mai Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 (edited) odjednom ste svi na "mojoj" temi dobro, niste svi - fale nam gotichni i .. ups.. kako mu beshe nick? gig..? hvala vam svima na komplimentu ... izgleda da cu morati da menjam avatar @lestate - weeeeeeeeeeeee i izvini shto ti se nisam javila danas.. poslednjih meseci stalno zaboravljam telefon @m. - zashto to ne bi jednostavno shvatio kao shalu.. shto i jeste Edited September 10, 2004 by mai Quote
m. Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 jebi ga...puno mi ljudi kaze da mi je sve crno-bijelo,da se ''opustim'' i sl., valjda bi onda i trebala. pa i ja imam neki oblik astme tj. imala sam,pa mi nije bas djelovalo na kilazu Quote
Gothic Angel Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 odjednom ste svi na "mojoj" temi dobro, niste svi - fale nam gotichni i .. ups.. kako mu beshe nick? gig..? hvala vam svima na komplimentu ... izgleda da cu morati da menjam avatar @lestate - weeeeeeeeeeeee i izvini shto ti se nisam javila danas.. poslednjih meseci stalno zaboravljam telefon @m. - zashto to ne bi jednostavno shvatio kao shalu.. shto i jeste Goticni kada cuje HIM hoce sa se samoubije iz potaje. Goticni slusa Gothic Metal, ali ono Tristania type P.S. nema menjanja avatara Quote
Guest Akasha Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 (edited) P.S. nema menjanja avatara ? Edited September 13, 2004 by Akasha Quote
Guest Akasha Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Nervirju me na live nastupima pokusaji Valoa da krivi usta kao Billy Idol,samo na pogresnu stranu; bacajuci publiku u trans (citaj : vristecju masu klinki koje drma pubertet,koje su u prvim redovima do bine u DBB (Dometu Bacanja Brushaltera)). Tja. Sad ni to ne mora da radi, moze Bam Magera i to umesto njega kad se vecj ne odvajaju... Quote
Chlan 787 Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 hej, lestat, cula sam za zur (bila sam sprecena da dodjem)... jeste li pustali finsku skolu gothic metala? Quote
Talichni Tom Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 (edited) E jeste ji culi za novost, tanjug javlja: HiM JE TESKO SRANJE Edited September 13, 2004 by Talichni Tom Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Stop the smor, you can't stop the smor... E, bejaše ovog vikenda na Vivi+ onaj njihov cert iz... 2000-te??? Ne znam koji je moj ovim Nemcima, HIM im dolaze triput mesečno, a oni puštaju isti koncert već duuuugo... Quote
tovar Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 hej, lestat, cula sam za zur (bila sam sprecena da dodjem)... jeste li pustali finsku skolu gothic metala? ma jok, slusali smo doomcinu, goth rock i lake of tears, a na kraju smo pustili the agents. @bestia taj su valjda snimili pa ga vrte prekomerno... mogli bi neki noviji ili neku egzotiku iz 98/9 Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 ili neku egzotiku iz 98/9 Ne verujem, ionako im je sve sam fenseraj u publici, gledanost bi bitno pala kad bi pustili gotiku-egzotiku... Mislim, debele fancy švabice se poubijaše od bacanja za Gone with the sin Quote
Gothic Angel Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 P.S. nema menjanja avatara ? Quote
tovar Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Ne verujem, ionako im je sve sam fenseraj u publici, gledanost bi bitno pala kad bi pustili gotiku-egzotiku... Mislim, debele fancy švabice se poubijaše od bacanja za Gone with the sin ma sadasnji HIM fanovi su mahom njesra. nesto malo od nas iz stare garde i to je to sto valja. zasto su kvantitet i kvalitet u obrnutoj srazmeri apsolutno uvek? Quote
Guest Akasha Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 (edited) Ode i to...nizvodno Edited September 14, 2004 by Akasha Quote
mai Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 P.S. nema menjanja avatara ? šta te zbunjuje? admin kaže da nema menjanja avatara .. i..... toliko ma ko šiša (druge) fanove! (ili što kaže moja drugarica "who does their hair?" ) uostalom, lestate - zar ne bismo prvi nas dvoje vrištali iz DBB-a? btw, ne znam da li ste čuli - ville je (pod pseudonimom lux airam) uradio prateće vokale za novi album the skepper's -a (kojima je producent hiili) .. moze da se skine jedna njihova hmm .. kako da je opišem? .. energična pesmica "let's die together sheena" poz Quote
