Mikkah_Pickkah Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 ...ali sam ja od sada dobra i ne diram oženjene pa ćete morati malo da se smorite a ja da ćutim da bi mi skinuli warn Nego, je l' beše neko ovde postovao sličicu iz TOG spota, ono kao Ville ispred nekog zamka??? Hm... ne deluje loše, mada osećam da je onako bezveze ušminkan spot, kao i svi gde je režiser bio Bam Margera Ali zamak obećava ... koliko-toliko. Quote
angela287 Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 od rusa ne mozes ni sliku normalno da skines a da ti nesto ne zaseru ili ti traze instaliranje 563 podprograma! ja cu fino da sacekam dok se vi svi ne namucite da poskidate nove spotove pa cu lepo da vam ja to pokupim. (salim se naravno) Quote
Guest Akasha Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Ja sam uspela da skinem od spanacaa,zvuk ok slika dizaster u prevodu-baceno vreme na netu i utracjeni nervi Cekacju sledecji DVD (pa za jedno 5 godina, mozda i izadje...) Quote
tovar Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 ...ali sam ja od sada dobra i ne diram oženjene pa ćete morati malo da se smorite a ja da ćutim da bi mi skinuli warn Nego, je l' beše neko ovde postovao sličicu iz TOG spota, ono kao Ville ispred nekog zamka??? Hm... ne deluje loše, mada osećam da je onako bezveze ušminkan spot, kao i svi gde je režiser bio Bam Margera Ali zamak obećava ... koliko-toliko. mai je kacila slike na temu. ona je uspela da skine to nesto ranije, ali svejedno, spot ne moze da se pusti u normalnim programima. Quote
mai Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 yep .. ja sam ih kachila.. ima ih vishe ali su manje-vishe iste, pa sam izdvojila samo dve.. evo ih ponovo: Quote
Dark angel 666 Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 ovo sa mikrofonom me podseca na spot za wicked game,kada ona kisa pljusti a oni jadni mokri do gole koze. A Ville u tom spotu ko da je dosao iz sirotista u onoj majcici sto mu je kratka Quote
tovar Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 zasto svi imaju apsolutno isti utisak? Quote
Dark angel 666 Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 verovatno zato sto su im skoro svi spotovi na istu foru. Quote
mai Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 zasto svi imaju apsolutno isti utisak? zato shto nam je tachan utisak Quote
tovar Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 verovatno zato sto su im skoro svi spotovi na istu foru. da, noviji. stariji su jos i bili inspirativni. Quote
Dark angel 666 Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Trebalo bi da promene ekipu koja im radi spotove,odnsno da sutnu onog malog nalozenog smrada Bam-a. Zar nisu primetili da se ponavljaju?! Quote
mai Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 ove jeseni HIM slavi svoju desetogodishnjicu , shto bi trebalo da proslave izdavanjem dvd-a. u tom sluchaju, dvd ce izaci u oktobru, a na njemu ce se nalaziti 14 spotova, neki dokumentarci ... i intervjui koje je uradio bam margera ..kao da je postao frontman HIM-a .. strashno.. Quote
Guest Akasha Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Bam, Bam i svuda Bam...DOKLE? Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 da, noviji. stariji su jos i bili inspirativni. koji spot ima da nije sranje (totalno)....ja, lično, glasam za onaj sacrament, bash mi je do jaja debilan.... i lestate, nemoj da se stidiš, priznaj ljudima javno da radš na him tribute-u, gdE ćeš glčumiti njegovo Pozersko Gayočanstvo Ville-a Valističnog.... uz tvoj umilni sopran ( ne tenor) btw. nije nikakav spam ovo Bio.... Quote
tovar Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 a ti si, vidim, popravio comp. od spotova, pa ovako: 1. pretending 2. join me (13th floor version) 3. when love and death embrace 4. gone with the sin 5. join me (ice version) a tebi cu da pravim dread-ove. najeb'o si. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 pa akO bash mora.... p.s.daJ tog jacksona glumiću i pozera ukoliko mi ostaje gitara u vlasništvu.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 koncizno i konkretno.... 'I'm starting to like this GuY' odakle mi bre ova fraza.... Quote
Chlan 787 Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 sta, pravi se tribute to HIM? nije li dovoljan vec 1 takav bend? kako lestat izlazi na kraj s ville-ovim vokalnim perverzijama? ima northwind i ja da vam udarimo kontru i napravimo tribute to sentenced (tako mladi, a vec finci - ko razume - shvatice)! pa da pravimo zajednicke turneje po srbiji... nadam se da ovaj post nije bio preveliki spam... Quote
mai Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 khm .. zar northwind nije "preshao" u kanadjane?... .. prodana dusha .. btw, HIM je promenio record label, pa ce sada imati worldwide distribution .. osvajamo svet! Quote
Chlan 787 Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 khm .. zar northwind nije "preshao" u kanadjane?... .. prodana dusha .. ma, jok! kao "lozi se na hokej i kanadu", a cim spomenem helsinki njemu zasuze oci... ili je to od viskija/guarane i piva/droge... da ne bude da spamujem, hoce li na repertoaru tribute band-a biti neke starije pesme ili mozda nealbumske verzije novijih? ma, him bi bio super bend da se nisu probili.... Quote
tovar Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 @ Angel of Desire ma ovo je lupetanje radi lupetanja. blacksunray i ja nastavljamo razgovor od proslog ponedeljka u KST-u. a sto se tribute-a tice, nas prijatelj nije u kombinaciji za to, vec sam drugom liku obecao dreadove pre par meseci... a i bubnjar se jos nije podgojio, osisao skroz na celavo i pustio bradu. trazi se gay klavijaturista. inace worldwide distribucija je jako opasna stvar. ok, sta je sledece? HIM u japanu? novi album u animetal fazonu? Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 kako to da oni već nemaju worldwide distribuciju!? nije trebalo da otkriješ da je zajebavanje, sram te bilo zbog toga a jackson gitara me naravno interesuje i da znaš da sam solo gitarista....toliko o tome.... 'animetal' ???? Quote
Recommended Posts