Vitamin K Experience Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Upravo skidam Wolverine - Still Kažu da je album fantastičan. http://rapidshare.de/files/23756729/Wolverine_-_2006_-_Still__-_HardBlog_By_Bones.rar.html Quote
Apeiron Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Odlicna je to vest. Bude li kao jak kao prethodni, bice veselja. Quote
ErliK Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 ja sam nabavio ovaj album pre par nedelja ali se nisam raspitivao pa i nisam znao da je toliko frishak - jer inace u poslednje vreme dosta kasnim za trendovima. Nisam ga josh preslushao ljudski... Quote
Acid Rain Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Meni se album jako svidja, slusam ga vec par dana! Na slicnu je foru kao "Cold light" samo mi je na neki nacin melodicniji. Najjace pesme su mi "A house of plague", "Sleepy town", "This cold heart of mine" i "And she slowly dies". Pretpostavljam da bi album bio efektniji da su ga izdali u jesen ili zimu, posto atmosfera koju nosi nikako nije za letnji period! Sve u svemu, extra album! Quote
Vitamin K Experience Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ma ako si baš moody person onda nije za leto. Album ima prelepih momenata i uvek ću ga rado ubaciti u playlistu. Sleepy Town mi je došla kao pozitivan šok kada sam prvi put preslušavao album. Imaju oni još stvari da kažu posle CLoM. Quote
Apeiron Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ima li growl vokala? Pominjali su mi u intervjuu da je moguce da se opet pojave, zavisno od raspolozenja... Cold Light je realno nedostizan, ali uvek im treba dati priliku, razvili su se u fantastican bend. Quote
Acid Rain Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Niti su ovom albumu potrebni! Skoro savrsen album! Quote
RNA Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Cold Light je realno nedostizan, ali uvek im treba dati priliku, razvili su se u fantastican bend. Чу', развили се. Од првог албума су били фантастичан бенд! Quote
Apeiron Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Pa... jeste Samo sam hteo izraziti odusevljenje razvojem benda, do treceg albuma, plus promena zvuka, a rezultat vrh. Quote
Apeiron Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Ispravka, do CETVRTOG albuma, jer je i ovaj novi odlican U pakao sa growlom, ne treba im vise nikad, atmosfera je extra, iako su sad znatno blizi Opeth, Anathema, Katatonia publici, nego Dream Theater, Fates Warning i sl. na pocetku karijere. Poz Quote
ErliK Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Definitivno odlican album ali trenutno mi ne odgovara njegova atmosfera u potpunosti. Najbolja pesma za sad mi je This Cold Heart Of Mine. Quote
Apeiron Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 A House of Plague, This Cold Heart oh Mine, Slewepy Town, And She Slowly Dies... Quote
DragonHeart Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Da vratimo ovu temu u zivot... Novi album je sjajan i spada u red najboljih izdanja za ovu godinu! Quote
Apeiron Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Preciznije, na drugo mesto za ovu godinu (licni top 10) Quote
DragonHeart Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Mercenary je za mene na prvom mjestu, a za ostali poredak bih dobro trebao promisliti. Quote
Apeiron Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Mercenary je za mene na prvom mjestu, a za ostali poredak bih dobro trebao promisliti. Mercenary na prvom mestu??? Uh... Ja taj album nisam stavio nigde na top 10. Losiji mi je dosta od 11 Dreams, prakticno nista novo ne moze da se cuje na njemu. Za razliku od recimo napretka koji su Scar Symmetry uradili od proslog do ovog poslednjeg. Quote
DragonHeart Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Goreg omota odavno nisam vidio od "Still"-a. Quote
*Nienna* Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 "Still" je odlican album,mada ni ostali ne zaostaju puno. Omiljena njihova stvar " Whispers On the Wind" Quote
Apeiron Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 "Still" je odlican album,mada ni ostali ne zaostaju puno. Omiljena njihova stvar " Whispers On the Wind" Super je pesma, mada sto se omiljenih tice, ipak se zadrzavam na Cold Light of Monday i pojedinim pesmama odatle... growl je ipak bio suvisan, tu se videlo. Quote
*Nienna* Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Pa ja sam inace prilicno alergicna na growl,ali mi je ta pjesma previse savrsena da bih obracala paznju na to A sto se tice Cold Light of Monday,znam da je prva koja me je navukla na album bila New Best Friends,jer mi je album bio prilicno tezak za slusanje,ali kad sam cula tu pjesmu sve je krenulo savrseno Quote
Apeiron Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) A sto se tice Cold Light of Monday,znam da je prva koja me je navukla na album bila New Best Friends I mene, otprilike Iako nisam imao problema ni sa ostatkom materijala. Atmosfera tog albuma je neverovatna. EDIT: E da, ako nisi imala priliku, nabavi obavezno Sieges Even - The Art of Navigating by the Stars. Da ne trazim sad tu temu, gde god da je Edited April 3, 2007 by Apeiron Quote
*Nienna* Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) I mene, otprilike Iako nisam imao problema ni sa ostatkom materijala. Atmosfera tog albuma je neverovatna. EDIT: E da, ako nisi imala priliku, nabavi obavezno Sieges Even - The Art of Navigating by the Stars. Da ne trazim sad tu temu, gde god da je Mnogo jeziv album,znam da su me textovi odusevili,pored muzike naravno... Da,slusala sam taj album,ali ne mogu reci da mi je bas najbolje "legao" sem "Weight" koja je fantasticna.Vidim da cu morati opet da preslusavam Edited April 3, 2007 by NiennRina Quote
Recommended Posts