solicitor Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Valov problem je njegov imidz a ne muzika. Debilske klinkice se vise loze na njegov pederski izgled nego na muziku. Osim 3 albuma svi ostali albumi su mu jako dobri, a scenski nastupi, bacanje bruseva, trpanje u bulju, anoreksicnost, tetovaza na ruci i slicne gluposti me uopste ne zanimaju. I ovde se vecina ljudi hvata za njegov izgled i za neke stvari koje nemaju veze s muzikom. Ako neko i kaze da je HIM sranje, to je zato sto vise voli da mu podriguju Cannibal Corpsi ili da Shagrath pljuje sok od visnje, misleci da je to nesto jako opako, dok je HiM dobar samo za devojcice .. OK, budite muskarcine i slusajte Cannibale ... sta da kazem, stvar ukusa ... Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Ja slušam Gone with the sin 24/7 , čisto da se zna. A što se tiče kvantiteta i kvaliteta, reči su suvišne. Ja sve objašnjavam činjenicom da je broj pametnih u odnosu na prosečne i glupe dramatično mali. Ala lupam. Quote
Orbituated Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Ja slušam Gone with the sin 24/7 , čisto da se zna. A što se tiče kvantiteta i kvaliteta, reči su suvišne. Ja sve objašnjavam činjenicom da je broj pametnih u odnosu na prosečne i glupe dramatično mali. Ala lupam. Najbolja pesma EVER 24/7 ta pesma pored svih ostalih ima da ostane kao ....vrh vrh ..aaa join me in death im je keva.. ali gone with the sin je neprevazidjena Quote
Chlan 787 Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 ma, zajeb'te te komercijale! real emotion je Our Diabolikal Rapture (i/ili For You)... Quote
tovar Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 mai, been there, done that... posle 10 piva i 5 artana svako bi na taj nacin prozivao svog omiljenog rock star-a. na sta lici taj back side projekat? uostalom ville je zasluzan za 69 eyes koji vise nisu smesna kopija motorheada. soli, slazemo se, ali cisto da se zna raniji imidz mu je bio mnogo bolji i iskreniji. bio sam i na borgirima i na kanibalima, borgiri su do jaja, a poziraju kao HIM i 69 eyes zajedno, a od kanibala sam izdrzao prvih 5 minuta iliti prve 3 pesme. i jako mi je zao sto nisam video HIM na ovoj turneji. angel of desire, our diabolical rapture mi je stvarno malo suvise "rapture"-ovska pesmica. dok je for you atmo emo u punoj snazi. mada glasam za prastaru join me, dark secret love i oceans of wine. a od novotarija je sweet pandemonium nenadjebiv. Quote
Grobodan Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Ne dirajte mi Kanibale Nego,sto se tice teme...ja volim HIM (i nije me stramota ).Imam sva 4 albuma,doduse sam jedan sam kupio,a ostala 3 dobio,ali to nije ni vazno...Nije da se razbijam od slusanja,ali s vremena na vreme,kad me uhvati neki romantican trip,pustim stvari Sweet Pandemonium,Sweet 666,Razorblade kiss,Salt in our wounds... A sto rece Soli za muskarcine...kad pustim HIM,devojka mi redovno kaze:"kako mozes da slusas tog geja!" i slicno.I sad,ko je u nasoj vezi muskarcina? A ja slusam i Black,Death,Grind...Jebesh ga,ja volim sve vrste metala.Razlicito raspolozenje - razlicita mjuza. Quote
solicitor Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 (edited) Kad pustim HIM devojka mi kaze Soli, JOIN ME IN BED ... Grave !!! Slusas HIM ... uvek mi se cinilo da si gay al nisam mogo da verujem xexexexex, inace, skinut ti je onaj Spawn Of Possession Bice podrigivanja kolko volis Edited September 14, 2004 by solicitor Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Kad pustim HIM devojka mi kaze Soli, JOIN ME IN BED Tipovi, gledajte i učite Quote
Jackie Brown Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Nego,sto se tice teme...ja volim HIM (i nije me stramota ).Imam sva 4 albuma,doduse sam jedan sam kupio,a ostala 3 dobio,ali to nije ni vazno...Nije da se razbijam od slusanja,ali s vremena na vreme,kad me uhvati neki romantican trip,pustim stvari Sweet Pandemonium,Sweet 666,Razorblade kiss,Salt in our wounds... Da,to su zaista neke kultne pesme kada je HIM u pitanju....Ja volim da slusam sve navedene pesmice,ali imam samo dva albuma....drugi i treci..... Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 neiiiiiiighbouuuuuuuuurs.... E da li je HIM=Infernal Majesty, pošto sam i na to nailazila... staro ime? Iz zlatnih dana... Quote
Recommended Posts