.alex. Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 him.. čekaj, to je onaj gej bend? ili sam to pomešao sa bekstrit bojsima? mrzim him...mrzim i onog aya shto peva.. uh...jezim se..znam da ovde ima [podosta] fanava ali jbg,ovo je moje misljenje.. znam moje drugarice shto slusaju pop se loze na him... zato sto im je valo "sladak" jos jednom sorry Quote
tovar Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 i dalje tvrdim da publika ne bi trebalo da oslikava band tolikih razmera. Quote
Orbituated Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 (edited) ~,22. 9. 2004, 14:08] mrzim him...mrzim i onog aya shto peva.. uh...jezim se..znam da ovde ima [podosta] fanava ali jbg,ovo je moje misljenje.. znam moje drugarice shto slusaju pop se loze na him... zato sto im je valo "sladak" jos jednom sorry Ma to su uglavnom glupachice ..mamine i tatine devojchice koje su utripovale da su goticharke onog momenta kada su videle vallo-a.. to nema veze sa him-om.. muzika im je zakon .. imaju duh..malo morbidan ..melanholichan..nekad chak i hladan ..ali tu je sto ne mogu reci za pola drugih ghotic - dark sastava.. e i da ..vallo je ali him je poz Edited September 22, 2004 by Orbituated Quote
Guest Akasha Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 e i da ..vallo je ali him je poz Apsolutno Quote
Nightwing Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 U petak posle 12h na metal playlisti na TV Metropolisu bice spot And Love Sad No... koga interesuje neka pogleda...mada smo svi tada u KSTu... Quote
Orbituated Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 U petak posle 12h na metal playlisti na TV Metropolisu bice spot And Love Sad No... koga interesuje neka pogleda...mada smo svi tada u KSTu... Sta cu u kstu u 12 ujutru....da pijem jutarnju kavu Ako neko ima onaj funeral of hearts spot.. neka podjeli sa MNOME link ... [poz Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 U petak posle 12h na metal playlisti na TV Metropolisu bice spot And Love Sad No... koga interesuje neka pogleda...mada smo svi tada u KSTu... A ako nemamo Metropolis?? Quote
Nightwing Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 no se,no se... snadji te se...da ce spot biti nije skroz sigurno... sve zavisi od Nwoggy-jevog raspolozenja... mada je rekao da ce ga pustiti... Quote
tovar Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 da... moracu da mu banem na gajbu i opustosim comp. planiram to vec mesecima. Quote
angela287 Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 (edited) jesam li vec rekao da cu za lesi nekom da jebem mater?!?! argh! drago mi je da ti se diskovi svidjaju. trudio sam se, jbg. i prosledjujem sta god da dobijem. sta ti fali.lesi zvuci bas slatko i umiljato Edited September 23, 2004 by angela287 Quote
tovar Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 ti bas hoces da me iznerviras? veruj mi ne delujem ni slatko ni umiljato. Quote
Orbituated Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 sta ti fali.lesi zvuci bas slatko i umiljato hahahahhahahahahha.. Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 ti bas hoces da me iznerviras? veruj mi ne delujem ni slatko ni umiljato. Quote
Chlan 787 Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 kakvi su to moderatori koji dozvoljavaju postojanje postova kao recimo 3 iznad ovog? spam? ne? ma, him konza! Quote
Guest Akasha Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Vidi vidi bestia.Pa gde si ti,nije te bilo Quote
Мајор Гашпар Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Ovaj shaban, ciganin, narkoman iz banje mi nije odgovorio koliko dugo slusa HIM? Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Vidi vidi bestia.Pa gde si ti,nije te bilo Pa evo me, sedim kod kuće i uživam. E, a napolju je carski, diiiiiivno... A HIM sam malo zabatalila ovijeh dana u korist Type 0 Negative... Quote
mai Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 U petak posle 12h na metal playlisti na TV Metropolisu bice spot And Love Sad No... koga interesuje neka pogleda...mada smo svi tada u KSTu... kiitos .. ili možda bolje - gracias, pošto vidim da hablaš español @lestate - ne znam, snimi.. znaš i sam da nemam pojma šta sve imam od him-a mada mislim da gregorian nemam dodali su još svirki po u.s.a. .. izgleda da im tamo dobro ide .. a po onome što sam videla u intervjuima, američki fanovi su fanatičniji od ruskih i nemačkih zajedno.. kad će više da se vrate staroj dobroj evropi? @Angel of desire - moderatori ovde svraćaju uglavnom na moj poziv ..pozdravi Northwind-a Quote
tovar Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 @ mai kazem ti, gregorian moram da uzmem od brata naciste, tj. arsena, a on je ozenjen i ne bas dostupan ovih dana. @ bestia sta se ti mala smejes? @ simargal ovde nema sabana i cigana. Quote
Ginger Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 go to www.hypersphere.it section FOTO/LIVE and FESTE & FRIENDS to see pix from FLIPPAIT FESTIVAL 2004 (HIM,Il nino, Korn, backstage...) Quote
Chlan 787 Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 @Angel of desire - moderatori ovde svraćaju uglavnom na moj poziv ..pozdravi Northwind-a ko je northwind? Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 @ bestia sta se ti mala smejes? Videćeš ti bre ko je mala! Quote
mai Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 najavljeno-ispunjeno upravo sam konačno videla spot za "and love said no" (iako sam ga skinula daaavno vec) .. nije odvratan kao što sam mislila da će biti .. mada se primećuju bam-ovi "zaštitni znakovi".. naravno ritam/melodija pesme nisu ispraćeni, ali to smo svi očekivali.. sve u svemu, nije loše Quote
tovar Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 mai, jbg. nisam ostao kuci da gledam, izasao sam na ponocno pivo i to se oteglo... pa dobro, vise slece sledeci put, a pustice ga sigurno u nedelju na vivi. bestia, kill me... Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 najavljeno-ispunjeno upravo sam konačno videla spot za "and love said no" (iako sam ga skinula daaavno vec) .. nije odvratan kao što sam mislila da će biti .. mada se primećuju bam-ovi "zaštitni znakovi".. naravno ritam/melodija pesme nisu ispraćeni, ali to smo svi očekivali.. sve u svemu, nije loše AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Hoću jaaaaaa da vidim!!! A Bam se opet meša? Smor skejterski, neka im se skine više s vrata!!! Sinoć sam gledala Viva la Bam , čoveče, oko 10 Razorblade Romance postera u njegovoj sobi. Aman! A je l' gledao neko MTV Masters - HIM, kad su se Ville i Bam zapili, pa legli zajedno u krevetić (join me in bed) i lupali gluposti onako pijani??? To je bilo jako. Lestate, na tvoju sreću, love said - NO Quote
Recommended Posts