Guest Akasha Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Btw. bas je lepo vreme ovih dana, onako true gothic - dushu dalo za shetnju po groblju, poseti rusevinama i uzivanju na kishi...odoh da proshetam mantil.Preporuke!!!!! Quote
tovar Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 dark angel 666, opsta pljuvacina je sastavni deo rasprave o HIM-u. pre svega zato sto svi imaju bar neko misljenje i moraju da ga izraze... devored soul, nema.... jbg, mozda postoji neki live snimak, ali ako ga rusi nisu okacili, ne znam ko bi mogao. akasha, true... samo me nervira blato... Quote
Guest Akasha Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Da...jbg iz blata ustanes, setas par vekova pa se smoris i opet primiris...Naravno,metaforicki u blatu, grobnica se podrazumeva za vishu klasu. A doista je smor kad setas finim zapustenijim alejama, koje nazalost imaju nikakvu stazu.Posle setnje po takvom groblju covek ispadne blatnjav ko da je tek ustao iz groba. Quote
Black cat Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 ko normalan voli da kisne? Shetnje po groblju aaaaaaa kakvo poziranje Quote
tovar Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 slusajte autumn clan. najjaci su za ovu atmosferu... here comes the rain again... jedna od najboljih obrada ikada. Quote
mai Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 mozda vec znate... ali mozda i ne znate -And Love Said No single je izashao u Finskoj pochetkom jula i izgleda 'vako -dalje.. idu na turneju po UK i Irskoj u oktobru, a u novembru i decembru nastavljaju po USA -i Join Me in Death ce se pojaviti na soundtrack-u za film "Resident Evil: Apocalypse" (pored pesama grupa kao shto su Rammstein, Cold, Cradle of Filth, The Cure, A Prefect Circle, Slipknot, Lacuna Coil, Massive Attack itd.) toliko od mene .. za sada .. p.s. vreme je ...moje omiljeno Quote
MEGGY Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Nemo' da mi dirate Hima veruj mi ne bih ga takla ni motikom sta da radim kad mi se lik ne svidja ni kao pojava ni kao muzichar . Quote
priestess Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 sve je to sjajno neka slusa ko sta oce ali HIM ima pesme samo o ljubavi i smrti (patetika) tako da ja mislim da su oni zesce SRA NJE mislim kad pocnes da slusas album posle 3 pesme ti se znaci katastrofa nije ni cudno sto ga svi nazivaju gay metal Quote
MEGGY Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 sve je to sjajno neka slusa ko sta oce ali HIM ima pesme samo o ljubavi i smrti (patetika) tako da ja mislim da su oni zesce SRA NJE exactly Quote
Vlaja Buraz Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 (edited) mozda vec znate... ali mozda i ne znate -And Love Said No single je izashao u Finskoj pochetkom jula i izgleda 'vako -dalje.. idu na turneju po UK i Irskoj u oktobru, a u novembru i decembru nastavljaju po USA -i Join Me in Death ce se pojaviti na soundtrack-u za film "Resident Evil: Apocalypse" (pored pesama grupa kao shto su Rammstein, Cold, Cradle of Filth, The Cure, A Prefect Circle, Slipknot, Lacuna Coil, Massive Attack itd.) toliko od mene .. za sada .. p.s. vreme je ...moje omiljeno Pa ljudi su toliko jeftini da im svaka ploča ima isti omot. Samo nekad promijene boju. Edited July 30, 2004 by Borislav M. Quote
Guest Akasha Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Pa ljudi su toliko jeftini da im svaka ploča ima isti omot. Samo nekad promijene boju. Da su jeftini nisu, mlate oni kintu samo tako... Quote
Chlan 787 Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 sve je to sjajno neka slusa ko sta oce ali HIM ima pesme samo o ljubavi i smrti (patetika) tako da ja mislim da su oni zesce SRA NJE mislim kad pocnes da slusas album posle 3 pesme ti se znaci katastrofa nije ni cudno sto ga svi nazivaju gay metal Shvatices te pesme tek kad se ozbiljno zaljubis. What am I talking about??? Trebalo bi da pljujem HIM... Quote
Guest Akasha Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 (edited) Bicje da si zaljubljeno stvorenje Mada, mislim da HIM vise slusaju zaljubljeni,ali ne srecno Edited July 30, 2004 by Akasha Quote
Guest Akasha Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 (edited) Edited July 30, 2004 by Akasha Quote
Guest Akasha Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 A nezvanicno? Takve izjave podrazumevaju in cognito slusanje Quote
Talichni Tom Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 (edited) Pa mozda malo .... Edited July 30, 2004 by Talichni Tom Quote
Guest Akasha Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 (edited) Edited July 30, 2004 by Akasha Quote
DevouredSoul Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Jedna od retkih fotografija gde Vili Vali izgleda pristojno. Svaka im chast, popravljaju se. Quote
Tatyannahhh Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Jedna od retkih fotografija gde Vili Vali izgleda pristojno. Svaka im chast, popravljaju se. ma jok samo ga je mrzelo da se "sredjuje" Quote
mai Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 1. sasvim ok izgleda. sav je kao zabac, poljubis ga i postane princ. (vazi samo za devojke) 2. ma koliko se folirali, svi vi slusate HIM, samo odbijate da priznate. 3. love metal, a ne gay metal, fagg metal ili nesto slicno. ako vam jos nije jasno, uzmite recnik. mislim da cak i obod-cetinje moze da posluzi. 4. kakav bre wally? i willie? srdacan pozdrav, mai & lestate Quote
Guest Akasha Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 (edited) KISS THE FROGG Edited July 31, 2004 by Akasha Quote
Recommended Posts