Ater Angelus Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 pokazi mi devojku koja ne voli Johnnyija, pa cu da je zakoljem! <---------- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 ne, lestate rece da pozira kao ville, ali da je svakako lepsi, ili u najmanju ruku da ima bolju kosu. problem sa njim (ili to mozda i nije problem) je sto je ozenjen. ne videh jos lika koji lici na burtona (klavijaturistu) kome god treba sta god od HIM-a neki mi sibne pp, posto imam skoro sve ikad snimljeno. ako ste iz beograda, mozemo i kafu da popijemo. Kako sad ozenjen? Otkad to? Zar nije prvi klavijaturista Burton? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 Znachi ja ne mrzim him.. Samo mi je odvratan... Ali, opet to je samo moje lichno mishljenje... Nego, juche sam vid'o Rebel Yell... E ono je vecj previshe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 Za to ih vecj treba obesiti na Trgu Republike - chisto za primer!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 Za to ih vecj treba obesiti na Trgu Republike - chisto za primer!!! Ma ne ozbiljno... Ono je stvarno dno... Mislim, razumem da ja ne razumem tu muziku al' gledala je snimak moja starija sestra koja je odrasla na Billyju i bila je blago zgrozhena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 Ja sam skroz ozbiljan - trebalo bi uvesti smrtne kazne za skrnavljenje pesama ( ako je josh rech o nechemu legendarnom, onda po kratkom postupku )!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 @666 - no problemo! @Ater - koljacina ti ne gine! @Fatalni - nemoj da saljem patuljke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 @Fatalni - nemoj da saljem patuljke! Oni su odavno otishli na put u svet da trazhe srecju ( tamo gde nema HIMa )! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 @Ater - koljacina ti ne gine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 Ja sam skroz ozbiljan - trebalo bi uvesti smrtne kazne za skrnavljenje pesama ( ako je josh rech o nechemu legendarnom, onda po kratkom postupku )!!! Onda se slazhem sa tobom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 samo da se nadovezem na moje prethodne postove... nemam ja nista protiv doticnog (iako je ) ja naprosto ne volim nista sto je komercijalno i izvikano kao "cool, strava, do jaja, jupi..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 Kako sad ozenjen? Otkad to? Zar nije prvi klavijaturista Burton? samo da pojasnim: LESTATE je ozenjen, a onaj finski pozer uziva u carima poligamije. burton je negde cetvrti klavijaturista. pre njega su bili oscari, anti i jusska i mozda jos poneko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark angel 666 Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 ko ne voli him neka ide na neki drugi topic,a ne ovde da blati po njemu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark angel 666 Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 upravo sam cula pesmu sto je him obradio od turbonegra i mnogo je dobra,po meni ovo im je najbolja obrada do sada,Ville skroz super zvuci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 Fantasticno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Ova grupa.... pocetnici! Treba tu vise rada... Pevac ima zanimljiv glas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Pocetnici? Posle, hm... jedno 9 godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Pocetnici? Posle, hm... jedno 9 godina? Ma daj, sta ti je, malo se ja dosadjujem..... Nisam mislio pocetnici u bukvalnom smislu, nego ono..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Ma ne, nego nisam kapirao da li pricas ozbiljno/bukvalno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 (edited) Ma ne, nego nisam kapirao da li pricas ozbiljno/bukvalno . Ja nikad nemam losu nameru, da ne spamujem dalje na ovoj temi, ako znas na sta mislim... iako sam dolazio u situaciju da pocne pljuvacina na moje postove, iz cistog mira! Izvini ako sam te zbunio!!! Ja se inace cesto zezam, ali ono, izgleda da je ponekad teze provaliti o cemu se radi... Peace G! Edited May 24, 2004 by Ivan_Creed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 (edited) Ne znam koliko si upoznat s radom/postojanjem benda . A sigurno se ne bih upustio u pljuvacinu oko HIMa . Edited May 24, 2004 by Hérétique Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Ne znam koliko si upoznat s radom/postojanjem benda . A sigurno se ne bih upustio u pljuvacinu oko HIMa . Imam 10-tak njihovih pesama na mp3 listi... i pretpostavljam da su 'Join Me In Death', 'Razobrlade Kiss', 'Poison Girl', 'Ressurection' itd. njihove poznatije/bolje pesme (od onih sto imam)... ovo kazem zato sto nisam nista citao/slusao u kontextu ocenjivanja i review-a (iz casopisa, magazina, stagod..) o H.I.M. (His Infernal Majesty - znam i to)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Reklo bi se da imas Razorblade Romance, tj. njihov drugi album. Zaboravio si da pomenes Death's in Love with Us kao jednu od boljih pesama . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Reklo bi se da imas Razorblade Romance, tj. njihov drugi album. Zaboravio si da pomenes Death's in Love with Us kao jednu od boljih pesama . Nemam ja album, vec sam napamet poskidao tih 10-tak mp3.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Da imas nesto sa Greatest Lovesongs vol.666 pretpostavljam da bi pomenuo nesto...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts