon_mrgreen.gif.

Ja nikad nemam losu nameru, da ne spamujem dalje na ovoj temi, ako znas na sta mislim... iako sam dolazio u situaciju da pocne pljuvacina na moje postove, iz cistog mira!

Izvini ako sam te zbunio!!! Ja se inace cesto zezam, ali ono, izgleda da je ponekad teze provaliti o cemu se radi... icon_uhoh.gificon_smile.gificon_wink.gifph34r.gifpivopije.gifmusik19.gificon_da.gif

Peace G! icon_biggrin.gif

Edited by Ivan_Creed
Posted (edited)

Ne znam koliko si upoznat s radom/postojanjem benda icon_mrgreen.gif. A sigurno se ne bih upustio u pljuvacinu oko HIMa icon_wink.gificon_smile.gif.

Edited by Hérétique
Posted
Ne znam koliko si upoznat s radom/postojanjem benda icon_mrgreen.gif. A sigurno se ne bih upustio u pljuvacinu oko HIMa icon_wink.gificon_smile.gif.

Imam 10-tak njihovih pesama na mp3 listi... i pretpostavljam da su 'Join Me In Death', 'Razobrlade Kiss', 'Poison Girl', 'Ressurection' itd. njihove poznatije/bolje pesme (od onih sto imam)... ovo kazem zato sto nisam nista citao/slusao u kontextu ocenjivanja i review-a (iz casopisa, magazina, stagod..) o H.I.M. (His Infernal Majesty - znam i to)... icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Posted

Reklo bi se da imas Razorblade Romance, tj. njihov drugi album. Zaboravio si da pomenes Death's in Love with Us kao jednu od boljih pesama icon_mrgreen.gif.

Posted
Reklo bi se da imas Razorblade Romance, tj. njihov drugi album. Zaboravio si da pomenes Death's in Love with Us kao jednu od boljih pesama icon_mrgreen.gif.

Nemam ja album, vec sam napamet poskidao tih 10-tak mp3.... icon_da.gif