Dawngreeter Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Masala. Bas mi bio bedak da robijam bez preke potrebe. Quote
Ater Angelus Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 a, ne, nije to robijanje bez preke potrebe, bilo bi u svakom slucaju dobro kada bi neko konacno eliminisao onu skicecu-podvriskujucu i uzdisucu domacicu-alkoholicarku na sedativima Quote
tovar Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Hvala!Nego negde sam procitao da su obradili Temple Of Love.Na kojem albumu mogu da nadjem tu pesmu? samo se ti javi meni ili mai i uskoro ces imati sve od HIM-a, objavljeno ili neobjavljeno. a za temple of love, nisu obradili, bar nema dokumentovane obrade. a najpoznatija obrada temple of love je crematory. HIM ima obradu enjoy the silence, koja jebe mater. e, da, ako te zanima slicna muzika, samo me cimni da ti bacim katalog na mail. imam najvecu kolekciju gothic/love metala u okolini. Quote
Kakashi Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Ako je to tacno, cim dobijem luk idem u Finsku da ubijem tog skiceceg retarda. Quote
PanzerGoth Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 imas jako lep avatar Hereticni. Thingy, opasan si jako. Quote
Kakashi Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Znam, to je moja dugogodisnja ljubav . Quote
mai Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 samo se ti javi meni ili mai i uskoro ces imati sve od HIM-a, objavljeno ili neobjavljeno upravo skinuh "too happy to be alive" neki prastari demo HIM-a o kome niko nista ne zna za sada .. osim sto je sasvim ochigledno da je tekst ove pesme iskorishcen za nekoliko drugih koje jesu zazivele ako je neko zainteresovan, postovacu lyrics c ya Quote
tovar Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 postuj lyrics hitno. kad zavrsavas sa ispitima da ti banem na gajbu i opustosim comp? Quote
mai Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 here you go : TOO HAPPY TO BE ALIVE We're still breathing This can't be love Baby we're trying Shed a few tears more We keep on running Just to get caught And we know what this is Exactly what it wants We fear for the best And hope for the worst (Too happy to be alive) With loves light blessed And loves light cursed (Too happy to be alive) Now we feel it coming Piercing our hearts Fingers crossed and we're praying That nothing goes wrong And finally it's happening Just a knock on our door Our hearts are beating Oh it's just begun We fear for the best And hope for the worst (Too happy to be alive) With loves light blessed And loves light cursed (Too happy to be alive) Too happy Too happy And we're too happy to be alive Too happy Too happy 'Cos we're too happy to be alive My love javicu ti se chim budem available hehe .. sve su mi stvari razbacane po raznim diskovima (moram sve tako da chuvam od ovih kucnih "parazita" ) poz svima Quote
Dawngreeter Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Thingy????? Eror je u jednom trenutku instituisao moj nadimak kao "Dawnthingy" ako se secas, pa onda skraceno - Thingy. Izgleda da je 'cool' prisecati tudjih 'inside' nadimaka. Quote
mai Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 "..there's one Irish family that intend to fly over to Helsinki, rent a car and drive up to Seinäjoki, just to see H.I.M." Quote
tovar Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 veruj mi, znam ribu koja je upala u ville-ovu hotelsku sobu, i koja je upala u njegov stan u helsinkiju u nameri da ga vecera. Quote
Ater Angelus Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 pa to je sjajno! (a kakve to veze ima sa bilo cime?) Quote
Thule Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 'Ladno 93 strane!! Elem, da ne bude baš spamovanje, znate već, HIM k'o HIM, malo previše patetike, ali 'ajde... Super je obrada Wicked Game, ipak kad god je puštaju, uvijek se nadam da je neće pustiti do kraja, zbog vilijevog gušenja Quote
Kakashi Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 pa to je sjajno! (a kakve to veze ima sa bilo cime?) Kao ilustracija koliko su neki ljudi bolesni . Quote
tovar Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 'Ladno 93 strane!! Elem, da ne bude baš spamovanje, znate već, HIM k'o HIM, malo previše patetike, ali 'ajde... Super je obrada Wicked Game, ipak kad god je puštaju, uvijek se nadam da je neće pustiti do kraja, zbog vilijevog gušenja dobro je, iskvario sam te. proces se nastavlja... Quote
miss Penny Lane Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 nabavila sam and love said no i istoimena pesma je odlicna Quote
Dragana Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 veruj mi, znam ribu koja je upala u ville-ovu hotelsku sobu, i koja je upala u njegov stan u helsinkiju u nameri da ga vecera. Da radi STA??? Quote
Dragana Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 'Ladno 93 strane!! Elem, da ne bude baš spamovanje, znate već, HIM k'o HIM, malo previše patetike, ali 'ajde... Super je obrada Wicked Game, ipak kad god je puštaju, uvijek se nadam da je neće pustiti do kraja, zbog vilijevog gušenja Stvarno je odlicna obrada, ali ne znam o kakvom gusenju govoris Mozda mislis na visoke deonice (live verzija) ali on to dobro izvlaci Quote
Thule Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 dobro je, iskvario sam te. proces se nastavlja... E vala, neće moći Stvarno je odlicna obrada, ali ne znam o kakvom gusenju govoris Pa jesi li slušala kako to zvuči na albumu. Na kraju, ono gušenje/stenjanje, kada uzima vazduh, kao da nije disao tri dana. Quote
Black cat Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 veruj mi, znam ribu koja je upala u ville-ovu hotelsku sobu, i koja je upala u njegov stan u helsinkiju u nameri da ga vecera. Majke ti shishmishu izblajhani da nisi ti bio ta riba?Mislim kad si vecj najvecji fan...i znash ,,sve'' o choveku... Quote
Recommended Posts