skorpija Posted July 22, 2001 Report Posted July 22, 2001 Sta mislite o bendu po imenu Queen? (koji je uz dodatne izmene mogao da bude zesca HM grupa) Quote
SAROTH Posted July 23, 2001 Report Posted July 23, 2001 Sigurno su obelezili svoj period u muzici kod mene su uvek rado slusani Quote
Prowler Posted July 30, 2001 Report Posted July 30, 2001 Mercury je jedan od najvecih vokala..definitivno, uzitak je slusati njegov glas Quote
Hail Metal Posted August 19, 2001 Report Posted August 19, 2001 Imaju nekoliko zaista dobrih pesama. Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2002 Report Posted March 13, 2002 Nikada ih nisam slusao ali ih zaista cenim i postujem. Quote
scissors Posted March 14, 2002 Report Posted March 14, 2002 odlicna grupa, nisam slusao kompletne albume, imam tri kompilacije njihove (greatest hits) i zaista imaju odlicnih stvari Quote
Demonic_Alliance Posted March 15, 2002 Report Posted March 15, 2002 Dobar deo power i prog. metal scene je inspirisan upravo njima... Jel postoji neki metal-tribute to Queen? Chuo sam par obrada (BG i Helloween) ali ne znam da li postoji tribute... Ako postoji, stvarno bih voleo da ga cujem, a ako ne, vreme je da se napravi! Quote
Dasdariel Posted March 15, 2002 Report Posted March 15, 2002 pa npr. prvi symphony x je dosta skinuo queen u nekim pesmama Quote
wlado Burton RIP Posted March 20, 2002 Report Posted March 20, 2002 queen volim slusati fredy je zaista legenda....steta za njega Quote
Black Knight Posted March 21, 2002 Report Posted March 21, 2002 Jedan od najboljih bendova,a Fredy je bio jedan od najnajnajboljih glasova. Quote
rhapsody Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Raduje me sto je neko spomenuo ovu grupu. O njima (a posebno o najnajnajnajnajboljem Mercury-ju) sve najnajnajnajbolje mogu reci i da kazem da jos uvek zalim sto vise ne postoje i sto nikad necu moci da odem na njihov koncert Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Oni su OK grupa, ali me samo zanima od kada su oni metal grupa??? :? 8O Quote
wlado Burton RIP Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 kako ja vidim niko ovde nije ni pomenuo da su metal bend queen-u je upravo ovde mesto systeo of a down je metal??? cream je metal???? za ovakve bendove su ostali pravci obozavam QUEEN!!! frrredy je bio bog vokal...... Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 kako ja vidim niko ovde nije ni pomenuo da su metal bend queen-u je upravo ovde mesto systeo of a down je metal??? cream je metal???? za ovakve bendove su ostali pravci obozavam QUEEN!!! frrredy je bio bog vokal...... Ali bi trebao da znas da se ovaj forum zove "Ostali pravci" i to se odnosi na metal! Queen bi trebao da bude na "Ne-metal" forumu! Queen je progressive rock i nemaju dodirnih tacaka sa metalom! A te izlive ljubavi smo mogli da propustimo! Quote
Black Knight Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Slazem se sa Willyem da bi grupa Queen trebala da bude na Ne-metal muzici jer definitivno nisu metal, ali u izlivima ljubavi se moram pridruziti Wladi. Fredy je bio zakon.I stvarno najachi vokal je imao Fredy. Quote
kojan Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Queen jedna od najboljih grupa svih vremena!!!Fredy-jev glas,Brian May i njegovo sviranje gitare sa novcicem.Pesme su im genijalne meni licno je najbolja I Want to Break Free.A vama? Quote
Black Knight Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Meni su omiljene Who Wants To Live Forever ,Show Must Go On i Another One Bust The Dust. Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 "Who Wants To Live Forever" bijase iz "Highlander"-a??? Mnogo mocna pjesma!!! Hail Queen! A sto se tice Freddy-ja - jedna od najvecih legendi rock muzike!!! Quote
kojan Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Svidjaju mi se i njihovi spotovi.Najbolja fora je brkata sobarica u I Want to Break Free Quote
rhapsody Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Kod njih ne postoji najbolja pesma......sve su dobre....... Quote
Guest 7thSONofA7thSON Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 eeeeee freddy koji mu je to k. trebalo uz onakav vokal:(((((( ma kakvi stones kakvi beatles queen best rock group ever!!! najbolja pjesma hmmmmmmm ............... tesko je reci ali neka bude innuendo Quote
Recommended Posts