mai Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 pa oba su live snimka, zato su loshi.. ali obavezno ih nabavite!! mislim.. ville.. sam..sa akustichom gitarom... a znate vec kako peva .... Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 AMA PEOPLE, ODAKLE VAMA TI SNIMCI??? Quote
tovar Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 nemam doticne snimke, ali cu ih nabaviti tako sto cu jednog dana banuti kod mai sa mojim flash drive-om. jel tako, mai? Quote
mai Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 hehe naravno chak ti ne treba flash drive (samo da prodje junski rok .. ) Quote
Dolly Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 pa oba su live snimka, zato su loshi.. ali obavezno ih nabavite!! mislim.. ville.. sam..sa akustichom gitarom... a znate vec kako peva .... iskreno desava se da ne ispadnu bas za pohvalu..mada par takvih verzija su odlicne...npr. Please don't let it go (hiljadu puta bolja no na albumu) Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Aaaaa, skinula sam Larger than life... Simpatichna fora, al' koji ce im to djavo, ionako su se zakopali novim imidzom i komercijalom... E, al skinula sam i neku stvar Vampyre, jel cuo to josh neko? Jel to njihovo ili obrada? A Serpent ride? Quote
Kakashi Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Serpent Ride je jedna od starijih stvari, ako se ne varam. Lestate ce ti bolje objasniti, a vec je i pisao o tome . Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Pa, lepo shto je pisao o tome, ali ovde, jelte, malchice ima 90 strana... Quote
Dark angel 666 Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 A Serpent ride imam,dobra je pesma.Imam i Vampyer,ali meni onaj glas ne zvuci kao da je Ville upitanju,cak ustvari to uopste nije Ville,to je greska nije HIM iako pise u nazivu izvodjaca da je HIM.Poslusaj pazljivo pesmu jos jednom. Kada smo vec kod toga jeli neko cuo 666 ways to Love,Hand of God sa 69 eyes,i najacu pesmu po meni Ville and the Agents Paratissi? Quote
Kakashi Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Hand of God je dobra pesma, mada je tu Vile verovatno samo backing vocal, posto se bas i ne cuje toliko... A te fore sa pogresnim imenima su standard. Mozes naci cak i recimo pesme Within Temptation, a pise da je to Nightwish! Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Hm... mozda si i u pravu za ''vampirche'', ni meni ne zvuchi kao HIM, ali persona vokal ''dahce'' kao Ville, pa se prosto zapitash... Mozda je do snimka, a mozda to stvarno nisu HIM. Quote
Dark angel 666 Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 ma moj snimak je fenomenalan,ali uopste nije him u pitanju. Ali pesma mi se jak svidja,melodija im je skroz fenomenalna Quote
Nightwing Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Ja ne provaljujem o cemu se prica na zadnje 2 strane.... Ajd ukratko objasnite... Quote
tovar Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 A Serpent ride imam,dobra je pesma.Imam i Vampyer,ali meni onaj glas ne zvuci kao da je Ville upitanju,cak ustvari to uopste nije Ville,to je greska nije HIM iako pise u nazivu izvodjaca da je HIM.Poslusaj pazljivo pesmu jos jednom. Kada smo vec kod toga jeli neko cuo 666 ways to Love,Hand of God sa 69 eyes,i najacu pesmu po meni Ville and the Agents Paratissi? 666 ways to love je HIM-ov prvi single pod tim imenom. hand of god nisam cuo, od zajebancija sa jyrkijem najbolja je ubedljivo all american dream sa albuma wasting the dawn od 69 eyes. Vampir je, ako se ne varam, najpoznatija stvar italijanskog banda overdream, i imam akusticnu "thunder" verziju, a voleo bih da cujem i drugu. a sto se agents-a tice, imam nekoliko pesama i spotova, pa kome sta treba... Quote
Dark angel 666 Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 ja imam dva spota,ali mi je rezolucija nikad budjavija,ali nema veze. Quote
mai Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 hand of god nisam cuo, od zajebancija sa jyrkijem najbolja je ubedljivo all american dream sa albuma wasting the dawn od 69 eyes. *singing- i doo belieeeeeeve iiiin .. all american dream ..* @lestate - imam ja hand of god .. samo pamti sta treba sve da snimimo kad prodju ispiti Quote
tovar Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 pamtim. doci cu kod tebe vrlo vrlo uskoro. Quote
Sinstrel Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Hand of God je dobra pesma, mada je tu Vile verovatno samo backing vocal, posto se bas i ne cuje toliko... A te fore sa pogresnim imenima su standard. Mozes naci cak i recimo pesme Within Temptation, a pise da je to Nightwish! Eh koliko sam ja preko kazza skinuo pesama od nekih bendova koji su potpisani kao Type O Negative. Taman vidim neka pesma koju nemam, stavim je na download, skinem je kad ono... shipak! Neki goth bendovi sa nekim extra dubokim vokalima ali nije ToN. Ima jedna pesma zove se "Angel" (originalno zar ne ) koja je napravila opstu pometnju da li je to ili nije ToN. Stvarno bi pesma mogla da prodje kao njihova cak i vokal i sve ostalo ali to nisu oni a opet joj je u ID3 tagu napisano da svira ToN :roll: Quote
PanzerGoth Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 hehe, nasla sam And Love Said No za citava 5€ na snizenju! inace kosta 15, 95€. ali nisam ga kupila. ne kupuje mi ono sto vec imam. Quote
Recommended Posts