Мајор Гашпар Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Joj, sad ću još više da drkam na njega. Meni nikad nece biti jasno u cemu je fora..zasto spamujes?ako ne volis bend, ne tyreba da lupas gluposti..na primer, ja ne volim Him,ali ne spamujem..a i ne drkam ga Quote
angela287 Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 (edited) za ovo lesi cu ti drobiti kicmu. zanimljivo nema sta. Edited September 18, 2004 by angela287 Quote
Baal Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Meni nikad nece biti jasno u cemu je fora..zasto spamujes?ako ne volis bend, ne tyreba da lupas gluposti..na primer, ja ne volim Him,ali ne spamujem..a i ne drkam ga I to reče čovek kome je 55% postova u Đubrištu. Quote
Baal Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Baal je prica za sebe... Naravno Quote
KRANG Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 baal je dobio ban? šteta za njega.. bog da mu dušu prosti.. him.. čekaj, to je onaj gej bend? ili sam to pomešao sa bekstrit bojsima? Quote
Guest Deadly Nightshade Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 baal je dobio ban? šteta za njega.. bog da mu dušu prosti.. Baal is still here Quote
tovar Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 soli, to je toliki underground da ni izgled njegovog paklenog velicanstva ne moze da proda. to je za troo fanove. a ako trazite podrigivanje, to je iz infernal majesty perioda, zove se none shall defy i mige peva growl vokale. ja to nazalost nemam. mai, ako nemas humpa cover, snimicu ti, a gregoriane moram da zajurim od trve gotha u ekipi, arsena i leona. grave, takodje voli i dimmu borgir i iron maiden i slayer i mortiisa i children of bodom. ali ne voli nightwish. bas je trve. Quote
Grobodan Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ma,ajde to ali Kingonju,najjacu facu na svetu...Svaka cast Ja sam cuo tu humpa stvar kod Solija,pish je zivi.A ni gregorian nije losh. Quote
tovar Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 samo reci da si cuo i the agents. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Valov problem je njegov imidz a ne muzika. Debilske klinkice se vise loze na njegov pederski izgled nego na muziku. Osim 3 albuma svi ostali albumi su mu jako dobri, a scenski nastupi, bacanje bruseva, trpanje u bulju, anoreksicnost, tetovaza na ruci i slicne gluposti me uopste ne zanimaju. I ovde se vecina ljudi hvata za njegov izgled i za neke stvari koje nemaju veze s muzikom. Ako neko i kaze da je HIM sranje, to je zato sto vise voli da mu podriguju Cannibal Corpsi ili da Shagrath pljuje sok od visnje, misleci da je to nesto jako opako, dok je HiM dobar samo za devojcice .. OK, budite muskarcine i slusajte Cannibale ... sta da kazem, stvar ukusa ... u suštini se slažeM, al' kakve veze ima anoreksičnost, jel' ti frka shto si debeo.... P Quote
Herr_Wolf Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Pa ne mogu svi da lice na Chipija... Quote
KRANG Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Baal is still here čoveče, ti si neuništiv.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Pa ne mogu svi da lice na Chipija... ok - ne valja anoreksičnost, to je boles'.... nego, zašto bash na chipija, 'de si njega iskopao, jebo te.... Quote
Grobodan Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 samo reci da si cuo i the agents. Nope.Nisam bash toliki fan. Quote
tovar Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 agentsi su cool. bas onako opustena counry blues varijanta na finskom. Quote
Agarth Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 ... to je iz infernal majesty perioda, zove se none shall defy i mige peva growl vokale. ja to nazalost nemam. Ja bih to uskoro trebao da imam, slučajem čudnih okolnosti. Quote
Herr_Wolf Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 ok - ne valja anoreksičnost, to je boles'.... nego, zašto bash na chipija, 'de si njega iskopao, jebo te.... Najretardiraniji lik koji mi je pao na pamet u tom trenutku Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 po čemu je bolji ovaj iz hima Quote
Magdalene~ Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Valo nije retard. Samo se pravi Quote
Chlan 787 Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 mislim, citava ta filozofija:"ja tebe volim, a ti mene - C..." grozno... Quote
tovar Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 agarthe, brate, prosledjuj cim prije. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 mislim, citava ta filozofija:"ja tebe volim, a ti mene - C..." grozno... ....i onda aj' da se zveknemo istovremeno - u Ime Ljubavi P Quote
PanzerGoth Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 agarthe, brate, prosledjuj cim prije. les(i)tate ti to prosleduj kad budes mogao. i jos jednom, thx veri mac za one mp3 CDove!!! Wau! ne skidam se sa Charon-a vec danima... Quote
tovar Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 jesam li vec rekao da cu za lesi nekom da jebem mater?!?! argh! drago mi je da ti se diskovi svidjaju. trudio sam se, jbg. i prosledjujem sta god da dobijem. Quote
Recommended Posts