MetPhoenix Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 ne znam zasto imate toliko lose o ovom bendu... izuzimajuci tesku katastrofu od "deep shadows and brilliant highlights" oni su jedan sasvim prosjecan gothic-rock(metal) bend... "samo" sto im je malo slava udarila u glavu zbog najezde tolikih djevojaka... veoma me "raduje" :x to sto su svi zaboravili njihov prvi i najbolji album "greatest love songs vol.666" koji je fenomenalan a to sto mlatite da pjevac ili klavijaturista dobro izgledaju... meni se Ville uopste ne svidja :roll: LINDE LAZER je zakon... i vrhunski svira gitaru Quote
goth-enigma Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 e sad stvarno... ispadose svi losi muzicari samo zbog Lindea prvi album je nemoguce zaboravit, posebno zbog "For you", "wicked game"... sto se zensih tice... polako ce i oni ostariti pa ce za njima ostati samo dobra muzika NADAM SE Quote
MetPhoenix Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 ja vidim da su ovdje mnogi zalutali (kao npr angel of desire i darkthrone) :roll: :roll: :roll: pa ako smatraju da bolje znaju nek mi se slobodno jave... Quote
Chlan 787 Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 Ako ti sada imas 16 godina, recimo da sam slusala HIM kada si pohadjala 5. razred osnovne skole. A da je prvi album dobar-slazem se, s njim sam i pocela.Mada mi je u sustini Razorblade Romance mnogo bolji, iskreniji. Dolazi to vremenom... Quote
Baal Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 Ville Valo ima odlichan glas,ali nema tehniku pevanja...Josh jednom ponavljam HIM nije METAL!!!Ville bi mogao da peva u nekom gothic metal bendu(chak i da growluje....)....Traci vreme u HIM-u...Ja sam HIM slushao u 4. razredu,a sada znate shta slusham ))BLACK METAL!!!!!!!!!!!!!Znachi mora od nechega da se pochene...Za 2-3 godine slushace te i vi BLACK!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Quote
MetPhoenix Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 posto je HIM jedini izuzetak u mojoj arhivi omiljenih bendova, nemoj misliti da ne slusam BLACK... i da to ima veze s godinama(pa necu pod stare dane da pocinjem ko neki) "rezorblade romance" je jako dobar i izuzetno mi se svidja a: a: , samo sto su s tim albumom pokupili najvise slave sto je posle godinu dana izazvalo tragediju zvanu "deep shadows and brilliant highlights" prvi album su svi kriticari proglasili najboljim i to je zasad jedini njihov album koji predstavlja pravi,ne-komercijalni GOTICH-ROCK 8) 8) 8) Quote
PanzerGoth Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 ja slusam HIM vec 3 godine, i gadi mi se black metal.sta sad? Quote
Grifon Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 Upravo sam skinuo "Enjoy The Silence"u izvodjenju HIM-a 8) JAAAAAAAKOOO DOBRO Quote
Kakashi Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Ville Valo ima odlichan glas,ali nema tehniku pevanja...Josh jednom ponavljam HIM nije METAL!!!Ville bi mogao da peva u nekom gothic metal bendu(chak i da growluje....)....Traci vreme u HIM-u...Ja sam HIM slushao u 4. razredu,a sada znate shta slusham ))BLACK METAL!!!!!!!!!!!!!Znachi mora od nechega da se pochene...Za 2-3 godine slushace te i vi BLACK!!! 8) Nisam bas siguran da je HIM tad postojao :roll:. Quote
MetPhoenix Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 pa dobro... lik se malo zbunio... i zalutao volim black metal 8) ali ne volim kad se blackeri prave bogovi i zajebavaju sve nas ostale... :x :x :x :x :x Quote
goth-enigma Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 nemoj ti sad zajebavat blackere... moje iskreno misljenje je da nije bitno koliko imas godina da bi mogao da razumijes pojedine stvari, kao npr goth-muzika iako imamo razlicita misljenja treba da ih razmijenimo a ne namecemo jedni drugima Quote
MetPhoenix Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 zamislite sada koliko ljudi slusa npr. IRON MAIDEN koji su prvi disk "IRON MAIDEN" objavili 1981. pa vecina mojih drugova metalaca koji ih slusaju i znaju sve o njima tada jos nijesu ni bili rodjeni ili su imali tek koju godinu Quote
MetPhoenix Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Moze li mi iko reci sopstveno... potpuno...iscrpno misljenje o zadnjem albumu "Love Metal"??? :? :? :? Quote
PanzerGoth Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 ja obozavam zadnji HIM album, kao i sve ostale.mislite sta hocete o njima, ja ih i dalje gotivim. inace, HIM postoji vec 6 godina(bend je osnovan negde u julu 1998). Quote
PanzerGoth Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 moje iskreno misljenje je da nije bitno koliko imas godina da bi mogao da razumijes pojedine stvari, kao npr goth-muzika iako imamo razlicita misljenja treba da ih razmijenimo a ne namecemo jedni drugima a: a: a: a: Quote
Baal Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 inace, HIM postoji vec 6 godina(bend je osnovan negde u julu 1998). VIDITE :? Quote
Ninoslav Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Ja ipak mislim da bend postoji malo duze od '98! Quote
PanzerGoth Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 HIM oficijelno postoji od 98(imam citavu biografiju benda), a naravno da su prethodno svirali po nocnim klubovima sirom Helsinkija, gde su i otkriveni od strane njihovog sadasnjeg menadzera.da nastavim?! Quote
Ninoslav Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 A sta je sa 666 Ways To Love:Prologue iz '96 i njihovim prvim demo snimkom iz '95? Quote
Chlan 787 Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Od '98-'03. je proslo pet, a ne sest godina, ako je moj racun tacan. Ma, zar je na kraju krajeva bitno ko je kad poceo da slusa HIM? Ja sam samo htela da kazem da sam se odusevljavala tom grupom i kad su za nas bili totalni underground.Stoga, znam o cemu pricam kada je u pitanju HIM. 'Love metal' je ok album. Brze stvari su uzasne(osim Beyond Redemption), sporije su odlicne ili prosecne... Najbolje pesme su Funeral of hearts i Sweet pandemonium. Inace, moja omiljena pesma je bila i ostala Our diabolikal rapture. Quote
Baal Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Od '98-'03. je proslo pet, a ne sest godina, ako je moj racun tacan. Ma, zar je na kraju krajeva bitno ko je kad poceo da slusa HIM? Ja sam samo htela da kazem da sam se odusevljavala tom grupom i kad su za nas bili totalni underground.Stoga, znam o cemu pricam kada je u pitanju HIM. 'Love metal' je ok album. Brze stvari su uzasne(osim Beyond Redemption), sporije su odlicne ili prosecne... Najbolje pesme su Funeral of hearts i Sweet pandemonium. Inace, moja omiljena pesma je bila i ostala Our diabolikal rapture. Ok nema frke A moja omiljene pesme su bile i ostale It's All Tears i The Beggining Of The End.... Quote
Kakashi Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Sutra dobijam LM, pa cu objaviti misljenja... Quote
Kakashi Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Stvarno mi nije jasno sto se svi loze na Sweet Pandemonium :?. Quote
... Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Мени је та песма просечна. Има много бољих на албуму. Quote
Recommended Posts