Mikkah_Pickkah Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Shta bi to, dođavola, trebalo da znači?! Quote
Guest Akasha Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 (edited) lestate,ne preteruj.Dosta je bilo,ispraznio si se i sad si o.k. i kuliraj. Nego,nesto me zanima:Ako ste primetili,veoma su retke i mrsave informacije o Villeovoj kevi,a i on zaobilazi tu temu.Iskopala sam svojevremeno informaciju da je pevacica,bila je sllika od omota cd-a valjda.MNOGO lici na kevu Edited July 3, 2004 by Akasha Quote
PanzerGoth Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 imas sliku? ako da, mozes li da posaljes? bas bih volela da mu vidim kevu... Quote
Guest Akasha Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 slika mi je na kompu,ne znam mogu li da je strpam u post.shibni mi u pp tvoj E-mail i odmah ti je saljem.nije bas slika,malo je stilizovana za omot ,al MNOGO lice! Quote
Ninoslav Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 @ Join me kad budes u YU, posalji mi adresu, treba da ti shibnem onaj jedan disk sto ti dugujem... :-) @lestate kad nabavis taj dvd him-a, kontaktiraj me, treba mi pa da se dogovorimo oko neke razmene ili kupovine... Quote
Dragana Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 perla, to je samo izraz koji znaci kad me nema 2 dana na temi ostatak ljudi pocne da prica o ko zna cemu, u principu off topic. a jako mrzim da neko ko me jedva poznaje (tj. za mene zna samo da sam izblajhani sismis) iznosi privatne prozivke. znaci nije bilo upuceno tebi, to je bila vise vrsta pozdrava. jos jednom se izvinjavam ako si pogresno shvatila. Sorry, pogresno sam shvatila Quote
Guest keiju Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 poz svima! heh,ja sam sada newbie ovde... nego,je l' neko cuo ovu Too Happy To Be Alive pesmu? nije losa... e da,za sve HIM fanove ---> srpski HIM forum...sveze otvoreno! lol... Quote
PanzerGoth Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 e, vazi El_Nino. dobro si me podsetio. bas sam zaboravna... lestate, hocu ja taj DVD isto! prvo da ga pregledam, da vidim da li mi se svidja, pa da ti ukradem. Quote
tovar Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 sve je ok, a za dvd stvari stoje ovako: ja nemam dvd rezac, ali naci cemo ko ima... isto, ko ima too happy to be alive, neka mi se javi. Quote
Dragana Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 (edited) Jel' to neka ultra-nova pesma i kako zvuci? Edited July 3, 2004 by Perla Ferrar Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 E, nemam pojma i ja sam upravo čula za nju. Nego, jel posetio neko onaj himclub forum, nije loše... Quote
tovar Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 stvar je matori skart, pa ne sumnjam da je dobra... ne znam zasto HIM mora da objavi najlosije pesme na albumima a one najbolje cuva za nas okorele... Quote
Guest keiju Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 imam ja Too Happy To Be Alive. i negde sam pročitala da je to njihova nova pesma...samo što su reči izgleda iz RR ere... Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 stvar je matori skart, pa ne sumnjam da je dobra... ne znam zasto HIM mora da objavi najlosije pesme na albumima a one najbolje cuva za nas okorele... Oce ljudi pare, a loshe stvari se najbolje prodaju, damn... Quote
mai Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 c c c lestate, kako "ko ima?" c c c.. zapisujesh li ti sta treba da presnimish od mene ili cu ja morati da pamtim? javljam ti se ovijeh dana a kakva je pesma .. hmm .. ja sam suvishe subjektivna za neke ozbiljnije komentare o HIM-u novi forum? aah ko ce na sve da stigne.. unapred odustajem .. sorry Quote
tovar Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 prerezacu ceo tvoj hd kako mi se cini... ali imam i ja nesto zanimljivih novijih stvari, kao npr. autumn clan koji u poslednje vreme bas dosta slusam... Quote
PanzerGoth Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 HIMclub i nije nesto. vec sam bila tamo (jos uvek sam clan) ali se tako smara, tako da ne posecujem to vec odavno. Quote
Dolly Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 HIMclub i nije nesto. vec sam bila tamo (jos uvek sam clan) ali se tako smara, tako da ne posecujem to vec odavno. e i ja sam..ali nisam tamo bila citavu vecnost..nisam odusevljena Quote
Dragana Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 Sad sam bila tamo i pise da ima 0 clanova, ili to, mozda, pokazuje samo gostima Quote
Ninoslav Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 sve je ok, a za dvd stvari stoje ovako: ja nemam dvd rezac, ali naci cemo ko ima... isto, ko ima too happy to be alive, neka mi se javi. ... imam ja dvd rezach... Quote
tovar Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 E, da, lestate, ti mi dugujes neki disk jos pre antihrista... treba da ga iskopam i nadjem vremena, pa se gledamo... dolazi mi sutra scarlet u posetu, a imas pozdrave od sage i ostatka zgb ekipe... Quote
Dolly Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Sad sam bila tamo i pise da ima 0 clanova, ili to, mozda, pokazuje samo gostima kazem bila sam op.cit pre antihrista, pa mozda je nesto prepravljano... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 ko josh sluša hima.... Quote
Guest Akasha Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 (edited) ko josh sluša hima.... hima?! jel to nova grupa ? Edited July 5, 2004 by Akasha Quote
Recommended Posts