Chlan 787 Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Lestate, ocekujem disk 7. 6. negde oko 6h ujutru ispred zeleznicke! Donecu ti prazan ako je frka. Quote
tovar Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 ater, to je samo neki helsinski vampir. ma pozercina. slikano negde u subotici. DevouredSoul, snimi slobodno ceo koncert, taj bootlegg nemam. angel of desire, jel sigurno idemo tako gadno rano ujutro? kad se kupuju karte? ipak sam pre da idemo nesto kasnije, ima u pola 11 voz za zagreb. ponesi disk. Quote
Dark angel 666 Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Dobro.Ne da nisam u toku o cemu pricate,nego ubijam. Koji koncert,mislim pretpostavljam da je HIM koncert,ali koji je u pitanju(snimak)? Quote
Ol' Scratch Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Evo chisto da se pohvalim imam najnoviju kompilaciju HIMa... Quote
GothicWraith Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 kod ville mi se jedino svidja to sto mrtvacki izgleda. i svidjaju mi se po neke pesmice, lepo zvuce, al muzika je njesra. onaj bubnjar mi se pali tamo kao da je nicholas iz Dimmu Borgir. ima dva dobosa, jedan basic, dve cinele i pali se kao da ima super mega giga 3000 set za svemirce. Quote
tovar Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Evo chisto da se pohvalim imam najnoviju kompilaciju HIMa... sa bonus DVD-em ili ne? Quote
Ater Angelus Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 ater, to je samo neki helsinski vampir. ma pozercina. slikano negde u subotici. Finac u Subotici Quote
Dark angel 666 Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Pa ja se ubi trazeci ovu novu kompilaciju Him-a.Pa sam zato umesto toga sebe castila knjigama. Quote
m. Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 kod ville mi se jedino svidja to sto mrtvacki izgleda. i svidjaju mi se po neke pesmice, lepo zvuce, al muzika je njesra. onaj bubnjar mi se pali tamo kao da je nicholas iz Dimmu Borgir. ima dva dobosa, jedan basic, dve cinele i pali se kao da ima super mega giga 3000 set za svemirce. dobro primjeceno za bubnjara inace je ville razlog 90 % ''fanova''..joj sta volim kada mi one curice od 13,14 vriste i sline uz stage..pa lik bi kao pedofil najbolje prolazio.. salu na stranu..volim ih u svakom smislu,i iz svih razloga (bez obzira na neki put upitnu kvalitetu). kako komentirate onu skidacinu HIMa od to/die/for-a : our candle melts away?? p.s. imam hrpu live snimaka.. Quote
tovar Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 ater, ma kakav finac. jedine veze sa finskom ima po tome sto je gay i pozer. m, our candle melts away je takva fraza da svi zivi mogu da je (zlo)upotrebe. kao i sintagma fragile dream i mnogo drugih. divota poziranja. btw, odakle si? rekao bih da si iz cro, a posto dolazim na anathemu, mogli bi da se upoznamo... i voleo bih da cujem tu hrpu live snimaka. Quote
Ater Angelus Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 ater, ma kakav finac. jedine veze sa finskom ima po tome sto je gay i pozer. ti rece da je helsinski vampir, a to je s oprostenjem Finac! Medjunarodna saradnja, sve u ime HIMa yugonostalgija & HIM forever Quote
tovar Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 helsinski vampir je pozerska, a ne geografska kategorija. forever. Quote
Fatal Eror Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 yugonostalgija & HIM forever Jel to zamena za JECA & KOX FOREVER? Quote
Ater Angelus Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 helsinski vampir je pozerska, a ne geografska kategorija. forever. pozer kosmopolita? e to se ceni Quote
Ater Angelus Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Jel to zamena za JECA & KOX FOREVER? pa da, nedostaju mi mada jos uvek imam na kompu onaj njihov poslenji, srceparajuci dijalog Quote
Fatal Eror Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Ah... Eto... Sad si me i rasplakala... Za mene cje oni uvek biti !!! ...shmrc... Quote
Ol' Scratch Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 sa bonus DVD-em ili ne? Samo cd... Onaj, And the Love Said No... Quote
m. Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Medjunarodna saradnja, sve u ime HIMa . pa nikada dosta novih ljudi,posebno onih zanimljivih (ovdje prvenstveno mislim na sebe ) ..zato nemoj se tako brutalno sprdati Quote
mai Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 nikog od finaca na szigetu .. pih .. izgleda da im propada festival ... Quote
Kakashi Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 pa nikada dosta novih ljudi,posebno onih zanimljivih (ovdje prvenstveno mislim na sebe ) ..zato nemoj se tako brutalno sprdati Sto brutalno? To mi je bilo bas simpaticno . Quote
tovar Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Samo cd... Onaj, And the Love Said No... jebiga. ja lovim taj bonus DVD. Quote
Dark angel 666 Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 svi ga love,al njega nema pa nema Quote
Recommended Posts