dark earendil Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Ma,dajte ljudi, R. uopšte nije loš. Neću reći ni da je dobar ali može da prođe. Ima par pesama koje mi se sviđaju. Nije fer odmah ga porediti sa Freddie-jem (alo bre! ) i očekivati da bude negde blizu njega. Da je prepotentan,jeste. Ali nije u manjini što se toga tiče. Kao što rekoh...kakvih sve ima....on i nije loš. pa nisam ga ja poredio,on je sam sebe poredio!!! Quote
Vincent Hess Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Robi mi je bio najsmesniji kad se tripovao da je Frenk Sinatra pa je imao onaj koncert u Rojal Albert Holu !!! Covek treba da se odluci koji ce fazon da fura a ne da se menja svakih 2-3 meseca. Prvo je bio u gay bendu, pa je bio u 007 fazonu, pa je opaki roker, pa Sinatra i ko zna sta jos... Cuo sam da ce novi album da bude neki rege !!! Svasta Quote
Millosh_024 Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Očekujemo Robbie-jevu u tr00-neKro-grim-satanic-inverted-evil fazu. Quote
TheLordXXX Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Kakav bre Robbie... Nije uopste vredan pomena Quote
Millosh_024 Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Dea voli Queen samo zbog Robbie-ja Quote
:Dea Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Dea voli Queen samo zbog Robbie-ja Taj rad! Quote
:Dea Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Neko moze da voli i Fredija i Robija! Smorila sam se, ajde da pricamo o queenu. Quote
Millosh_024 Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 (edited) Moja subjektivna rang lista koji album koliko volim: 1. Innuendo 2. A Night at the opera 3. A kind of magic 4. Made in heaven 5. Queen II 6. The Game 7. Queen 8. The Works 9. News of the world 10. The Miracle 11. A Day at the races 12. Hot Space 13. Sheer Heart Attack 14. Jazz Ne shvatiti da mi se ceo Innuendo sviđa (Delilah i All god's people uglavnom preskačem) a Jazz ima odlične pesme same po sebi ali u poređenju sa ostalima ipak... ANATO smatram za najbolji album a AKOM da ima najbolje pesme. Innuendo je zlatna sredina. Edited August 21, 2005 by Millosh_024 Quote
dark earendil Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Ja nemam omiljeni album. takodje,ali imam omiljenu pesmu a to je keep your self alive Quote
Millosh_024 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Gde baš prva pa najomiljenija?! Inače, nisam mislio na baš omiljeni album ali bez obzira MORA da postoji album koji vam je najdraži,za koji ste najviše vezani....koji se izdvaja iznad ostalih na bilo koji način. Quote
:Dea Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Ne mogu da izdvojim ni jedan album. Omiljena pesma mi je the show must go on. I od queena i omiljena pesma uopste! Moram da gledam neku predstavu, cini mi se da mi je ortak rekao da se zove "Tregedija jedne mladosti" kaze da ima neke veze sa the show must go on. Ne znam kakve, ali icicu da gledam! Inace sad sam se setila predstave "Velika bela zavera" kao sam poludela, jer u jednom delu prozivaju Freddija, doslo mi je da ih sve poubijam! Quote
Millosh_024 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 U Moulin Rouge-u je dosta dobra verzija The Show must go on. Ja sam se naježio. Quote
Vincent Hess Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 U Moulin Rouge-u je dosta dobra verzija The Show must go on. Quote
profa Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 U Moulin Rouge-u je dosta dobra verzija The Show must go on. Ja sam se naježio. The show must go on Outside the dawn is breaking On the stage that holds Our final destiny The show must go on... I onda onaj trenutak kada prestaje muzika, a Satine kaže: Inside my heart is breaking, my makeup may be flaking but my smile still stays on. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Quote
Millosh_024 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Malo izmenjeno ali dobro....može se. Quote
dark earendil Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 hm dobro,don't like it pa nemam bas omiljeni alnum ali imam najmanje omiljeni: Hot Space,s ti sto mise najvise svidja prvih pet albuma,zakljucno sa jazz... Quote
Millosh_024 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Hot space mi se sviđa zbog Back Chat. Ne znam da li se Under Pressure računa. Quote
Vincent Hess Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Ja da biram omiljeni album izabrao bi Innuendo. Oprostajan, tuzan ali fenomenalan album. Quote
Millosh_024 Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Definitivno. Iako A kind of magic ima više (najviše?) hitova. Quote
profa Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Možda A Night At The Opera, pošto je prvi original Queen-a koji sam kupio (i to neko sjajno japansko izdanje - CD je upakovan u omot nalik na omot za ploče, samo srazmerno manji). Quote
profa Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Malo izmenjeno ali dobro....može se. Da, izmenili su 'but inside in the dark I'm aching to be free', deo na koji se uvek smrznem... ali dobro, morali su nekako da se vežu za pozorište. Quote
Recommended Posts