m. Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Sto brutalno? To mi je bilo bas simpaticno . pa ona dva smajlica iza brutalnog sprdanja bi znacila da se slazemo..jesus..i onda meni ljudi kazu da sve pzbiljno shvacam.. Quote
DevouredSoul Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 To lestate: nabavila sam onu verzijuuuuuuuuuuuuuu Ona na zhivo je gotovo ista kao ova. Ali sve jedno, ako se sretnemo, a ja ga budem imala pri sebi, dobicjesh Quote
m. Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 imam live snimku,obradu HIMovu od backstreet boysa larger than life (!).. jeste je culi? heh..tako se to radi Quote
Dark angel 666 Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 ja imam Larger then Life,dobro je skroz. ali mi je tako smesno sto su obradili bsb,mora da nisu znali sta ce sami sa sobom od dosade kada su to uradili Quote
Dolly Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 ja imam Larger then Life,dobro je skroz. ali mi je tako smesno sto su obradili bsb,mora da nisu znali sta ce sami sa sobom od dosade kada su to uradili bez veze je..mislim meni se ne svidja... Quote
tovar Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 cuo sam i totalna je razvalina od snimka, a ville ne zna tekst, vec pevaju klinke iz publike. katastrofa, ali veoma simpaticna katastrofa. Quote
Ivan_Creed Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Eto sta cine... Pa gde nadjose BSB???? Quote
Dark angel 666 Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 kakva sprdacina,ville koji zna samo jednu recenicu! al nema veze on je ponavlja non stop ko papagaj. Quote
mai Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 zar pricha o ovoj obradi ne bi trebalo da se nalazi na 2-3 strani? Quote
m. Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 ma bsb im moze poljubiti potpetice so su im predstavili pjesmu,''malo'' ljepse.. ma ful ok zvuci sa vileom i malo onako zesca nego inace...ne treba to gledati kao ''isuse na sto su spali''..koliko ima jebenih obrada,i to sve od pop ikona,mozda i pederkastijih,samo koji se nisu probili kao bsb,pa ih i ne znamo Quote
Dark angel 666 Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 ma nisam ja nista lose mislila nego mi je smesno sto vrti jednu recenicu u krug non stop. Quote
lunja Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 pa da, nedostaju mi mada jos uvek imam na kompu onaj njihov poslenji, srceparajuci dijalog daj daj daj daj daj daj... shalji na pp Quote
Dolly Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 cuo sam i totalna je razvalina od snimka, a ville ne zna tekst, vec pevaju klinke iz publike. katastrofa, ali veoma simpaticna katastrofa. veruj mi zna text i to dobro! a da se publika cuje..hmm ne bas toliko , ali posto je snimak iz nemacke mislim da je bilo euforije u publici, steta sto nemam video snimak toga... Quote
Ater Angelus Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 (edited) daj daj daj daj daj daj... shalji na pp e sad ne dam kad si mi citat unesrecio sa tom bojom Edited June 6, 2004 by Ater Angelus Quote
Fatal Eror Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 (edited) Dodjavola preCedniche, kako to nisi znao ??? Edited June 7, 2004 by Fatal Eror Quote
mai Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 kad vec prichate toliko cover pesmama .. jeste li chuli "fade into you" i "some kinda hate" ... mmmmmmmmmm..... Quote
PanzerGoth Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 nisam i zao mi je. rado bih da ih imam, tako da bih zamolila Lestate-a da mi kaze ako ih ima, jer sam spremna da se menjam (ako imam sta da ponudim) Quote
Nightwing Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Kako je HIM dobar za drljanje....... Ville vecno hvala.......... Quote
BLAGOJE Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 pederi i stripovane djevojcice mrste u tri pizde materine. cekam warn... Quote
Dark angel 666 Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 imam ja fade into you ali je jako los snimak,ali za ovu drugu ne znam moracu da je potrazim na netu Quote
Recommended Posts