tovar Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 cinjenica je da je odlepio. ali nikad nije odavao utisak takvog egzibicioniste... Quote
Guest Akasha Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 bestia poslate su ti slike,cekam na ovoj temi reakciju A sad na dorucak... Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 (edited) Akasha, ti bar imaš vino (mmmmmm,, vino), a meni puna kuća neke rakije... brrrr... ni u ovolikom očaju ne bih to pila, vino je bog. U SRED ČAŠE RUJNA VINA SNEVA TAJNA, SPI ISTINA!!! Ups, ovo bi možda bolje bilo postovati na Agro temi. Ja probala da se uspavam čokoladom (''Najlepše želje'', haha), al ne ide. Lekovi su the key, ali nema se ni toga Lestate, sad sam provalila da ti je potpis baš straaaavaaaaaaa... Edited July 18, 2004 by bestia Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ona u starkama mi dođe i nekako sweet, ali ove dve... Koji je njegov problemo??? A ONE 2 DROLJE SU Quote
tovar Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 koji deo? prvi, drugi ili treci. prvi je citat sa heartagrama, tj. ville-ova skribomanija manje-vise nebulozna i pisana novinarskim stilom, druga 2 su moje trenutno raspolozenje i aspiracija... Quote
Guest Akasha Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 kreten naduvani.koliko li su mu platili blamazu? Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ma, druga 2, vidim da smo sličnog raspoloženja... POGOTOVO ovo drugo!!! Ali pogotovo ovo treće... Ali ipak drugooo Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Eeeeeee, reče Bestia zagonetno se smeškajući... Oni su najgori, slušaj ti šta ti ja ovako ozbiljno poremećena kažem Quote
Guest Akasha Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Svi spavaju...13 h,32oC u hladu...Danas ce biti krematorijum na ulicama Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Aheee, ako, ja, kao pomoćna ministarka za leševe potpuno podržavam ovakve vremenske prilike koje će doprineti porastu broja gorepomenutih, a nema veze što će to ustvari biti samo prah, jelte, istih, još bolje CLOSE TO THE FLAME, BURNING BRIGHTLY Quote
mai Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Svi spavaju...13 h,32oC u hladu...Danas ce biti krematorijum na ulicama ne mrdajte iz svojih kovchega! p.s. hocu i ja da vidim te slike mada mislim da ih znam .. te sa dve devojke "sumnjivog morala" (kako bi rekao moj omiljeni profan) su radjene za jedan intervju, zar ne?... btw, mislim da ville ne bira sta ce i s kim raditi na slikama ... p.p.s. samo chekam azza-inu reakciju na poslednje dve stranice Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ne bira, ej? Hmhmhmhm... I have a cunning plan Quote
Dragana Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 fino... sasvim slucajno ja znam celu tu ekipu, pa eto tako... i otkud ti ideja da ja slusam samo gothic (ili samo metal)? samo salji sta imas, pa da se menjamo... posebno bih bio zahvalan za sweet 80-ih. skidrow, tesla, jovi, motley, alice... E. od ovoga sto si nabrojao imam samo Bon Jovi, 'ajde javi na pp Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 This is not happening! Niko nije ništa pisao ovde od jedan?! Ja volim HIM, evo čisto da se piše Quote
Guest Akasha Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Zapustate temu...kuku Luciferu, da se nije i ovo ubogo malo nasijeh vampira oglusilo o upozorenja pa ih je stiglo sunce? Neeeeeeeeeeee Quote
Dragana Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 "Pa, vi niste normalni, majke mi" Inace i ja obozavam HIM, sto se da primetiti i drago mi je da ljudi ovoliko postuju Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Zapustate temu...kuku Luciferu, da se nije i ovo ubogo malo nasijeh vampira oglusilo o upozorenja pa ih je stiglo sunce? Neeeeeeeeeeee Eh, bre, zašta ti smatraš tvoje kolege, ja izbegavam i električno svetlo i svetlo farova i bilo kakvo svetlo, gde meni takvo sranje kao što je svetlo da dođe glave Malopre sam srela jednog kolegu vampira u gradu, eto, gde smo, ogladneli pa izašli malo napolje Quote
tovar Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 perla, nema frke, mrzi me da kucam pp, ti samo smuckaj nesto, pa javi kad da se nadjemo. jedva preziveh krematorij danas, ali znam da moze i gore... zato imamo ovu prijatnu noc... inace, mislim da je svaciji omiljeni pozer toliko odlepio da vise nije ni u stanju da bira koje ce ogavnosti trpeti... ali zato mu je skribomanija konza. Quote
Guest Akasha Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 ali zato mu je skribomanija konza. Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Aaaa, krematorijum je danas još gori! Jedva sam otišla nešto do grada i sve vreme sam vokingovala šedouzima Tj trčkala sam od senke do senke, smrt Quote
Guest Akasha Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 (edited) Eh da smo u skandinaviji...bili bi gej al barem ne bi crkavali od vrucjine... Edited July 19, 2004 by Akasha Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Gej iz okej! I walk the shadows. Jebo ga bog, kad će da zađe glupo sunce, već je 3 sata! Quote
Recommended Posts