Mikkah_Pickkah Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 AJDE, DAJTE MIŠLJENJA Evo i jedne leeeeeepe Quote
Guest Akasha Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 (edited) NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajoj...gde si ih nasla?Davaj link odma 'cje me strefi srcka? Izgubicju opkladuuuuuuuuu Edited August 1, 2004 by Akasha Quote
Guest Akasha Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Odoh u svoj sanduk ne svanulo dabogda , da odmorim nerve i da se prevrcjem u grobu.FUJ Quote
Talichni Tom Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 (edited) Ajoj PEDERI!!!! Lepo sam ja rekao... josh odavno: "Ako je on str8 ja radim ispod plavog mosta prerusen u zensko(naravno da to ne radim)", ali me svi ispravljaju kazu :"Nije, str8 je". Sta je sledece; Duet sa George Michaelom By the way sinoc sam pojeo bubu ... kakve to veze ima???... Nema, samo se hvalim Edited August 1, 2004 by Talichni Tom Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Drago mi je što vam se sviđaju Ja samo što nisam noćas. Sajt je www.alvilag.hu/himland/ville Pa što bre bubu, sine, ja jela kolaaaaaaače Quote
Tatyannahhh Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 ajaooo e skinula sam neke slike jos pre sto godina gde je Villeova glava namontirana na zensko telo...sad ne mogu da nadjem taj sajt pa da postujem ovde par...jel neko video to? Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Ahahahaaaaaaa, vidite kako se smeška, hahahahahahaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Guest Akasha Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 (edited) Taman sam htela da je postujem.O boze... Edited August 1, 2004 by Akasha Quote
Tatyannahhh Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 vrrrrrrrrrlooooooooooo zanimljivo.......... Quote
Guest Akasha Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Sta li je bilo po zavrsetku pevanja... Quote
Tatyannahhh Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 onda ih je odveo u svoje odaje..... Quote
lunja Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 bozhe )))))) ova tema se zatvara ili danas ili sutra )))) Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Neeeeeeeeeeeeeee, samo to neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Ajde, nek' postuje neko nešto pametno, svađajte se, radite anything! Mada, šta, šta fali i ovako, ne skrećemo mi sa teme, Ville skreće... pa, na neke druge puteve, šta sad tu ima loše što mi malo gustiramo dokaze? Quote
mai Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 (edited) strashno, strashno.. kako to da se nigde nije komentarisala ta svirka/koncert da se ovako neshto desilo, nego tek sad samo odnekud ova slika?? (necu da "citiram" sliku, zna se na koju mislim) neko je pitao za sliku gde je ville-ova glava nataknuta na zensko telo.. ima ih vishe, to su uradili u jednom hrvatskom chasopisu i zar nije trebalo da (opet sam zaboravila ko .. bestia?) postuje sliku iz mladjih dana? dobro, nema veze, ja cu ova je kad je imao 16 godinic ville 16 @Akasha - great signature! Edited August 1, 2004 by mai Quote
Guest Akasha Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Thanks Mai. Brandon (1.2.1965.-31.3.1993.) was my first love... Quote
Dark angel 666 Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Znaci ne verujem!St bre on to radi sa tim golim frajerima na sceni?!Da nije foto montaza? Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Ma, nije montaža, ko zna šta je, vidite da je čovek totalno odlepio. Ja kažem da je kapa kriva za sve Quote
Talichni Tom Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Fegeti se guraju u klubu, jedni druge vataju za k*reK*RE Quote
tovar Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 kako o tome nije bilo reci ranije? ja znam za par gay slika uredjenih iz fazona, jedna od njih cak i sa jyrki-em. ali ovo je lekcija sta sve moze covek sa photoshopom. Quote
Recommended Posts