LazaGNR Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Mozda mu se (DragonHeart-u) svidjaju neki drugi pevaci/misli da su bolji od Freddie-a Quote
crusader84 Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Od danas je i Queen u konkurenciji: http://www.kontra.org.yu/m-cms/index.php?o...iew&id=3620 Quote
Layla Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Данас је 16. годишњица Фредију Један једини, највећи.... Quote
crusader84 Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 (edited) E pa nadam se da su vatreni fanovi sinoć bili u Festu, onaj tribute je čak i na Beer festu jebo mame, a ortakinja koja ih je slušala više puta kaže da su tad još bili najslabiji, + je sinoć bilo posebno veče zbog godišnjice... EDIT: Eh slučajnosti, Queen je aktuelni Hit nedelje 202-jke. Edited November 24, 2007 by crusader84 Quote
shock! Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 naravno da smo bili i bilo je vise nego dobro.....ne pamtim kad mi je bilo bolje na nekoj svirci Quote
medjutim Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Izasla nova pesma Queen + Paul Rodgers! I moze da se skine za dz na zvanicnom sajtu! Kazu na netu da je vec svirana na nekim koncertima, i da je i objavljena na zivom snimku iz 2005, ali je nisam dosad cuo.. Ok je pesma, meni lici na only the good die young, ali se nadam da nece ceo sledeci album da bude posvecen samo secanju na Fredija.. Queen + Paul Rodgers - Say it's not true The harder we play The faster we fall When we think that we know it all We know nothing at all The letter arrives Like a bolt from the blue So what's left of your lives All your dreams lost to you Say it`s not true Say it today When I open my eyes Will it all go away Say it's not true Say it for real Can't be happened to you Can't be happened to me It's hard not to cry It's hard to believe So much heartache and pain So much reason to grieve With the wonders of science All the knowledge we've stored Magic cocktails for lives People just can't afford Say it's not true You can say it's not right It's hard to believe The size of the crime Say it's not true You can say it's not real Could be happened to you Could be happened to me Quote
Hudini Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Sad sam je skinuo. Ne dopada mi se uopšte, i to ne samo zbog vokala. Moglo je to mnogo, mnogo, mnogo bolje... Quote
Hobo Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Cela ta kombinacija Queen & Paul Rodgers je nepotrebna. Quote
MALICE Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 kakva koincidencija,upravo dolazim sa trga gde su momci iz nekog tribut benda nevidjeno dobro odradili posao, pevac je jako skinu Fredija,iako je to jako tesko. mozda je vodio cudan zivot ali brate koliko godina ga nema a zna se za njega i znace se jos jako dugo. Quote
Azizam Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Kao i uvek kad neko/nešto odluta, nedostaje mi nešto novo od Fredija/Queena (ta kombinacija), u najčudnijim momentima. Quote
Hudini Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Cela ta kombinacija Queen & Paul Rodgers je nepotrebna. Upravo. Ako su već hteli da prave reunion mogao je peva Brajan ili možda Rodžer. Ne vidim smisao u celoj priči. Odeš da gledaš ljude koji su svirali u odličnom bendu i pevača koji ne može ni da prismrdi Frediju. Doživljaj: upropašćen načisto. Quote
Guest DusanV Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Nije to ni lošre,ta kombinacija Queen i Paul Rodgers! Gledao sam na tv-u jednom njihov koncert,i Roger Taylor peva These Are The Days Of Our Lives dok se pozadi prikazuje Fredijeve slike! Quote
Hudini Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Reče mi drugar da je gledao snimak nekog njihovog koncerta na kome Stu Hamm svira bas. Ja sam samo čuo onaj live album što su izbacili i mogu samo da kažem da sa Paulom Rogersom čak i Queen zvuči jadno. Ne zbog toga što on nije dobar, nego jednostavno nije za tu kombinaciju. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ali to i nije queen, već queen & paul rogers Quote
Hudini Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Nisu morali ni tako da se zovu. Teško da samo Brajan Mej i Rodžer Tejlor mogu da se zovu Queen, sad kad nema ni Dikona u postavi. Quote
crusader84 Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Rekoše na 202-jci da su u toku ozbiljni pregovori za dovodjenje Queen-a (sa Rodgersom jelte) u Beograd sledeće godine. Quote
_powerslave_ Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Zezash ? U jbt. to bi bilo super videti. Nego od kojih para bre ? Quote
LazaGNR Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Pa kaze ti covek da su tek pregovori u toku Strpi se malo Quote
MALICE Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 necu da reklamiram,ali ima jedan bend,ciji je pevac isti Merkjuri! kladim se da ovaj novi ne moze da mu prismrdi ! Quote
crusader84 Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Misliš na Beh Hur tj Queen Real Tribute? Quote
Hudini Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Čuo sam da tu peva neki ciga sa brkovima, ali nisam ih nikad gledao. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 ima i ''almost queen'' tribute, lik skida fredija poprilično Quote
crusader84 Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Da nema neko kakvih insajderskih informacija oko mogućeg koncerta u Beogradu? Na 202-jci su pre par dana ponovili da se pregovara... Bilo bi lepo da znamo ko to pregovara pa da ih smaramo da ne sjebu nešto... Quote
rhapsoad Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 meni je fino izgledao queen tribute na beer festu Quote
Recommended Posts