Jump to content

Recommended Posts

Posted

a što se tiče obrazloženja da neće NOVI spot da pušta dva puta za redom .... čitaj-->> NOVI << ..+ već ga je pustio dva puta iste večeri .. tako da... rolleyes.gificon_razz.gif

on radi listu samo za petak vece a ko pusta za ostale dane ne znam,samo stave u masinu i odu kuci a ovi se gube i traze reziji da pustaju spotove a tamo nema nikog icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

imam spot ako ti treba da ti se sreze icon_biggrin.gif

Posted

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif treba, treba, hvaaaalaaaa biggrin.gif (nije hitno, dogovorićemo se kasnije orangelistening.gif )

@bestia - svaka ti čast! .. kako si samo pogodila ono citiranje pesme.. icon_smile.gif

znači, spot se daje redovno .. mogla bih da uključim tv.. ph34r.gif ......mada ovih dana slušam samo the 69 eyes biggrin.gifmusik20.gif ..

@lestate - je l' ville peva i na novom albumu prateće vokale?

Posted

Well, nije to do mene, čovek jednostavno tako izgleda... i baš je divan Idi lepo na google i traži slike Ville Valo (pevač) ili, jednostavno, HIM, naći ćeš dosta slika, da ne gušim tenu slikama bezveze.

Gledah one slike, najsladji je na spotu "Wicket game" , na ostalim slikama je kao "pederko" icon_biggrin.gif mislim kao zenski petko, ic mi se ne svidja. icon_smile.gif

bestia - svaka ti čast! .. kako si samo pogodila ono citiranje pesme..

mai sta je tu smesno, mislim na citiranju pesme?

Posted

Ville Valo at cinema:

Ville Valo has created a sundtrack for a new move called "honey baby" that will be out on 28 ganuary in Finland. For further informaiton visit the home page on www.heartaclub.com

user posted image

Posted (edited)

@Ginger - 2 years ago there was a talk about "honey baby" but ville said he knew nothing of it .. so, it might be old gossip "revived" icon_wink.gif .. we'll see..

@fantasmic - jesi ljubomoran? icon_razz.gificon_wink.gificon_smile.gif

Edited by mai
Posted

mai, ne, nema ga na novom albumu. nema ga ni na paris kills, odradio je back samo za wasting i blessed be.

ko god da nudi spot, i ja sam za.

Posted

okay, onda cu pokusati na nasem, sorry... icon_wink.gif

Ja isto imam spot od "wasting the dawn" dali su ga na Onyx-tv, Ville je na pocetak u autu sa ocalima za sunce i na kraju drzi bocu piva ili nesto drugo.. da mi nisu rekli nebi ga prepoznala... icon_uhoh.gif

Posted

ma imam ja wasting spot, tu ville pozira kao jim morison, nego trazim dva poslednja spota HIM-a (solitary man i and love said no), posto mi je konekcija prespora iako je ISDN... jbg, navikao na cable...

Posted

Spot od Solitary Man nije nista posebno, Ville uvijek isti (malo ostarijo) i uvijekl neka manekenka...

Probaj na www.himonline.tv to je uk web-site, inace znaju imati puno stvari, mozda i trailer od neki spota... icon_razz.gif