Blacksunray Verb Delikvent Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 sreca tvoja te odoh. da si sada predamnom zivota mi skocila bih ti na glavu. naravno, ne u pozitivnom smislu. prvo - menjaj boju slova jer se utapa u podlogu.... drugo - skakanje na glavu nije u pozitivnom smislu.... 'ozdrav Quote
Orbituated Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 (edited) Komerciala - nije komercijala ...KOGA TO BRIGA.. ako dobro sviraju ako ti se svidja njihov trip na budjavoj audio kaseti ...onda ces plakati od emocija na live nastupu ..gde su kraljevi. (po svemu sudeci) Ima boljih vokala i od Vile-a ali atmos ljudi ...armos mora da je keva. a za atmos nekad vredi i umreti ... chak i na nekoj thrash metal svirci ..atmosfera je uvek presudna.. ne osudjuj him-a ako nemas ni jedan live snimak.. osudjuj ga ako si sve preslushao i rekao da je to shit lichno slushkam him tu i tamo ..imaju mnogo simpatichne i melodichne stvari i tako me zabole Qrac da li je to komerciala ili nije .. i raspravljanje o tome je samo za dobijanje extra glavobolje.. ville valo je pozerchina..ali ima karizme.. poz Edited September 2, 2004 by Orbituated Quote
Guest Akasha Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Na Metal Hammer-ovoj dodeli Valo je postao ovogodisnji Golden God. Al ne lici ninasta, najnovije fotke i snimci su no comment ! Jedino je Mige musaviji i zapusteniji, al on je troo, furao je klosh izgled i pre pa se ne racuna u konkurenciju. Kao mentor zapustenosti? Mogucje, mogucje. Quote
tovar Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 to sto ville izgleda zapustenije, to moze da znaci da ce muzika biti vise troo, a da se klinkice nece lepiti za njega. sto i nije lose... mada, najbolji HIM album je i period kad je ville izgledao najbolje i najmanje propalo. mozda im svima treba pola godine dobrog odmora... propali su... ili je klos fazon flert sa americkom publikom, tj. skaterima. ko ce ga znati... Quote
Shelly Webster Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 to sto ville izgleda zapustenije, to moze da znaci da ce muzika biti vise troo, a da se klinkice nece lepiti za njega. sto i nije lose... mada, najbolji HIM album je i period kad je ville izgledao najbolje i najmanje propalo. mozda im svima treba pola godine dobrog odmora... propali su... ili je klos fazon flert sa americkom publikom, tj. skaterima. ko ce ga znati... OH YEAH!!!!! Potpuno se slazem..... Quote
Guest Akasha Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Pre cje biti da im treba kupanje ... Quote
Magdalene~ Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Mozda Ville necje da bude magnet za klinke, pa namerno upropascjuje svoju bogomdanu harizmaticnu lepotu... Quote
tovar Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 tesko je u to poverovati. pozercina je to. Quote
Shelly Webster Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 (edited) Mozda Ville necje da bude magnet za klinke, pa namerno upropascjuje svoju bogomdanu harizmaticnu lepotu... Edited September 7, 2004 by Shelly Webster Quote
Magdalene~ Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Gas je zakon - debeo i konstantan i cjelav Quote
Guest Akasha Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Sto je izbecena ta slika! mai sto postujes takve slike sad si nas poplasila necemo moci da spavamo...izbeceni covek... Quote
mai Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 stvarno loshe izgleda u poslednje vreme... ne znam do chega je, ali sigurno nije nishta shto ne moze da se popravi gotichari-optimiste sad cu da vam nadjem neku lepu slichicu ............................................................ ........gunsi ...... ..... Quote
mai Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 (edited) ko ce da se odluchi za samo jednu sliku od milion .. a i ne znam u kom vam se izdanju najvishe svidja .. ... moze ovo? lepo sanjajte Edited September 8, 2004 by mai Quote
mai Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 OBE!!! hehe .. anytime @lestate- zovem te chim prodju ispiti .. nije bash uskoro, ali shta da se radi.. everyone- od danas su u prodaji karte za tradicionalni novogodishnji koncert u dobro poznatoj Tavastia-i .. www.tiketti.fi .. pa ko moze .. blago njemu Quote
mai Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 znate ono shto sam prichala za novog izdavacha (sire records)? .. finska ce biti izuzetak - tamo ce izdavati za svoj, heartagram label (lestate, shta cu sad da radim?? ) kazu da je ville tokom leta napisao nekoliko pesama i da ce januara/februara krenuti na posao dosta od mene za danas Quote
Magdalene~ Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Sta mu je sa ocima izgleda naduvano i to prilicno mnogo ? Quote
Guest Akasha Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 mai iz kog je spota ta manja slika? Nesto nam nema bestie... Quote
m. Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 u tinejdzerskom casopisu je bio intervju sa valom i covjek je objasnio svoju mrsavost time da mora biti anoreksicno mrsav, jer tako izgledaju prave rock zvijezde. meni se na to Quote
mai Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 @Magdalene~ - verujem da bi i tebi bile takve ochi da pushish koliko i on @Akash - manja slika nije iz spota.. davno sam to snimila, ali, koliko se secam, to je iz emisije fast forward (tv viva, voditeljka je ona .. kako se beshe zove .. charlotte roche (?) ) @m. - opshtepoznata stvar je da, u najvecem broju sluchajeva, ne treba pridavati znachaj onome shto ville kaze u jednom intervjuu...vishe puta je u toku samog intervjua prichao kako bi bilo dosadno da stalno odgovara isto na ista pitanja koja mu konstantno postavljaju, pa onda izmishlja da bi svima bilo zabavno Quote
m. Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 svejedno,davati takve izjave..uzas.. pa bolje da onda nema komentara,ali da,onda ne bi bilo ni komercijale.. Quote
Nightwing Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Davno ovde nisam postovao... necu ni sad... samo a kazem mai da je lepsa u prirodi nego na fotki.. sva trojca smo se slozili sinoc... bye.... Quote
Telcontar Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Vile stalno lupa gluposti po intervjuima, i netreba mu verovati... Inace jedan od razloga mrsavosti je verovatno i taj sto je kao klinac imao zajebancije sa astmom.... Quote
tovar Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 mai, pa ja cu moci to da nabavim bez problema. imam veze po finskoj. telcontar, dobro si informisan. m. opusti se... Quote
Recommended Posts