WIZARD OF GORE Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Legion ja imam a grob nece da me kopira Quote
Џрк Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Ja htedoh da kupim Altars reizdanje zbog diska sa videom iz 89; Ali ortak skinuo taj video u medjuvremenu, evo sad ga gledam( vrh vrhova!!!) pa necu...kad budem imao stalnu platu cu pocnem ozbiljnije sa originalima... Quote
Goxy Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Goxy, ja se time ne bih hvalio Bolje da si ko tvoj analni drugar Grave uzeo neku starinu tipa Legion( ja bih to prvo), OUTC ili Deicide. I sta onda? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Legion ja imam a grob nece da me kopira A jel imas double dildo? Quote
Morphy Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 To si uzeo od second metal hend lika. jedan moj drug hteo da naruci u nedelju ujutro i zvao ali je vec bio planuo! Usralo te da mu posaljes odma u subotu... Haha,Sone palija,ONCE UPON THE CROSS Quote
WIZARD OF GORE Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 A jel imas double dildo? ne ali pozajmices svom anal bratu Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 ne ali pozajmices svom anal bratu Ocu a i neke druge rekvizite Eh da koje su ono fore sa pozivima telefonskim na kome smaraju bentona? Quote
WIZARD OF GORE Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 ???kakvi telefonski pozivi??? Quote
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 I sta onda? Pa nista, samo kazem da si se ispalio. Mislim, po mom misljenju. Jer meni je taj novi sranje album u sustini, a Legion nemam original Quote
Goxy Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Pa nista, samo kazem da si se ispalio. Mislim, po mom misljenju. Jer meni je taj novi sranje album u sustini, a Legion nemam original Ja znam sta sam kupio i zasto sam kupio,nisam sigurno kupio disk na blef.Svaki metal album koji mi se svidja gledam da kupim na originalu kad tad.Verovatno cu jednog dana kupiti i Legion(video sam ga pre neki dan u mamutu,kosta 900 i nesto),ali ja sam misljenja da je The Stench Of Redemption jedan od boljih Deicide albuma,a eto meni zanimljiviji za slusanje od Legion.Plus ono prelepo specijalno izdanje,tako da nisam mogao da odolim i nije mi zao para. Quote
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ok ako je tako, ja sam rekao sta bih ja uradio, je po meni Legion i ovaj ne mogu da se porede. Samo 900? Au.. Quote
Black desire Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ma super je Stench...bas osvezava... Quote
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Da. Jedino sto ne osvezava. Moje misljenje. Quote
Grobodan Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 ja sam misljenja da je The Stench Of Redemption jedan od boljih Deicide albuma,a eto meni zanimljiviji za slusanje od Legion. Moja lista: 1.once 2.serpents 3.deicide 4.stench 5.legion 6.scars 7.insinerate 8.in torment Quote
WIZARD OF GORE Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 odlican redosled....jednog dana cemo ukupno imati ceo opus na originalima Quote
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Moja lista: 1. Legion 2. Deicide 3. Once ...ostalo nesto nisam ni slusao preterano, recimo znam da mi je Bible Basher sa Incinerate do jaja, bas zvuci satanski. Grave, mozda sam lud, ali jednostavno ne mogu da skapiram one solaze posle brutalika rifova. Deicide je zlo, a te solaze su narodno veselje. Ne ide. Rifcine su brutal, dobre, ali celokupnu atmosferu pesama mi pokvare solaze i rifovi ispod njih. Quote
Goxy Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Moja lista: 1. Legion 2. Deicide 3. Once ...ostalo nesto nisam ni slusao preterano, recimo znam da mi je Bible Basher sa Incinerate do jaja, bas zvuci satanski. Grave, mozda sam lud, ali jednostavno ne mogu da skapiram one solaze posle brutalika rifova. Deicide je zlo, a te solaze su narodno veselje. Ne ide. Rifcine su brutal, dobre, ali celokupnu atmosferu pesama mi pokvare solaze i rifovi ispod njih. Ne mogu oni da snime 7-8 albuma a da je svaki kao deicide ili legion.Moralo je doci do promene jer bi smo onda dobili jos jedan in torment in hell ili insineratehymn.Izgleda da ja bas pozitivno gledam na ono sto se tebi ne svidja na novom albumu.Te solaze i prateci rifovi su po meni bas to sto najvise vadi album.Recimo,na homage for satan,dok ide solaze, druga gitara maestralno prati i po meni je to vrh albuma. Quote
Grobodan Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Tako je,za te solaze,samo od tebe Heavy,chuh komentar da su sranje,svi recenzenti se slazu da su bas osvezile do jaja album,a i ne kapiram,kakvo narodno veselje,covece?Poslusaj ti onu solazu,recimo,u naslovnoj pesmi,ako je ona vesela,onda - jebaga... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 1.Legions 2.Scars 3.Once Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Tako je,za te solaze,samo od tebe Heavy,chuh komentar da su sranje,svi recenzenti se slazu da su bas osvezile do jaja album,a i ne kapiram,kakvo narodno veselje,covece?Poslusaj ti onu solazu,recimo,u naslovnoj pesmi,ako je ona vesela,onda - jebaga... Ne bi ih oni stavljali da se ne uklapa u muziku. Uostalom, gitarista je svirao u iced Earth, a oni bas i nemaju puno veseljackih pesmica, je l' tako? Quote
DragonHeart Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Ne znam sto je trebala Ralph-u avantura s Deicide-om... Za one koje zanima, Ralph sprema novi album s Millenium-om Quote
lavanda Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 tesko dati stepenicu albumu vise/manje ali braca uvek prze..kako da poredim albume!?pa vi ludi..svi! Quote
Grobodan Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Ne znam sto je trebala Ralph-u avantura s Deicide-om... Zasto? Quote
DragonHeart Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Znajuci religijska uvjerenja Ralph-a i njegove poglede na muziku uopste, bio sam iznenadjen kad sam saznao da je postao clan Deicide-a. Quote
Recommended Posts