+Abigail+ Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=65104 Totalno sam razocarana...taman sam mislila da rizikujem i kupim kartu, kad sad ovo. nemam pojma sta da kazem vise...ne isplati se, definitivno edit: preduhitrio si me Grave...jos se dvoumim, to ona posljednja nada koja umire...jos je konc 18. taj u Spaniji...dakle veoma blizu zg.u, tako da su ogromne mogucnosti da i ovo otkazu... Vise bih voljela da otkazu, nego da njega ne bude u pm... Edited January 11, 2007 by ~Abigail~ Quote
Grobodan Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 pazi ovo Within a couple of hours of Matarile's original statement being published on the pages of this site, DEICIDE guitarist Ralph Santolla contacted BLABBERMOUTH.NET to say that the band will attempt to play all dates as scheduled, despite any reports to the contrary. "DEICIDE is NOT cancelling Spain or anywhere else on this tour," Santolla told BLABBERMOUTH.NET. "Matarile is not our booking agent, just a local promoter with no ties to DEICIDE. We are moving the venues in Spain and the new ones will be announced tomorrow [Friday, January 12]. We've had very large turnouts and great gigs so far, and we will play the full tour. We expect Glen to join us as soon as his situation allows." Quote
bobo/metalsound Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Glen je tijekom poslijepodneva sletio u Europu i odmah se pridruži bendu te će tako nastupiti i na zagrebačkom koncertu. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=65104 Totalno sam razocarana...taman sam mislila da rizikujem i kupim kartu, kad sad ovo. nemam pojma sta da kazem vise...ne isplati se, definitivno edit: preduhitrio si me Grave...jos se dvoumim, to ona posljednja nada koja umire...jos je konc 18. taj u Spaniji...dakle veoma blizu zg.u, tako da su ogromne mogucnosti da i ovo otkazu... Vise bih voljela da otkazu, nego da njega ne bude u pm... Quote
RNA Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 otkazani koncerti u Spaniji,promoteri ih nece bez Glena. Bas cudno, nema sta. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Kurac otkazani vratila se legenda u bend !!! ) Dosao u Evropu danas ). Quote
+Abigail+ Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Glen je tijekom poslijepodneva sletio u Europu i odmah se pridruži bendu te će tako nastupiti i na zagrebačkom koncertu. dadadadadaddada Jos samo nekoliko danaaaaaaaa!!!!!! (ne zamjerite mi na pretjeranom entuzijazmu) Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Idi uradi ono sto sam te zamolio Quote
+Abigail+ Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 You bet I will! ...sem onog dijela s moshanjem Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 E jbga Dobro ali ocekujem da mi doneses slike Quote
null Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 deicide vec dugo vreme nije ni za kurac al su visceral i psycroptic vrh vrhova!! Ovakve stvari nikad nece biti u nas!! Mozhda ako toma nikolic dodje na vlas on to voli \m/ Quote
Narsil Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 auu bre.....oce li ovo skoro kod nas xaxaax once upon the cross vrh! Quote
+Abigail+ Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...7&PageNum=2 Dakle...ostalo je na tome. Danas vracam kartu. Nek ide u kurac Benton. >: edit: ne znam jeste ovo pogledali: tako je to izgledalo s Loo.om Edited January 17, 2007 by ~Abigail~ Quote
RNA Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Ti onda ne spadas u grupu faonva o kojoj Oven prica. Quote
+Abigail+ Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) Ti onda ne spadas u grupu faonva o kojoj Oven prica. Srce me boli zbog toga. Edited January 17, 2007 by ~Abigail~ Quote
null Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 sad sam gled'o klip sa ove turneje na kom jason iz psycroptica odmenjuje bentona. izgleda su u deicide svi pevali osim njega Quote
Fetus Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 znaci,obozavam ovaj bend,naj albumi su mi deicide,in torment in hell i once upon the cross,mada svi albumi kidaju,nema lloseg... the stench of redemption mi je takodje do jaja,jeste malo melodicniji od onih prvi,ali stvarno je profi uradjen! bend je fantastican,mada mislim da glen nije bas skro cist u glavu... Quote
Nazzgul Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Dobro sviraju, stvarno, al brate malo previse kenjaju o satani, zbog cega sam ih malo isqlirao u zadnje vreme.. Quote
Goxy Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 ladno sam ukapirao, kako je vreme odmicalo, da mi je the stench of redemption NAJBOLJI album od deicide do sada. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Goxy moram ti odati priznanje da si retard Quote
Goxy Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Goxy moram ti odati priznanje da si retard ako mi objasnis zasto ovaj album ne mozi biti njihov najbolji i po cemu to je i jedan raniji bolji od the stench,mozda i ja na kraju priznam da sam retard Quote
Grobodan Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 muzicki jeste najbolji pitanje je ko je vezan za sta,ja volim vise once upon the cross i deicide kvlt je opet u pravu Quote
Recommended Posts